Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 80VR008GTX Şoktayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün f/p ürününe benziyor ve internette araştırdığım da çoğu site de ürün yok sadece ebrar ve n11 de bulunuyor.
    Ürünü yabancı siteler de araştırdım ama böyle bi ürün yok ve ebrardaki model 17.3 inch işin ilginç tarafı y720 nin 17.3 inch modeli yok ya da ben bulamadım. Buyrun ürünü burdan inceleyebilirsiniz çok şahane gözüküyor ama nedir ne değildir bilemem yorumları size bırakıyorum.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-legion-y720-80vr008gtx-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-6gb-gtx1060-173-windows-10-pmu358234

• bende bu modeli araştırdım güzel gibi ama 17.3 inch değil yanlış belirtmişler galiba avrupada ve amerikada satışı var Türkiyeye sadece y520 geldi

sanalmarketimde n11de ebrar webdenalda var şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SnakeEyes__ -- 31 Temmuz 2017; 18:40:48 >
  • ürün güzel ama o kadar para verilmez maalesef yurt dışından acer helios 300 alabilirsiniz daha uyguna
  • Biraz problemleri var gibi hdd tarafında. Yabancı forumlarda okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80vr008 yabancı forumlar da bu modelini bulamadım sadece türkiye de var sanırım ve cihaz şahane duruyor 6000 olduğu anda alıcam galiba helios konusunda da şöyle söyliyim türkiyeye gelirse alırım ancak çünkü amazondan aldığım da garanti dışı oluyor bildiğim kadarıyla ve yurt dışından daha önce alışveriş yapmadım sıkıntı çıkarabilir diye korkuyorum yine de değerli mesajlarınız için teşekkür ediyorum.
  • Ürün çok güzel ama çok pahalı ya, yani belki ülkede rayici bu ama gene de çok pahalı.
  • Hocam bu ay içinde msi da kdv indirimi olmassa ya da acer de bu ürünü alıcam kafama koydum 1060 gtx li ekran kartlarında en uygun fiyat bu ve ürün gerçekten muhteşem gözüküyor ama malesef bir türk inceleme videosu bulamadım bu da korkutmuyor değil :)
  • hocam ürünü aldınız mı? gtx 1060lı bu kadar ucuz bir model neden ilgi görmedi anlayamadım. hakkında hiç bi yerde bilgi yok. şimdiye kadar ortalığın yıkılması gerekirdi şu adreste 5754 lira şu an

https://www.bizdehesapli.com/lenovo-gaming-legion-y720-80vr008gtx-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-6gb-gtx1060-15-6inc-windows-10-urun-80VR008GTX

• quote:

Orijinalden alıntı: bora88

hocam ürünü aldınız mı? gtx 1060lı bu kadar ucuz bir model neden ilgi görmedi anlayamadım. hakkında hiç bi yerde bilgi yok. şimdiye kadar ortalığın yıkılması gerekirdi şu adreste 5754 lira şu an

https://www.bizdehesapli.com/lenovo-gaming-legion-y720-80vr008gtx-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-6gb-gtx1060-15-6inc-windows-10-urun-80VR008GTX

İyiymiş. Bu ürünün yok satması lazım.

• Garantiyi sorun etmeyen kisiler amazondan her sey dahil 4450 liraya acer predator helios 300 alabilir.Ben oyle yaptim 1500 lira fark dusunulmesi gereken bir durum.

• eylüle kadar alıcam bu ürünü aklımda acerin modeli de var ama bu daha cazip gözüküyor
  • Bu bilgisayar bana cuma günü geliyor. Fakat hata mı yaptım diye düşünüyorum. Isınma problemi var mı? HDD sıkıntı yaratır mı? ( Eski PC 2 kez HDD arızası için garantiye gitmişti ) bu konularda endişelerim var.

Eski PC : Lenovo Y70-70 Touch

- Intel Core I7 4710HQ 2.5 GHz
    - 16 GB Ram DDR3
    - 1 TB HDD + 8 GB SSHD
    - Nvidia GeForce GTX 860M - 4 GB

Yeni PC: Lenovo Legion Y720 - 80vr008gtx

- Intel Core I7 7700HQ 2.8 GHz
    - 16 GB Ram DDR4
    - 1 TB HDD + 256 GB SSD
    - Nvidia GeForce GTX 1060 - 6 GB

Şimdi bu verilere göre her hali ile yeni pc çok güzel. Ama göründüğü gibi de yüksek bir sistem olduğu için ısınma da fazla olacak. Bu yüzden bu bilgisayar ısınma sorunu yaratır mı diye sormak istedim.

Deneyimi olan kişiler cevap yazarsa çok mutlu olurum.
  • Lenovo Legion Y720 80VR008GTX Şoktayım

hocam ürünü inceleme fırsatımız olmadı ama resimde de göreceğiniz üzere çift fanlı. ayrıca fanlar alt kısımda değil. ısınma konusunda çok problem olacağını şahsen düşünmüyorum. daha da ayrıntı isterseniz şurdan bakabilirsiniz:

https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Legion-Y720-7700HQ-Full-HD-GTX-1060-Laptop-Review.218710.0.html

siz ürünü nerden aldınız? ne kadara geldi? bir de geldiğinde klavyesinde türkçe karakterler var mı söyleyebilir misiniz? zaten sadece birkaç satıcı bu ürünü satıyor, onlara sorduğumda kapalı kutu olduğu için inceleyemediklerini, lenovoya sormam gerektiğini söylediler. satıcıların sayısının az olması yurtdışından kendileri satın alıp burda sattıkları düşüncesini oluşturdu bende. siz de ürün gelince inceleme yapıp bizi bilgilendirirseniz seviniriz.

