Şimdi Ara

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
14
Favori
26.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wanted007

Bu modem dosyasini cwm den mi kuruyoruz yoksa farkli bir kurulum yontemi mi var. Ayrica atiyorum cekim konusunda sikinti yasadim diyelim tekrar eski versiyonuna nasil donmem gerekiyor (yedek alinmasi gerekiyor ama neyle).. ben telefonu aldim ve sadece baralajbi v5 rom kurdum modem vs hicbir dosya kurmadim. Telefonun cekimi ile de aslinda hic sikayetim olmadi desem yeridir yine de konuyu merak ettim ne gibi farklar var acaba... bilmiyorum romdan mi kaynakli ama tek yasadigim sikinti telefon gecen hafta bir defa kendine reset atti. Tam telefonu cebimden cikardim tus kilidini actim sayfalar arasi sag sol yaptim ve reset :) sadece bir defa yaptigi icin cok da uzerine dusmedim acikcasi..

Edit: kullandigim hat vodafone.

CWM veya TWRP ile yüklenebiliyor. Orjinaline dönmekten kastım ya yedek alıp, ya da ROM u tekrar yüklemekti.
    Sorn yaşamıyorsanız uğraşmayın bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: LE0NARD

bendeki row versiyon p780 olduğu için yani rusya ya ürtilen versiyon olduğu için kamera sorunu hiç bir romda yşamadım.çin telefonlara rw tabanlı rom atıldığında kamera çalışmıyor
    Lenovo P780 4.4.2 Vibe UI 2.0 bu romda şebeke sıkıntısı çok oldu bende.. cn versiyon telefonlar bataraya baktığınızda tüm yazıları çincedir hemen hemen.
    row versiyonda İngilizcedir ..
    İyi forumlar..

Belki de sizin sorun yaşamanızın nedeni Vibe rom'un CN versiyonlar için olmasından kaynaklanabilir mi acaba?
    Çünkü yanlış bilmiyorsam CN ve ROW versiyon telefonlar donanımsal olarak da farklılar(en azından destekledikleri bantlar açısından).

• quote:

Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan

quote:

Bu modem dosyasini cwm den mi kuruyoruz yoksa farkli bir kurulum yontemi mi var. Ayrica atiyorum cekim konusunda sikinti yasadim diyelim tekrar eski versiyonuna nasil donmem gerekiyor (yedek alinmasi gerekiyor ama neyle).. ben telefonu aldim ve sadece baralajbi v5 rom kurdum modem vs hicbir dosya kurmadim. Telefonun cekimi ile de aslinda hic sikayetim olmadi desem yeridir yine de konuyu merak ettim ne gibi farklar var acaba... bilmiyorum romdan mi kaynakli ama tek yasadigim sikinti telefon gecen hafta bir defa kendine reset atti. Tam telefonu cebimden cikardim tus kilidini actim sayfalar arasi sag sol yaptim ve reset :) sadece bir defa yaptigi icin cok da uzerine dusmedim acikcasi..

Edit: kullandigim hat vodafone.

CWM veya TWRP ile yüklenebiliyor. Orjinaline dönmekten kastım ya yedek alıp, ya da ROM u tekrar yüklemekti.
    Sorn yaşamıyorsanız uğraşmayın bence...

Cevap icin tesekkur ederim :) cok sukur sebeke ile en ufak sikayetim olmadi gerek 3g de gerekse 2g ye geciste ve cekimde hic sorun yasamadim.. yine de indirip listeme ekledim sorun yasama durumum olursa denerim :)

Bu arada vibenin 1503 versiyonuna guncelleyen oldu mu acaba? Farklar neler? Acikcasi sorun yasamadigim icin denemedim icerik olarak programlarin guncel versiyonlarinin oldugu yaziyor yanilmiyorsam...

