Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
189.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skywalker06

Batarya garantisi 1 yıl hocam Lenovo Vantage uygulamasında cihaz durumunda veya garanti kısmında bitip bitmediğine bakabilirsin.
    Yok hocam 1 sene 7 ay oldu alalı,bitmiştir o zaman.Aslında batarya yük olmayınca çalışıyor.Ama oyun falan acınca kapanıyor bir anda 0 a düsüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir istersen hocam garantiye gönder belki pilden olmayabilir eğer pilden yapıyorsa ya serviste yada dışardan pil değiştirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Bir istersen hocam garantiye gönder belki pilden olmayabilir eğer pilden yapıyorsa ya serviste yada dışardan pil değiştirirsin.
    Aynen cuma günü bir gidicem hocam teşekkürler

• ismailma95 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bence virüsten dolayı mavi ekran veriyor gibi geldi bana hdd ve ssd değiştiği halde devam etmesinin sebebi virüs ramlarde duruyor olabilir. Bence ramları çıkartıp beklet bir süre ondan sonra tekrar format atıp dene değer düzelmiyorsa cihazda başka bir sıkıntı vardır.
  • Hocam öyle diyorsun ama bu virüs 1.5 sene bilgisayarda durmuş. Bilgisayarı 2018 haziranda aldım, 2018 kasım'da bulaşmış virüs. Arşiv dosyalarına bulaştığı için şimdiye kadar farketmemiştim. Hiç kullanmadığım dosyalar. Ama 1.5 senedir bu tarz problemler yaşamadım, 1-2 hafta öncesine kadar normaldi PC. Ayrıca virüsü temizlemiştik forumdan bir arkadaş sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailma95 -- 16 Şubat 2020; 13:35:16 >
  • ismailma95 İ kullanıcısına yanıt
    Ben sana hocam çözüm önerisi sundum denemek sana kalmış servis bile o parçaları değişmişse ufak ihtimal olsada değerlendir yoksa servise göndermeye devam et 2 kere daha aynı sorundan göndersen ücret iadesi yada belki sıfırı ile değişirler.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Buraya yazmayı unutmuşum. Bilgisayarı garanti kapsamında onarıp hemen gönderdi servis. Anakartta statik tespit edildi, onarım yapıldı yazıyor. Bilginize.
  • MuRo_123 kullanıcısına yanıt
    İyi hocam sorununuz düzeldiyse mesele yok. Lenovonun servisi çok hızlı çalışıyor bende iki kere klavye için gönderdim.Servise ulaştığı gün tamir edip geri gönderdiler. Artık garantim bitti.Nisanda 3 sene olacak bilgisayarı alalı maşallahı var umarım bir sıkıntı çıkarmaz
    8 senelik lenovo z580 hep %60 sinirda kullandim batarya hala ilk gunku gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba y520 modelinin i7 7700HQ,1050Ti ve 256 SSD modelini 1.5 yıldır kullanıyorum. Son 6 aydır bilgisayarda lol gibi basit bir oyunda düşük ayarlarda bile ani fps droplar normal boştayken masaüstünde kasmalar ve performans kayıpları var. Daha yeni temiz kurulum format atmış olmama rağmen yine aynı fps droplar devam ediyordu. Açtım içini fan temizliği yaptım daha dün rainbow6 oynarken işlemci 100 dereceleri gördü bazen lolde ısınma sorunu yok ama fps droplar yine devam ediyor. Bütün sürücüler güncel ekran kartı ve chipset de dahil olmak üzere ilk zamanlar çok iyiyken artık duvara fırlatma isteği geliyor içimden nasıl bir çözüm üretebiliriz, iyi forumlar
  • Arkadaşlar merhaba y520'nin i7 7700HQ, 1050-Ti, 256SSD modelini 1.5 yıldır kullanmaktayım. Son 6 aydır bilgisayarda en basit oyunlarda bile fps drop oluyor sürekli. Lol gibi basit bir oyunda bile başta bir şey olmazken 300'ü gören fps 120-130'lara düşüp drop yiyince 5-10'ları bile görüyor. Daha yeni format atmış olmama rağmen masaüstünde boştayken kendi kendine kasıp duruyor. Rainbox6 gibi oyunda düşük ayarlarda ise fps droplar devam ediyor işlemci 100 dereceyi bile görüyor. İçini açıp fan temizliğini daha dün yeni yapmış olmama rağmen sorun hala devam ediyor. İlk başlarda sorun yokken şu an bilgisayarı kaldırıp duvara fırlatasım geliyor hiçbir oyunu işlemi sorunsuz şekilde yaptırtmıyor bana ekran kartı işlemci ve diğer bütün tüm driverler kendi sitesinden nvidia ve intelden son sürüm güncel durumda windows update de en son güncelleştirmeyi almış şekilde nasıl bir çözüm üretilebilir, iyi forumlar

• Lyce L kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemesi uyarısı geldiğinde yaptınız mı hocam
    Aynen bios da güncel
    İşlemci ısındığı için drop giriyor ve muhtemelen termal macunun yenilenmesi gerek. 100 Derece tehlikeli bir sıcaklık aman diyeyim.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Fan temizliğini yeni yaptım toz moz eser kalmadı macunda mıdır sorun diyosunuz oralar biraz riskli gibi
    Son Bios'ta sıkıntı var diye biliyorum bende zamanında güncelledim oyunlarda drop yiyordum o yüzden eski Bıos'a döndüm.
    Ben de araştırırken yabancı kaynaklarda da gördüm böyle şeyler dönülebiliyorsa ben de yapayım nasıl yapıyoruz hocam
    Hocam başlıkta önceki sayfalarda bir arkadaş anlatıyordu adım adım bende öyle döndüm.Forumun arama motorunu kullanarak bulabilirsin.
  • www.hepsiburada.com
    Toshiba Ocz RC500 250GB 1700MB-1250MB/S M2 PCIe Nvme 3D NAND Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/toshiba-ocz-rc500-250gb-1700mb-1250mb-s-m2-pcie-nvme-3d-nand-ssd-thn-rc50z2500g8-p-HBV00000OYWU2

arkadaşlar bu ssd laptopa uyumlu mu acaba? M2 PCle 3x4 uyuyor ama kalınlığı da önemli mi diğerleri 3mm idi bu 1.5mm sıkıntı olur mu?

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.