• Vatan Bilgisayar, Teknosa, Gold, Ebrar, N11 vb tüm markalar, Websayfalarına gerçek dışı, yanlış bilgiler girmektedir. Cihaz hakkında detaylı bilgi için isterseniz Lenovoyla irtibata geçin. Lenovo destek sayfasından ürünler bölümünü kontrol ettiğimde sadece Lenovo Legion Y720 15.6 inçlik bir model bulunmaktadır. 17.3 inçlik bir cihaz olmuş olsa sanırsam Lenovo websayfasında yer alırdı, diye düşünüyorum.

İsterseniz Lenovo websayfasından Lenovo Legion Y720 teknk özellierini bu adresten kontrol edebilirsiniz.http://www3.lenovo.com/tr/tr/laptops/ideapad/legion-y-series/Legion-Y720-15IKB/p/88GMY700794?ipromoID=tr_sidebar_Y720_BrandPage

80VR008GTX - -> Makine numarasını bu adresten http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-legion-y720-80vr008gtx-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-6gb-gtx1060-173-windows-10-pmu358234 aldıysan web sitesine yanlış bilgi girdikleri anlamına geliyor.

Sebebi ise; 80VR008GTX Makine numarasını Lenovo web sayfasından arattığımda ürün özellikleri arasında LCD 15.6" FHD (1920 x 1080) 16:9; IPS; Anti-Glare olarak görünmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röpteşembır -- 23 Ağustos 2017; 17:13:27 >

• Bilgisayar bana değişimden geliyor. Eski bilgisayarımın DOA olarak değerlendirilmesinin ardından artık 17.3" pc üretilmediği için 15.6" boyutundaki bu bilgisayarı bana gönderebileceklerini söylediler. Bende kabul ettim. Kargoya akşam çıkacak. Ürün incelemesini ise ya pazartesi ya da cuma yapacağım. Çünkü ürünü getiren UPS .
  • merakla incelemenizi bekliyoruz

• 3 4 aylik y520 kullaniciyim. Amazondan i5 8gb ram 128 ssd win10 1050ti olan modeli almisdim. 3990 tl ye. Bir kac oyun bitirdim. Bilgisayar bana fazla bile geldi. Iyiki dedim daha fazla para vermemisim. 1060 li urun kovaladim aylarca. Demem o ki bu bilgisayarlar evet fp fakat okdr para vermek abarti oluyor ki onun icin cok satilmiyor. Gta 5 de felan tam hatirlamasamda cogu ayar max da 60 fps cakili oynuyordum. Yaz dolaysiyla memleketteyim 2 3 haftadir kullanmiyorum. Ips ekran isik sizmasi yok. En cok korktugum olay. Pc ince sayilir hafif ve kibar. Ama biraz kullandikdan sonra iyiki daha fazla vermemisim dedirtiyir. 3k 4k arasi pcler bence yeterli oyuncularin coguna ama yuksek fps takkmtisi olani bilmem.

• Yok baba alınacak bilgisayar yok çıldırıcam
  • alınacak bilgisayar çok da para yok

sayın minyoncu, bilgisayarınız geldi mi?

• Evet bilgisayar elime ulaştı. Öncelikle bilgisayarın özellikleri yukarıda da belirttiğim gibi;

- Intel Core I7 7700HQ 2.8 GHz
    - 16 GB Ram DDR4
    - 1 TB HDD + 256 GB SSD
    - Nvidia GeForce GTX 1060 - 6 GB

Bu şekilde. Bu yüzden oyun deneyimlerinde kasma/donma yaşamıyorsunuz. Bilgisayarın boot süresini 11 saniye olarak gözlemledim. (SSD'nin okuma yazma hızını detaylı incelememde yer vereceğim.) Arkasında bulunan fanlar ciddi bir soğutma performansı gösteriyor. 1.5 - 2 saat oyun testinde hiç bir şekilde FPS drop yaşamadım. Ve bilgisayarın el ile hissedilen sıcaklığında hiç aşırı ısınma yaşamadım. Fanlar sessiz ve bilgisayar soğuktu. Bilgisayar Windows 10 Home ile geliyor. İçinde bulunan Lenovo Nerve Center sayesinde aynı MSI Dragon Center gibi fan hızı, klavye ışıklandırmasını değiştirme işlemleri, ses ayarları gibi bilumum aktiviteleri burada rahatça gerçekleştirebiliyorsunuz. Klavye konusuna gelecek olursak türkçe klavyeli bir sistem karşımıza çıkıyor RGB led ile donatılmış bu klavyedeki basma hissiyatı çok güzel. Ne çok sert ne çok hafif. Şimdilik ön incelemem bu şekilde. Bilgisayarın görüntüleri, oyun performans testleri, ssd testi, ram testi gibi bir çok faktörü de detaylı olarak farklı bir konuda yer vereceğim. O incelemede bugün DH'de IBM bölümünde yerini bulur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.