Edit ekleme: arkadaslar vibe romda kullanisli bir ozellik daha kesfettim belki biliniyordur ama buda birilerinin isine yarar umarim. Ekran kilit acma tusuna bastiktan sonra ekran kilitliyken home tusuna basili tutarsaniz elfeneri aciliyor :) kisa sureli basili tuttugunuzda el feneri basili tuttugunuz kadar yaniyor ama uzun sureli basili tutarsaniz el feneri devreden cikmayacak sekilde yanmaya devam ediyor.kapatmak icinde bildirim kismina bir defa dokunmaniz yeterli oluyor :) iyi dusunulmus bisey bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 10 Şubat 2015; 12:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temiz ikinci el p780 almak istiyorum satan varsa pm atsın lütfen

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benim telde(4 GB , CN) slx v24 vardı ben buna Üstad nickli arkadaşın yöntemi ile vibe 2.0 kurdum tel açıldı hemde rootlu şekilde ama ilk seferde imei geçersiz dedi 2. ci seferde imeiler geldi ama hiç bir türlü kendi imei yazamıyorum.. yardım edebilir misiniz?

@Ü s t a D
    @wanted007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hpslytn -- 16 Şubat 2015; 8:53:04 >
  • hpslytn H kullanıcısına yanıt
    PM ile cevapladım kardeş umarım çözersin sorunu. Bu arada nvram bölümünü formatladığın için wifi de "NVRAM WARNİNG: Err=0x10" diye bir wifi görüyor sürekli ama daha bağlantı sorunu yaşamadım. O yüzden çözmek için uğraşmadım...
  • Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar sormak istediğim 1-2 sorum var Rom atmadan önce ;

1.Telefon kapalıyken alarm çalıyor mu ?

2.Batarya performansım çok düştü SlxRom ile beraber,bunu yükleyince belirgin bir fark hisseder miyiz ? İlk geldiği zamanki Life romda batarya performansı mükemmeldi.

Teşekkürler...
  • wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar @wanted007 sayesinde bende imei işini hallettim. Önce vibe romu flashladım sonra nvram format yaptım sonra yeniden vibe rom flashladım ardından droid tools ile cihazı rootladım ve imei işlemini yaptım.
  • Arkadaşlar vibe 2.0 1503 baraljbi yüklü bende. Modem dosyasını değiştirmeye çalışıyorum fakat recovery de aborted hatası alıyorum önerisi olan varmı. Recovery cwm
  • Yükleme adımları:
    1.Sdcard a zip dosyasını kopyalayın.
    2.Recovery mode a girin.
    3. Wipe data/cache/dalvi cache / android secure yapın.
    4. Install zip deyip bir-iki dakika bekleyin. Successfully mesajını gördüyseniz işlem tamamdır.
    5. Wipe data/cache/dalvi cache / android secure yapın.
    6. Reboot birkaç dakika sabırla telefonun açılmasını bekleyin.

Merhaba arkadaşlar Slxv19 rom yüklü telefonumda.Bu yazılanları yapıpı ÜSTAD ın paylaştığı vibe 2.0 yi yüklemeye çalıştım ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim telefonu kullanamıyorum ... Resetlendi gene başa döndü telefon
  • Bunları yaptım fakat aborted hatası alıyorum acaba twrp mi yüklemem gerekir vibe rom kullananlardan cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: areypi

Bunları yaptım fakat aborted hatası alıyorum acaba twrp mi yüklemem gerekir vibe rom kullananlardan cevap bekliyorum

CWM nin yeni sürümünü veya trwp yi istiyor olabilir emin değilim ama denemek lazım..Başka bir telefonda dosya kurmaya çalışırken aynı hatayı alıyordum cwm nin daha üst versiyonunu yükleyince dosyayı kurabilmiştim..
  • iyi akşamlar arkadaşlar,
    Vibe UI 2.0 rom yüklü p780 elime geçti. mobileuncle ve mtkdroidtools'dan imei değiştirmeye çalışıyorum ama bir türlü değiştiremedim. hata falan almıyorum işlem başarılı oldu diyor rebot atıyorum ama imeiler de değişmiyor. bunun nedenini bilen var mı? imeiyi nasıl değiştirebilirim?
  • quote:

Arkadaşlar cihazım geldi üzerinde vibe rom yüklü ve rootlu geldi ama tüm imei yöntemlerini denedim imei değişmiyor. Hatta onu geçtim üstad arkadaşın değiği gibi ve diğer romlardan yükleyeyim dedim ama driver lar tam olmasına rağmen sp flash tool programı telefona hiçbir tepki vermiyor. CWM ile yükleyim dedim yine üstad ın verdiği linkten indirdiğim v5.0 olanı update.zip olarak sd karta attım ama CWM den de hata verdi yani yüklemeye hiç başlamadı...

