Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.094
Cevap
43
Favori
132.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi ki Amazon' dan almışım demedim değil Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt

Media markt burnumuzdan getirir artık bizim.

Hayır adamlar tartışıyor. Ram upgrade ediyor falan rahat rahat. Biz ram almaya kalksak dünya para, elden çıkartmaya kalksan kim alacak onu ederi fiyatına, zaten ikinci el diyecekler. Fiş fatura garanti yok. Ben almam şahsen.

İade şansımı deneyeceğim. Artık olmadı dünyanın en güçlü donanıma sahip ama lenovonun içine dandik ram koyarak berbat ettiği bir sisteme sahip olacağız. Tek farkı 500nit ekran Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Hadi günlük kullanımda fark etmez bu salla gitsin diyeceksin de. Arkadaş bu donanıma güçlü diye 20 bin verdik yahu Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)  yeri geldiğinde oyun oynayacaz dedik.

• Sırf 32 GB ram ve Türkçe klavye için aradaki farka sorun değil demiştim. Türkiye'den aldık gördük günümüzü. Bakalım Mediamarkt iade süreci nasıl işleyecek. Pazartesi günü deneyecek olanlar bilgilendirirse seviniriz. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

• Cidden bende sans yok. Bugun medimarktan sitesinden aldim. Amazon.de dekinide iptal ettim. Kafami duvarlara vuracam simdi

• death44 kullanıcısına yanıt

Benim Amazon.de siparişi hala duruyor. Yardımcı olurum size iade ederseniz. Açıkçası ben ram alıp mining yapmayı düşünüyorum 1 ay. En azından ram parası çıkmış olur. Mediamarkt sorun çıkartacak gibi duruyor. İade deneyecek arkadaşlar güncel durumdan bahsederler konuda hafta içi.

• Benim daha kargoya verilmedi 17 sinden sonra verilecek. Amazonla gorusup yalnislikla iptal ettim derim yardimci olurlar ama sonuc olarak yinede amazon cok geç gondericek gibi duruyor. Ve turkce klavye +6 taksit le aldim. Sanirim iptal etmicem ben gelirse. Cok fazla excell calisiyorum turkce klavye olmasi daha iyi benim icin. Ama bi yandan da aradaki fiyat farki kafami kurcaliyor bakalim hayirlisi.

• death44 kullanıcısına yanıt

Amazon'da iptal edilen siparişi geri döndüremezsiniz, burası kesin. Memory OC yapmadan -500 Core indirerek mining yapın cihazla. Sanki oyun oynuyormuş gibi olacaktır. Bu durum hiçbir şekilde laptopa zarar vermeyecektir. Aradaki farkı o şekilde çıkarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 16 Mayıs 2021; 1:56:9 >
  • Bu sırada internette gezinmek ve hafif oyunlar oynamak isteyenler hibrit modu aktive edip oynayacakları oyunları da iGPU ile çalışacak şekilde ayarlasınlar. Bu şekilde performans kaybı olmadan mining yapmaya devam edilebilir.

• her zaman söylerim tr ye çoğu şey bir yerinden kırpılarak gelir.

bende mümkün olduğunca dışarıdan alırım laptop.

ama dolar olmuş 8.5 euro 10 u geçti.

şu dönemde 12 taksitle 20 bine bu cihaz bedava.

çok büyük bir süpriz olmazsa daha taksitleri bitmeden dolar 10 liranın üzerine çıkacaktır.

ekran kartı belleği ve ramlar bu cihaza yakışmamış evet.

bir takım sorunları da var fanları olması gerekenin çok altında çalışıyor.

bunlar basit sorunlar bazıları güncelleme ile bazıları ufak bir bütçe ayırarak çözülebilir.

ben memnun kaldım üründen.

• frzstate kullanıcısına yanıt

Ben ram siparişi verdim bile. Açıkçası cihaz çok çok iyi. Sorunu da sonunda çözdük, her şey ramlerden kaynaklıymış. Onun dışında bilgisayar en iyi 3070 cihaz ve mobil 3080 ile kafa kafaya sonuç veriyor neredeyse. Panel desek zaten çok iyi düzeyde. Daha ne olsun? Moral bozmaya gerek yok, mining yaparak ram alabilirsiniz.

• Hangi rami nereden sipariş ettiniz hocam?

HyperX Impact HX432S20IBK2/32 ramlerden aldım. n11'den aldım, yurtdışı fiyatları uçuk geldi. Zaten attığım testleri yapan da bu ramlerden almış. Şu an piyasadaki en iyi 32GB kit bu gibi duruyor.

• Example3 kullanıcısına yanıt

Sadece JEDEC profili 2400 için mevcut. Kesinlikle almayın.

• Ben de aşağıdaki linkteki ramden iki tane sipariş vermeyi düşünüyorum. 1500 TL' ye gelecek, bir miktar daha iyi timing performans bazında büyük bir fark yaratmaz herhalde. En azından fazladan 500 TL' ye değecek bir performans farkı olmaz herhalde.

https://www.amazon.com/dp/B07Q8TNXKP/

Bu arada aldığım ramin single rank yani HX432S20IB2K2/32 varyantını sormuştunuz. Bununla test eden de var lakin %3 düşük performans farkı varmış Dual Rank varyantı ile yani HX432S20IBK2/32. Onu da belirtmiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 16 Mayıs 2021; 2:51:7 >
  • Bu fiyatlara ram almaya vicdanım elvermiyor, en iyisi 1 yıla fiyatlar normal düzeye inince satın almak olacak benim için Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

• Almışken daka düşük CL değerine sahip bellek almak iyi değil mi ? Daha da arttırmaz mı performansı.

Bu ram kapasitesi de telefonların MP yarışı gibi olacak demek ki artık. Sadece kapasitesine bakıyoruz alırken, firmalar da ayrıntı sunmuyor. Dual'mi dual.

Boşu boşuna format atıp bütün profilleri berbat ettim. Hiç birini kuramadım işin kötüsü Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Yine de tomb raider testi yaptım. Eski sonuçlarımla tamamen aynı zerre değişiklik yok. Zaten belliydi de durum, ben format aşamasındayken yürümüş gitimiş. 15 dk daha geç başlasam uğraşmayacaktım.

Yarın sakin kafa şu mining işini düşüneyim bir. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Samsung olan modeli de varmış legion'da. Hadi ramlerden çaldın, bari şunları samsung yapaydın :D

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Mayıs 2021; 3:25:28 >

• Lenovo yaktı bizi. Şu cihazın gelmesini bekledik günlerce. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) Neyse Ramler gelsin de bakalım ne olacak son durum.

• Ram yenilemek cihazı garantiden çıkartır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.