Şimdi Ara

Lenovo Legion M200 Gaming Mouse 79 tl (HB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi ona bakıyordum bende birde klawye arıyorum uygun fiyatli ne alabilirim acaba
  • Hocam mekanik bakıyorsanız philips var.Modeli biraz karışık.Arama motoruna Philips Gaming klavye yazarak bulabilirsiniz.Mekanik şart değil derseniz g213 önerebilirim.Bütçenizin düşük olduğunu varsayıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sta07

Hocam mekanik bakıyorsanız philips var.Modeli biraz karışık.Arama motoruna Philips Gaming klavye yazarak bulabilirsiniz.Mekanik şart değil derseniz g213 önerebilirim.Bütçenizin düşük olduğunu varsayıyorum.
    Aynen hocam bütçe ayirmadim fazla mouse gayet uygun geldi alıyorum birde bu standartta uygun kaliteli klawye bulsam tamamdır teşekkürler yorum için

• Bir adet aldım, teşekkürler.
  • urun.n11.com
    FANTECH FURION V3 Oyun Mouse Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/mouse/fantech-furion-v3-oyun-mouse-P330747903

sensörü ve ergonomisi daha iyi.

• Daha önce 69 TL yken aldım fiyatına göre kaliteli bir mouse. Uzun bir örgü kablosu var. Eli küçük olanlar için konforsuz olabilir dikkat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] HP gaming laptop
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aynı fiyata çiçekseeptinden aldim ayni satici tavsiye etmiyorum
    Mouse oyunda kendi kendine tuşa basiyor basmadiği durumlarda da sol tuşa en ufak temasta basiyor yani swice değmeden, aşırı hassas. Belki de bana öylesi denk gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: memis0051

Ben aynı fiyata çiçekseeptinden aldim ayni satici tavsiye etmiyorum
    Mouse oyunda kendi kendine tuşa basiyor basmadiği durumlarda da sol tuşa en ufak temasta basiyor yani swice değmeden, aşırı hassas. Belki de bana öylesi denk gelmiştir.
    bende satıcıyı tavsiye etmiyorum .gg dan aynı satıcıdan aldım aynı gün kargo idi 10 gün bekletti yok geldi gelecek stoklara geldi şu bu deyip oyaladı. en sonunda iptal oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.