Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
28
Favori
94.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden gireyim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Lenovo Vantage

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lenovo vantage veya lenovonun sitesinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraznurullah -- 21 Eylül 2020; 19:50:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraznurullah

Hocam fiş takili olmali birde biosu guncelemeyi unutmayin
    çok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraznurullah

Lenovo Vantage
    Sağolun hocam kurdum şimdi.

• maraznurullah M kullanıcısına yanıt
    Hocam orada direk öyle gözüküyor. Geçen ay nasıl olduysa aktive edilmiş. Değişim cihazı mı diye düşünmüyor değilim. Satıcıyla görüşeceğim bakalım.

Bu arada pil ömrü baya baya kötü. Ancak 2-3 saat falan gidecek galiba.
  • hocam 4 tane pil modu var. 2. yi seçerseniz 4 5 saat götürür bence en az.

• 350 lira zamlanmıs Arçelikte
  • Dalailama74 D kullanıcısına yanıt
    Stokta bitmiş :))

• indirim nanay
  • Bilgisayar bugün benim de elime ulaştı ryzen 5 4600h ve 1650 modeli. Henüz oyun uygulama pek bir şey deneyemedim windows kurmak ve driver ile uğraştım. Öncelikle kasa bana oldukça hoş kaliteli olduğu hissiyatını yaşattı esneme gıcırdama yok sağlam bir his uyandırıyor ayrıca klavyenin etrafındaki doku çok hoşuma gitti genel olarak malzeme kalitesini beğendim. Ekran ise gerçekten kaliteli 144hz normal bilgisayarı kullanırken bile 60hz den sonra daha bir hoş geliyor göze. Ekranın zaten hem parlaklığı yeterli hem de ekranın renk üretim kabiliyeti yüksek srgb oranı oldukça yüksek çoğu kullanıcıyı tatmin edeceğini söyleyebilirim. Hoparlörler ise iyi değil kötü değil orta sınıf bir oyun dizüstüsünden ne bekliyorsanız o. Pil için de konuşmak için erken harın bataryayı doldurup internette gezinme film izleme şeklinde bir test edeceğim umarım 80w bir batarya var 4-5 saat götürür diye tahmin ediyorum bakalım. Klavye oldukça rahat ve güzel ışıklandırması da gayet başarılı ama benim hoşuma gitmeyen tarafı iki kademeli ve düşük kademesi bile gece kullanımında parlak gibi geldi bana belki bir ayarı bir şey vardır ama ben bulamadım ve düşük kademesi bile gece kullanımında parlak geldi doğrusu. Isınma konusunda serin bir cihaz olacak gibi geliyor gerek havayı çekmesi için alt tatafında oldukça güzel yer yapılmış ve 3 tarafında 4 egzoz çıkışı var havayı güzel tahliye edecek gibi duruyor ve testlerde de işlemci oyun esnasında bile 75 derece civarını geçmiyor gibi bir şey. Sadece bir noktaya kafam takıldı. Esc tuşunun üstünde küçük bir led var ne yaparsam yapayım kapatamadım led’i bu kafama takıldı. Genel olarak söylemek gerekirse legion 5 oldukça güzel bir model olmuş ben uzun süre keyifle kullanılabilecek bir bilgisayar olduğunu düşünüyorum. Alan, kullanan herkese hayırlı olsun iyi günlerde kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S A M C R O -- 22 Eylül 2020; 2:13:46 >

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    O led'i maalesef sadece lenovo vantage uygulaması üzerinden kapatabiliyorsunuz. Aslında çok işlevli.

Size de hayırlı olsun. Bende 60W batarya var çok az gidecek gibi duruyor. Bu sıkıntı değil tabi fakat adaptör 230W olduğu için baya büyük.

Bu arada laptop gaming laptoplara göre acayip sessiz çalışıyormuş gibi geliyor bana. Fan devrini artırabilseydik iyi olabilirdi fakat HOI4 oynarken 60-70 arasında geziyordu muhtemelen soğutucuyu çok iyi tasarlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 22 Eylül 2020; 15:24:48 >
  • Arkadaşlar merhaba. Cihaz elime ulaştı. Güncelleştirmeleri denetleyip kurduktan sonra fotoğrafını eklediğim gibi bir durum oluştu. Sisteminiz güncel diyor ancak güncelleştirmelerin kurulumu yapılamadı diyor. Sebep ne olabilir?

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H

• Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    aynı durumu ben de yaşıyorum.

• Merhaba arkadaşlar,

Arçelik veya Beko’dan alanlar kutu üzerinde veya herhangi bir yerinde model numarası görünüyor mu? Ekran ve ses konusundaki deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

• pechete P kullanıcısına yanıt
    82B500CRTX Numarası bu. Ekranı ve sesi güzel. Yalnız bende bazı videolarda sağ hoparlör çok ince cızırtı yapıyor. Ama nadir seslerde olduğu için sorun etmiyorum.

• bouninboun kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pechete

Merhaba arkadaşlar,

Arçelik veya Beko’dan alanlar kutu üzerinde veya herhangi bir yerinde model numarası görünüyor mu? Ekran ve ses konusundaki deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
    Ekran kaliteli renk doygunluğu güzel parlaklık nispeten fazla. Eğer MacBook gibi bir cihazdan buna geçmiyorsanız tatmin edecektir. Ses ise ortalama ne iyi be kötü.

• bouninboun kullanıcısına yanıt
    Hocam lenovo forumunda böyle yazmışlar. Bende kırmızı bir işaret yok, yüklenmiş sanırım.

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H

• maraznurullah M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de garanti depo garantisi olarak ve 23 ay gözüküyor. Bir problem yok değil mi?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.