Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
28
Favori
94.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın da çok acelem yok Ryzen li diğer modeller arttıkça 1-2 tık düşecektir umudu bendeki 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arçelikte satılan 4600h modellerinde mouse kutudan cikiyor mu acaba ? Kesin bir bilgi verebilecek var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leronamso kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gelen tüm legion 5 modellerinde legion m300 rgb mouse çıkıyor.

• Asus FA506II-BQ150 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti
    7900tl
    Lenovamı bumu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

Asus FA506II-BQ150 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti
    7900tl
    Lenovamı bumu arkadaşlar
    Hocam Asus kasayı tasarlarken bilerek havalandırma deliklerini küçük tutmuş sanki olması gerekenden daha fazla ısınıyor makine. Diğer bir olay da ekranı 60hz ve pek kaliteli değil. Ben legion tercih ettim.

• GTX 1650Ti kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bekodan siparişi geçecektim ancak sepete ekle butonu çıkmıyor siteyi güncelliyorlarmış. İndirim bitmeden hallederler umarım
    Edit: Sipariş verdim ben de. Hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 21 Eylül 2020; 0:30:9 >
  • merhabalar, bu ürün hakkında fikrinizi alabilir miyim? oğlumun ödevleri uzaktan eğitimi + arasıra oyun oynaması için nasıl olur sizce?

• Beko da satılan Lenovo Legion 5 tam model numarasını (psref ten bakabilmek için) öğrenebilen oldumu acaba?
  • Arçelik ve Beko da satılan model, almak isteyenler özellikleri fotoda var Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraznurullah -- 21 Eylül 2020; 14:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraznurullah

Arçelik ve Beko da satılan model, almak isteyenler özellikleri fotoda var
    Arcelik-Beko canli destege sordum model numarasini bilmiyorlar, siz nereden ogrendiniz.
    Benim icin ekranin srgb kapsama yuzdesi onemli, ekran 144Hz ise alacagim eger ekran 120HZ ise srgb %50 nin altinda ve benim icin kotu olur.

• Hocam nasıl bilgisayar memnun musun?
  • bandaleros kullanıcısına yanıt
    Alındığı zaman pisman etmeyecek bilgisayar 😊 her şeyiyle çok iyi eksik yani yok bence .Oyun oynarken fan sesi artıyor, klavyenin üst orta kismi hafif isiniyor oda sorun degil onun disinda bişesi yok alinacak uzun ömürlü bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraznurullah -- 21 Eylül 2020; 15:43:32 >
  • maraznurullah M kullanıcısına yanıt
    Şu bilgisayar 4800h + 1660ti versiyonu ile gelse ne güzel olurdu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmeaR

Şu bilgisayar 4800h + 1660ti versiyonu ile gelse ne güzel olurdu :(
    https://psref.lenovo.com/Product/Legion/Lenovo_Legion_5_15ARH05H?ch=Turkey&country=

rtx2060 ile geliyor ( 1660ti dan çok daha iyi değil mi ?) bir şekilde ülkemize de gelecek bu seri ama fiyatı da yüksel olacaktır muhtemelen.
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam gelecek denip duruyordu ve keşke gelse! Ama baksanıza 1650 bile uçuk fiyatlarda. Bu kadar bekledim son bir hafta artık olmadı 10875h + rtx2060'lı bir Monster alacağım. Artık beklemek istemiyorum, şimdiye kadar alsaydım kullandığımı kar sayardım. Yeni jenerasyon işlemciler ve ekran kartları geliyor cihazlar eskidi piyasaya girmeden
  • Selamlar
    Benimki bana ulaştı 2 saat önce. 1 ade ölü piksel var ekranda. Sol altta en dipte. rahatsız etmiyor beni. Uğraşmaya da üşeniyorum iade vs ile.
    http://deadpixelbuddy.com/ buradan ölü piksel kontrolü yapabilirsiniz.
    lenovo sanırım 3 adetten az olursa değiştirmiyor sanırım..Onun harici ekran güzel. ışık sızması göremedim.
    Ses çok kuvvetli değil.
    Oyunda denemedim henüz.
    FN+Q ile ve vantage softwarede performans mode'una geçemiyorum. Alanlarda var mı bu durum?

Ek olarak yukarıda paylaşılan özellikler doğru.
  • Dalailama74 D kullanıcısına yanıt
    Hocam fiş takili olmali birde biosu guncelemeyi unutmayin

• Ben i7 + rtx 2060'lı 15 inçlik modeli satın aldım. Ürün geldi ve kullanıyorum. Ürünün garantisi 1 ay önce başlamış görünüyor. Ürün değişim ürünü olabilir mi böyle sıkıntı yaşayan olmuş muydu?
  • Hocam bilgilerinizi girin depo garantisini gösteriyordur o

• Bilgisayar geldi ama klavye parlaklığı modları, güç modlarının olduğu Lenovo programının ismi neydi kurmam lazım bulamadım bileğisi olan var mi?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.