Bildirim
Lenovo N100
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulmaca8806
Haydi Çözünde görelim arkadaşlar bnm lenovo 3000 n100 notebookum açılışta To interrupt normal startup,press Lenovo Care button diye bir hata veriyor ne yaptıysam çözemedim fotmat attım,diski deqiştirdim,ramlari deqiştirdim,bios update yaptım ne yaptıysam olmadı hadi Çözün Bakalımmm...
bu nasıl bi konuşma ya millet bilse de bu şekil konuşan bırıne yardım etmez usbulunza dıkkat edın siz burayı ne sandınız her seyı bılırsınız bunu yapamazsınız der gıbı alaycı alaycı burda kımse sana yardım etmek ıcın calısmıyor hayır sever arkadasları gırer sorulara bakar bılıyorsa cevaplar bılmıyorsa işi gücü yok sızın sırunlarınızla ugraşamaz..
konuşurken tatlı dille konuşmaya dıkkat edın...
sorununuza gelince arkadaaşın basşına da geldı hallaettim ama oyle usluba yardım etmek ıcımden gelmıyor.. kolay gelsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 19 Ekim 2011; 13:50:19 >
-
Sergilediğin tavır hoş değil. Bu forumu milyonlarca kişi geziyor, okuyor. Senin cevap alman imkânsız gibi bir ihtimale sahip.
Yine de sorunu cevaplayacağım. "To interrupt normal startup, press Lenovo Care button" bir hata değil, bir öneri. Yani bu yazının kimseye bir zararı yok, sadece bir soru soruyor sana ve diyor ki: "Bilgisayarı normal olarak başlatmayıp, hata arama programını çalıştırmak istiyorsanız "Lenovo Care" tuşuna basın."
BIOS'ta ayarı bulunabilir. Eğer bilgisayarda gözüken ilk görüntü bu yazıdan ibaret ise de LENOVO logosunu BIOS'tan aktif etmeyi dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: BoltSpeed
Sergilediğin tavır hoş değil. Bu forumu milyonlarca kişi geziyor, okuyor. Senin cevap alman imkânsız gibi bir ihtimale sahip.
Yine de sorunu cevaplayacağım. "To interrupt normal startup, press Lenovo Care button" bir hata değil, bir öneri. Yani bu yazının kimseye bir zararı yok, sadece bir soru soruyor sana ve diyor ki: "Bilgisayarı normal olarak başlatmayıp, hata arama programını çalıştırmak istiyorsanız "Lenovo Care" tuşuna basın."
BIOS'ta ayarı bulunabilir. Eğer bilgisayarda gözüken ilk görüntü bu yazıdan ibaret ise de LENOVO logosunu BIOS'tan aktif etmeyi dene.
Keşke söylemeseydin üstadım ya ne olarak görüyorsa DH üyelerini.. -
Hepinizden Çok Özür Dilerim Arkadaşlar :( Yemin Ederim Sorma amacım Bu deqildi Ama Sonrada Anladım Hata Yaptıqımı tekrar Tekrar Hepnizden Özür Dliyorumm :(
Bu Arada Sorunu Hallettm Klavyesini deqiştirdim leptopun oldu.
Eski klavyede bu ekranda kalıyodu Anca f12 tuşuyla qeçmem gerekiyodu.
Yeni klavyeyi takınca sorun qitti o ekranı kendiliqinden geçti. -
Kuzenimin Asus laptobuna olmuştu çözmem 5 dk sürdü. Ama uslubunuzu bilmediğiniz için yardım edesim kalmadı. İyi forumlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X