Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
189.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.sarf34.com/urun/lenovo-legion-y520-laptop-orjinal-sarj-aleti-adaptor/ Fiyat olarak bu şekilde dediğin gibi muadillerini daha ucuza bulursun ama tavsiye etmem. Sahibinden de bakabilirsin 2. el satan varsa orijinal daha ucuza gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingShip -- 22 Ekim 2019; 15:10:55 >
  • ssd tavsiyesi alabilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

ssd tavsiyesi alabilir miyim.
    Bilgisayar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

https://www.hepsiburada.com/corsair-mp510-240gb-3100mb-sn-1050mb-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-cssd-f240gbmp510-p-HBV00000HAICV?magaza=İntegra Bilgisayar

Alıntıları Göster
    Dram var mı?Samsung 970 evo ile aralarında ne farklaar var.TLC olması sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Dram var mı?Samsung 970 evo ile aralarında ne farklaar var.TLC olması sorun olur mu?

Alıntıları Göster
    Tom's Hardware
    Corsair Force MP510 SSD Review: A Force to Be Reckoned With
    https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-force-mp510-ssd,5848.html

Buradan bakabilirsiniz. Ben şahsen memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler selam. bu bilgisayrda win10 kullanıyorum. fişte takılıyken bataryayı kullansın istemiyorum. bu işlemi nasıl yapabilirim. güç seçeneneklerini baya bi kurcaladım ama bulamadım. yardım edebilir misiniz?
  • merkep kullanıcısına yanıt
    lenovo vantage uygulamasında güç ayarlarında pili %60ın altında şarj et gibi bir seçenek var ordan açabilirsin. Böylelikle pili hep %60 seviyesinde tutuyor.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    peki fişe takılıyken %100 dolumda sarj pil üzerinden mi geçiyor yoksa pil dolduktan sonra koparıyor mu?
    Şöyle çalışıyor %60 özelliğini açarsan pilin %60dan fazla dolmasını engelliyor. Bir süre sonrada %50 seviyesi civarına düşünce geri %60 olana kadar şarj ediyor. Ben bayadır bu özelliği açık kullanıyorum. Pil hala ilk günkü gibi gidiyor pili kullandığım zaman.
    anladım da fiş takılıyken niye %50 ye düşsün ki? galiba %60 ın altındaki seviyelerde sarj ediyor ve %60 a gelince de duruyor.
    Bütün lityum piller kullanmazsanız bile zaman geçtikçe belli bir seviye düşer yavaş yavaş 2 haftada yüzde 1-2 iner.Şuan mesela %58 gösteeriyor bende ama şarj etmiyor.Ama çok düştüğü zaman geri şarj ediyor.Onun dışında evet %60da sabitliyor üstüne çıkmıyor. Ayarı bulup açın kullanmaya başlayın ne demek istediğimi anlarsınız.
  • Arkadaslar klavyede 1 tus goctu tam yukari cikmiyor ne yapmaliyim?
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım bu akşam bozuldu. Bilgisayarımda hiçbir problem yoktu. Bu akşam açtığımda wifi ve bluetooth görmüyordu. Sistem geri yükleme yaptım. Düzelmedi. Driver güncelledim düzelmedi. Yeniden başlattım. Düzelmedi. Kapatıp tekrar açayım dedim. Bilgisayar açılmadı. Fanlar çalışıyor tuş ışıkları yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Benim tahminimce anakart gitti. Sizce ne olmuş olabilir? Bu arada bilgisayarı çok yoğun kullanmıyorum günde 1-2 saat anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuRo_123 kullanıcısına yanıt
    Hocam laptopu hdmi ile televizyon yada monitöre bağlayın görüntü geliyorsa bilgisayarın ekranıda gitmiş olabilir.Eğer hala gelmiyorsa ekran kartıda gitmiş olabilir.Ankarat gitse klavyede ışık yanmaz. Ben bu bilgisayarı aldığımdan beri 2.5 seneden fazla oldu alalı günde 12-13 saat kullandığım oluyor.Bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
    Akşam HDMİ ile televizyona bağladım. Görüntü gelmedi. Sabah servisi aradım. Bir iki işlem önerdi. Ama bilgisayar hiç açılmadı. Yani özetleyecek olursak; ilk önce wifi, sonra bluetooth, sonra ekran, şimdi komple gitti bilgisayar. Şarja takınca sadece şarj ışığı yanıyor. Başka hiçbir tepki yok. Çok büyük bir ihtimalle anakart gitti. Servis talebi oluşturduk, kargoya teslim ettim az önce. Bakalım ne çıkacak sonuç.
    Bilgisayarımdan o kadar memnundum ki, herkese lenovonun sağlamlığından bahsederim. Hatta eski 8 senelik bilgisayarım lenovo hala çalışıyor. Ama bu sorun beni şaşırttı. Durup dururken... Neyse elektronik şans işiymiş görmüş olduk. İnşallah servis garanti kapsamında onarım yapar.
  • MuRo_123 kullanıcısına yanıt
    Garantisi olması iyi olmuş hocam garanti kapsamında yaparlar büyük ihtimal. Servistekiler ne diyecek büyük ihtimal anakart gitmiştir. Servis konusunda da iyier ben 2 kere gönderdim 1günde yapıp geri gönderdiler.
  • Arkadaşlar batarya %80 deyken bile bir oyun açınca şak diye 0 a düşüyor ve kapanıyor.Garantisi hala var götürsem batarya değişimine ne kadar ücret alırlar?

Bir de batarya bozulmuş mudur? Oyun oynarken çıkarıp mı oynamak lazım ne yapalım?

• garantısı var ıse ucret ıstemezler...her zaman ıcın batarya ıle kullanmakta fayda vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

garantısı var ıse ucret ıstemezler...her zaman ıcın batarya ıle kullanmakta fayda vardır
    2 yıl garantisi vardı faakt batarya garantisi 6 ay diyorlar internette.

• Batarya garantisi 1 yıl hocam Lenovo Vantage uygulamasında cihaz durumunda veya garanti kısmında bitip bitmediğine bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.