Şimdi Ara

Lenovo laptop ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim ses sorunum laptopu aldığım günden sonra ilk defa format attığım zamandan beri devam ediyor. Laptopumun markası ve modeli Lenovo G50-70. Lenovo'nun kendi sitesinden ses driverını indirip yükledim fakat yine de ses sadece mikrofondan çıkıyor. Sebebini biliyorum fakat internette araştırmadığım ve denemediğim çözüm kalmadı fakat düzeltemedim. Şimdi 3 tane resim yükleyeceğim, normalde laptopun kulaklık takıldığında ya da çıkarıldığında otomatik algılaması lazım fakat benim laptopumda uzun zamandır otomatik olarak algılamıyor, seste bir sorun yok fakat SmartAudio adlı programla kulaklık ya da sesi seçmeniz gerekiyordu. SmartAudio yine var fakat sesi seçtiğim kısım yok oldu, Aygıt Yöneticisinden güncelledim ve en son sürüm olduğunu gösteriyor. Driverla tekrar kaldırıp yükledim ama değişen bir şey yok.

Lenovo laptop ses sorunu

Lenovo laptop ses sorunu

Lenovo laptop ses sorunu

Şimdi arkadaşlar ilk 2 resim internetten bulduğum resimler fakat son resim kendi bilgisayarımdan aldığım ekran görüntüsüdür. Bende 3 tane menü var fakat internetten bulduğum resimlerde 4 tane menü var. O 4.menüden sesin nereden gelmesi gerektiğini seçiyorsun fakat bende o kısım yok. Sorunum budur, şimdiden çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.