Sorun nedir arkadaşlar nerede yanlış yapıyorum? Bu arada telefonumdaki:

Ana bant sürümü: p780.v101, 2014/03/12/ 15:06
    Derleme numarası:VIBEUI_V2.0_9439_7.10.1_DEV_P780

İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler. İlla bu rom olsun demiyorum başka romu kurulum yöntemi ile de deneyebilirim. Yeter ki imei sabit kalsın...

Başım belada p780 geldi wanted adlı arkadaş ile ile aynı rom yüklü ve daha kötüsü root suz mtk toolda üst köşede root yazıyor sadece

VIBEUI_V2.0_1507_7.91.1_DEV_P780_WC91.zip bu romu nasıl yüklerim (needrom dan indiridim zipli dosyayı )root yaparım ve imei değiştirebilirm? bu konuda tecrübeli biri yardımcı olup adım adım yazarsa sevinirim bazen öyle şeyler yazıyorsunuz ki honk die kalıyoruz çince yazılı dosyalar açılıyor :( örnek resimdeki ki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hpslytn

Arkadaşlar @wanted007 sayesinde bende imei işini hallettim. Önce vibe romu flashladım sonra nvram format yaptım sonra yeniden vibe rom flashladım ardından droid tools ile cihazı rootladım ve imei işlemini yaptım.

1 vibe romu flash lamak nedemek ?
    2 nvram ile format atmak nedemek
    3 nasıl vibe rom flash yaptın geri nedemek
    4 droid tools ne?
    5 ben sadece mtk tool ile imei yazardım eski p770 me hiç itiraz etmezdi bu kabul etmiyor ! :(
  • arkadaslar p780 note3 romdan htc-one-m8-port-rom-for-lenovo-p780 roma gectin suan kullanıyorum .güzel sade bir rom kulannndıkca rom yeni kurdum 2 gün oldu
    herhangi bri sıkntı şimdilik yok gibi türkçe rom inglizce bir yeri bulamadım.. denedikçe gün gectikce kulandıkca yazarım buraya.. kullandığım p780 lenovo avrupa versiyondur.
    rom sanırım cn ve avrupa uyumlu romdur..

İYİ FORUMLAR..
  • ben hala rom yüklemek için uğraşıyorum :( batarya cıkmadıgına göre cihazı nasıl kapatıyorsunuz ! reset butonuna basınca windows tam yüklermiş gibi yapıp resimdeki hatayı verip duruyor.
  • lenovo usb driver yükleyniz.
    İşletim sistemi nedir.
    Romun içindeki flastol ile yükleme yapınız cihazı rom atmadan önnce rot yapınız..

• arkadaşlar en stabil calisan rom arıyorum telefon donmaya başladı bazen ses karşı tarafa gitmiyor barajı romunu kullanıyorum 14başlayan rpm şifreli olan bekliyorum yardımlarınızı

• quote:

Orijinalden alıntı: nikmikyoknik

ben hala rom yüklemek için uğraşıyorum :( batarya cıkmadıgına göre cihazı nasıl kapatıyorsunuz ! reset butonuna basınca windows tam yüklermiş gibi yapıp resimdeki hatayı verip duruyor.

Sen romu yanlis yukluyorsun flashtoolda tum centikler konulmus olacak ona dikkat et oda olmassa telefonu flashtool ile formatlayip flash tool ile download modunda yukleme yap olacaktir ayrica virus programi varsa onuda kapat ne olur ne olmaz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.