Şimdi Ara

lenovo n500 3000 serisi adaptör-şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, abilerim, ablalarım;
    benim bi sorum olucak bu laptopu 2 seneye yakındır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama son 1 hafta içerisinde keyfine göre şarj olmaya başladı yani şöyle söyleyeyim adaptörü bağlıyorsunuz, ama laptop bataryası şarj olmuyor bilenler bilir bilgisayarı elektriğe bağladığınızda bip diye öter. bazen laptop bip bip bip diye ötüyordu yani o adaptör kablosunda bi sorun var büyük ihtimal yada bilgisayarın adaptör girişinde. şuanda hiç birşekilde şarj olmuyor kullanamıyorum laptopu.
    sormak istediğim şey ise şu, bu makinanın adaptörünü araştırdımhttp://www.dataservis.net/urun.php?id=374117-AQ-610 şu linkteki adaptöre ulaştım ama benimkine benzemiyor. + olarak eminde değilim adaptörden kaynaklanıp kaynaklanmadığını, adaptör girişinde de sorun olup olmadığını eldeki imkanlarla anlayamıyorum şuan kıbrısta okuyorum hala garanti mevcut olması gerekli başına böyle birşey gelen var mı acaba? ne yapmamı önerirsiniz?

• www.lenovoservisizmir.com adresinde canlı destek hattından bilgi alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.