Şimdi Ara

Lenovo laptop ölü piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün (14 Kasım) MediaMarkt Ümraniye mağazasından Yoga 500 modeli laptopı 1999 tlye taksitle aldım. Eve gelip kurulumu yaptım. Metal bölümde bazı çizikler olduğunu gördüm ama fazla umursamadım. 2 ya da 3 saat sonra ekranda ölü bir piksel olduğunu tesadüfen fark ettim. Bununla da yetmedi bilgisayarı yeniden başlatmak istediğimde açılma ekranı takılı kaldı. Kutusuna olduğu gibi koydum. Yarın akşam mağazaya gidip değişim talep edeceğim. Nasıl bir sonuç alırım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişim alırsınız.
  • pinkcrow7 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Foruma fazla girmediğim için bugün fark ettim. Ne yazık ki değişim kararı gelmedi. Ürün standartlara uygun denildi. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Kasada hala bir sorun var. Kasadaki sorun iki usb portunun olduğu sağ tarafta bir gevşeklik olması. Ekran kapatıp açılırken ya da o tarafa yakın tutulunca bir laptoptan gelince aşırı sayılacak bir gıcırdama geliyor. ve plastik çerçevesi de bir miktar açılmış. Yeniden göndermeyi düşünüyorum ama yine aynı sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
  • coob kullanıcısına yanıt
    0212 912 0134 Lenovo müşteri hizmetleri. Arayın sorunları söyleyin yardımcı olurlar. Mediamarkt e gitmek size bir şey kazandırmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coob

Cevabınız için teşekkür ederim. Foruma fazla girmediğim için bugün fark ettim. Ne yazık ki değişim kararı gelmedi. Ürün standartlara uygun denildi. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Kasada hala bir sorun var. Kasadaki sorun iki usb portunun olduğu sağ tarafta bir gevşeklik olması. Ekran kapatıp açılırken ya da o tarafa yakın tutulunca bir laptoptan gelince aşırı sayılacak bir gıcırdama geliyor. ve plastik çerçevesi de bir miktar açılmış. Yeniden göndermeyi düşünüyorum ama yine aynı sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Tüketici hakem heyetine başvurun 1 adet bile olsa iade ya da değişim kazanırsınız sonuçlanıncaya kadar kullanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Hocam son bi' kez kendileriyle görüşeceğim Ardından hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Sizin bu konuda tecrübeniz varsa paylaşır mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Lenovo i7 - 17.3 ekran - Laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.