Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.251
Cevap
28
Favori
94.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle bir işaret yok bende de. Zaten anlamıştım çünkü tekrar güncelleştirmeleri denetlediğimde o güncelleme gözükmüyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bouninboun kullanıcısına yanıt
    Hocam peki garanti durumunu sorguladığınızda ne yazıyor bakabilir misiniz?

• Bu arada garanti 27 ay gözüküyor hiç sesimi çıkarmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    Ağustosta başlamış olarak gözüküyor. Sizinki gibi 23 ay.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Çok tuhaf

Teşekkürler hocam

Umarım iade edilmiş bilgisayar değildir bizimkiler. Bilgisayara sadece ben dokunmuş olmak istiyorum.

Evet ben de aynı sebepten sormuştum. Başka arkadaşlar da bakıp garanti süresini yazarsa daha iyi anlayabiliriz durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: bouninboun

Çok tuhaf
    Hocam ben de anlamadım ama 27 ay gösteriyor. Muhtemelen hata galan olmuştur zaten servis de kabul etmez 24 aydan sonrasını gibi geliyor.

Hocam sizin aldiginiz yer farkli mağaza diyer arkadaslar arçelik veya bekodan almiş bu iki magazadan alanlarin hepsi 23 ay garanti gösteriyor .

Hocam lenovo musteri hizmetlerinini aramak gerekiyor Ordan kaydettirmek gerekiyor diye biliyorum cunku depoda gozukuyor daha bendede öyleydi ben iade etmek durumunda kaldim (bilgisyarla ilgili sorunum yoktu). Yoksa garanti sorunu yoktur arayip dizeltirsiniz . Birde bilgisayari alan ilk kisiler biziz iade bilgisayari direk alip bize yollayamazlar mesela ben iadeye yoladim hemen alip baskasina yolamiyorlar :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraznurullah -- 22 Eylül 2020; 19:41:45 >
    Hocam sizinde kayıt ettirmeniz lazim çünkü sizinde depo garantisi size ait değil o garanti kullanici bilgilerinizin girilmesi lazim

• beko ve arcelik de satılan model 82B500CRTX.. cihazın infosunda yazıyor.
  • Conservation mode işe yarıyor mu gerçekten. Genel olarak soruyorum cihaz yeni zati .
  • 17" modelini bulabileceğim bir yer var mı

• Merhaba, ekran benzer modellerde WVA olarak geçiyor ama bu IPS mi? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pechete

Merhaba, ekran benzer modellerde WVA olarak geçiyor ama bu IPS mi? Teşekkürler.
    Ekran ips hocam wva HP de modellerinde bazen kullanır geniş görüş açısı demek.

• pechete P kullanıcısına yanıt
    Ben RTX 2060'lı modeli aldım açıklamalarda WVA yazıyordu kutuda IPS olarak geldi.

Bugün batarya şarj olmama sıkıntısı yaşadım. %94'e inene kadar şarj etmedi alet. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • Merhaba arkadaşlar, aşağıda belirttiğim üründen hangisi tercih edilir versus sitesinden kıyaslama yapınca amd işlemci acık ara farkla üstün görünüyor, ekran kartı tarafında intel Gtx1660ti ile 1650ti arasıda performans olarak çok fark olurmu, kullanımamacı Autocad2020, 3d tridimax arada oyunda oynarım Amd işlemci LEgion 5 serisinde ısınma degerleri intel göre nasıldır yada ilerleyen zamanlarda 3 sene sonra sıkıntı yaratırmı.

İşlemci Karşılaştırma;
    versus
    AMD Ryzen 7 4800H vs Intel Core i7-9750H : Aralarındaki fark nedir?
    https://versus.com/tr/amd-ryzen-7-4800h-vs-intel-core-i7-9750h

Ekran Kartı karşılaştırma ;
    versus
    Nvidia GeForce GTX 1650 Ti vs Nvidia GeForce GTX 1660 Ti : Aralarındaki fark nedir?
    https://versus.com/tr/nvidia-geforce-gtx-1650-ti-vs-nvidia-geforce-gtx-1660-ti

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.