Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.095
Cevap
43
Favori
133.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.5 2 saat oynayınca oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo Honkong için farklı ramler kullanmış, jarrods un upgrade etti ramlerle aynı performansta.

https://discord.com/channels/819491422327406592/819497011816562699/845708379681718352

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Ciddi anlamda kamuoyu oluşturmak lazım. Lenovo sizi dinledik bu yıl şunları yaptık diye trailer yayınlamasını iyi biliyordu. Bu konuda da bir şey yapacaklardır diye düşünüyorum.

• Türkiyede çok pahalı ya dedim, discordda adamın yazdığına bak Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Ikr but I don't really mind changing the ram since I got it pretty cheap in Malaysia with 25% off. R7 3070 16gb ram 1tb ssd around 1390 usd. It's just that the stock ram is troublesome for reselling, don't think anyone's buying it.

Tayvan' da daha bile ucuzdu yanlışım yoksa. En azından ASUS laptoplarda öyleydi diye hatırlıyorum Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Diyorum ya adamlar şaka gibi fiyata almış, ram değiştirmek etkilemiyor bile. Ben o fiyata alsam 64 GB ram takarım. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Güzel bir mail hazırlayalım en azından Lenovo Türkiye'ye ulaşalım diye düşünüyorum. Ya da Pazartesi iade mi etsem, hala kafamda deli sorular. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

• SaveMartha S kullanıcısına yanıt

Malezyada Lenovo çok güzel indirimler yapıyormuş. %20 %25 oluyor genelde, yakalayabilirsen gerçekten ucuza alıyorsun dedi. Biz de alete 3050 TL vergi verelim Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

• Vallahi ben youtube'dan yazdım lenovo türkiye'ye. İşte en güzel en iyi bileşenler kullanılmıştır, hatalı ürünse servise yollayın dediler de. Ben de premium müşteri hizmetlerini pandemi bahanesi ile Dünyada kaldıran Tek ülkeyiz. Bu kadar pahalı bir aleti de bireysel olarak kargo ile yollamaya cesaret edemiyorum. Deyip, baya uzunca sorunu anlattım kanıtlar sundum. Geri dönmediler.

https://forums.lenovo.com/t5/Diz%C3%BCst%C3%BC-Modelleri/CSgo-da-tutars%C4%B1z-de%C4%9Ferler/m-p/5080657?page=1#5335306

Lenovo forumuna da yazıyorum zaman zaman. Ama tekrardan cevap vermedi admin. Üst üste konular açılsa belki dikkat çeker mi bilmiyorum. Bir de yabancı kısmına yazayım diyorumda, lenovonun global forumuna nasıl ulaşırım bilemedim.

Formal dille ingilizce pek yazamıyorum akıcı şekilde güzel bir metin yazabilecek varsa lenovo globale'de açsın bir konu. :D

32Ramler 16ya göre bir tık daha iyi ama yeterli değil. Muhtemelen lenovo da bilerek yapmadı diye düşünüyorum bunu. Stoklara göre ram taktılar, genel standart bir test yapıp çalışır raporu verdiler. Sonuçta girip saatlerce farklı oyunlar oynayıp, farklı ramler takıp fps testi yapacaklarını sanmıyorum. Hangi firma yapıyordur ki.

Değiştirtebilirsek kardır, değiştirtemezsek de dünyanın sonu değil. DDR5 çıkınca başlayınca DDR4 ler ucuzlar Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)  Yani ram alsak eskiler elimizde kalacak satamazsın o iş yaş. Enazından media markt'tan alanlara MediaMarkt aracılığı ile talepleri doğrultusunda Ram gönderileceği eski ramleri iade ettikleri taktirde yenilerinin verileceğini falan söyleseler süper olur :D Servise yollamaya gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Mayıs 2021; 0:55:12 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Mayıs 2021; 2:19:6 >
  • Ben ram olarak şunu almak istiyorum CL değeri de gayet iyi gibi. Sizce iş yapar mı?

https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k16g32c16s4b

• IceFresh kullanıcısına yanıt

XMP kit, bu laptopta 3200 MHz' de çalışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt

JEDEC  mi olması gerekiyor?

• Forumda yazıyoruz da muhatabımız kim?

Daha direk olarak lenovo ya yazabileceğimiz bir yer yok mu yoksa yapabileceğimiz sadece bu mu?

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

Aynen öyle muhtemelen muhattap bulamayacağız. Sonraki adresimiz direkt Lenovo Türkiye olacak. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

• Valla Türkiye'de bulunan ve hakkımı kazandığım tek yer amazon.com.tr oldu bir tek o yüzden Lenovo Türkiye'den de bir şey çıkmaz bence.

Direk globalden daha yetkili bir abi bulmamız lazım.Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

• Ben buna klavye koruyucu alacağım ya. Ya da bulabilirsem iz bırakmayan sticker falan alacağım da ne diye aratmalı onları bilmiyorum. Hani telefon ekranlarına kaplanan film gibi jelatinler var ya silikon jel. Onun gibi tuşta yapışkan izi bırakmayacak.

Neden derseniz, space tuşu çok hafiften parlamaya başlamış gibi. 1 2 aya bölgesel parmalalar olur muhtemelen. Henüz bunun önüne geçen bir laptop firması olmadı her halde. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Mayıs 2021; 4:24:51 >

Streç film çekin.Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Laptop klavye kılıfı diye aratınca birkaç bir şey çıktı ama tam uyumlu bir şey bulmak zor gibi geliyor.

• S10 un eski ekran koruyucusundan yaptım, sert jelatin olduğu için kavis almıyor, silikon jelatinlerden lazım. şimdilik idare eder 😂 ben buna güzel çözüm bulurum 😎yalnız tuşları parlak yapsalar güzel olurmuş. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Gittigidiyorda bldum bir şeyler ben de. Ama standart hepsi. Komple kaplıyor, gerçi onlar da sıvı temasına karşı güzel koruma sağlar gibi. Amazonda ve çinde var legion 5 için tam tuşlara göre yapılmış kabartmalı şeffaflar. Ama TR klavye için yoktur muhtemelen bir de legion 5 pro için yok. :D

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ben buna klavye koruyucu alacağım ya. Ya da bulabilirsem iz bırakmayan sticker falan alacağım da ne diye aratmalı onları bilmiyorum. Hani telefon ekranlarına kaplanan film gibi jelatinler var ya silikon jel. Onun gibi tuşta yapışkan izi bırakmayacak.

Neden derseniz, space tuşu çok hafiften parlamaya başlamış gibi. 1 2 aya bölgesel parmalalar olur muhtemelen. Henüz bunun önüne geçen bir laptop firması olmadı her halde.  

hocam 9 sene ayni leptobu kullandim hic bunu yasamadim, hem de gunde 7-8 saat, nasil yapiyorsunuz:D

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.