ben termal padleri değiştirmedim hiç. Alkolle temizliyorum açtığımda, bakıyorum formunda bozukluk yok kullanmaya devam Şu fanlarda bloğu sökmeden çıkartılabilir olarak tasarlansaymış süper olacakmış. IZgaraların köşeleri çok zor temizleniyor, ben normalde sürekli dışarıdan temizliği yaparım birikmesin diye, dışarıdan fana üflerim sonra fan kısmından da tozu çekerim geldiği kadar ama 2 senede ızgaranın yarısı dolmaya başlamıştı o kadar itanlı temiz bakmama rağmen. Bir de bir çok farklı ortamda yüksek fan hzında kullananların fanlarını düşünemiyorum ne toz birikiyordur :D |
Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (147. sayfa)
-
-
Ben bahsettigin gibi laptopa genelde cok yuk yukluyorum Linux kullandigim icin. O yuzden hizli tozlaniyor, Ben kaliteli padleri de laptop idle iken fanlarin susmasini sagladigi toz birikimini azalttigi icin kullaniyorum. Su anda performans modunda bile laptop 5 dakika kullanilmasa fanlarim duruyor. Izgaralari temizlemezsen macun vakti geldigini dusunebilirsin isinmaya baslar cunku. Aslinda stok macunu 3 yil degistirmeye gerek yok. Sadece laptopu temizlemen yeterli.
-
Eeee ne olucak şimdi, hiçbir dert sıkıntı kalmadı. Sanada uğraş kalmadı
-
Benim durum cidden iç açıcı görünmüyor, satın aldığım sıvı termalleri de geri gönderdim. PTM de şuan sipariş edemiyorum, temmuza doğru mezun olmam söz konusu ve iş arayışlarına geçecem bundan dolayı da nereye nasıl sipariş edeyim 20 gün sonra gelecek ürünü. Ancak 2 ay sonra değişebilirim gibi görünüyor şimdilik. O zamana kadar pc yi sessiz modda kullanırım bir sıkıntı görünmüyor şimdilik
-
İnanır mısın Antalya da bir firmaya iş başvurusu yaptım, olumsu sonuçlanırsa direkt uğrarım yanına valla :)
-
he ya iyi oldu valalhi sana da yapak sıvı metal
-
Duraydı elinde keşke sıvı metaller. SAtardın 2 3 ay sonra zamlı fiyattan Ben pullsarı 205'e almıştım 300 olmuş şimdi :D
Eskişehirde olaydın senin alete de uygulardık sıvı metali. Gerçi sen vazgeçmiştin :)
-
evet hocam korktum :D şu ptmyi denedikten sonra bakalım duruma göre tekrar dönüş yapabilirim belli olmaz. bende ekran kartı ve işlemci 80 derece altında olsa gene razıyım ^^
-
-
Arkadaşlar herkese uzun bir aradan sonra merhaba, yarın nasipse i7’li laptopuma ram takacağım. 64+64 istiyordum ancak stoklarda yok, yarın vatanbilgisayardan 32+32 alacağım. Önerdiğiniz model var mı? (Mhz kaç olmalı?) fiyat sorun değil arkadaşlar. Yarın önerinize göre alacağım, saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.vatanbilgisayar.comGSKILL 32GB (1x32GB) Ripjaws DDR4 3200MHz CL22 1.2V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-1x32gb-ripjaws-ddr4-3200mhz-cl22-1-2v-notebook-ram.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, uzun zaman oldu iyisindir umarım.
Eğer gönderdiğiniz linkteki ram yoksa bu olur mu?
www.vatanbilgisayar.comCrucial 32GB DDR4 3200MHz CL22 SODIMM 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/crucial-32gb-ddr4-3200mhz-cl22-sodimm-1-2v-pc-ram.htmlVe 64+64 yerine 32+32 de iş görür mü?
Hocam bir video izledim, adam ram upgrade yaparken DDR5 ram takıyor.
Bu kadar çok rami yanlış bilmiyorsam yüksek çözünürlüklü render çizim gibi uygulamalar tüketiyor.Bu noktada da bilgim yok iş görüp görmeyeceğini bilmiyorum.Ancak gündelik kullanım,oyun için soruyorsanız 8+8 yeterlidir dual rank ise ramler.Atılan ramleri bilmiyorum bakmak lazım.Onun yerine 16+16 da alınabilir mecbur dual rank oluyor ram buda performansa etki ediyor.
Hocam ben bu siteden almıştım ramleri, canlı sohbet etme imkanınızda var pc model vs yazdığınızda pc niz için en iyi ram i size önerip yardımcı oluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destannnn -- 26 Temmuz 2023; 21:9:43 > -
Legion 5 pro 3060 rtx , i7 11800h laptop için bana kingston fury modelini önerdiler 16+16 aldım, şuan 32 gb ram e sahibim
-
Gayet iyiler bende de aynısı mevcut.Bundan iyisini crucial balistik olarak xmp profilinde sundu.Amd zaten desteklemiyor intelde ise lenovo biostan xmp açımına izin vermediği için kullanamazdınız.Zaten stoklarıda hemen tükendi.
6800h + 3070ti li ddr5 Legion 5 pro kullanıyorum. Ram tavsiyesi alabilir miyim acaba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 32 + 32 taktırdım çok teşekkür ederim ilginiz için
Arkadaşlar bazı programlarda cihazı tam performans kullanmak istiyorum. Bu tarz performansları artıracak ince detayları nasıl öğrenebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X