Şimdi Ara

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
14
Favori
26.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya cikarmana gerek yok arkada reset tusuna basinca kendini sifirliyor oda yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

Arkadaşlar Vibe romda mesaj ve cevapsız aramalarda bildirim ışığı çalışıyor. Yalnız whatsapp gmail gibi uygulamalarda bildirim ışığı aktif olmuyordu. google play deki bütün uygulamaları denedim olmamıştı ama LİGHT FLOW programında detay ayarlarını yapınca bildirim ışığı sorunsuz çalışmaya başladı. Detaylarını yazıyorum belki birilerinin işine yarar...

LİGT FLOW programının full sürümünü indiriyoruz.

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR

-Kurulumu yaptıktan sonra programı lenovo batarya programında yok sayma listesine ekliyoruz yoksa devre dışı kalıyor.

- LİGHT FLOW Programını açıp ayarlar---->device settins and root yolunu izleyip direk mod ve root moduna tik koyuyoruz. Burada direk mod lenovo da çalışması için şart.

-Programda bildirim almak istediğiniz kısımları nootification settings bölümünden ekliyorsunuz.(whatsapp, gmail vs.)

En son aşamada telefonun ayarlar kısmından erişilebilirlikten LİGHT FLOW'u etkinleştir bölümü karşımıza geliyor. Oradan programı etkin hale getirince program hiçbir şekilde kapanmıyor ve bildirimler çok sağlıklı bir şekilde alınıyor :)

Kurulumu yaptıktan sonra programı lenovo batarya programında yok sayma listesine ekliyoruz yoksa devre dışı kalıyor demişsiniz burayı anlayamadım.
    programı kurdum söylediğiniz bitin ayarları yaptım.yok sayma listesi durumunu anlayamadım.yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boboco -- 27 Şubat 2015; 21:42:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boboco

quote:

Arkadaşlar Vibe romda mesaj ve cevapsız aramalarda bildirim ışığı çalışıyor. Yalnız whatsapp gmail gibi uygulamalarda bildirim ışığı aktif olmuyordu. google play deki bütün uygulamaları denedim olmamıştı ama LİGHT FLOW programında detay ayarlarını yapınca bildirim ışığı sorunsuz çalışmaya başladı. Detaylarını yazıyorum belki birilerinin işine yarar...

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR

-Kurulumu yaptıktan sonra programı lenovo batarya programında yok sayma listesine ekliyoruz yoksa devre dışı kalıyor.

- LİGHT FLOW Programını açıp ayarlar---->device settins and root yolunu izleyip direk mod ve root moduna tik koyuyoruz. Burada direk mod lenovo da çalışması için şart.

-Programda bildirim almak istediğiniz kısımları nootification settings bölümünden ekliyorsunuz.(whatsapp, gmail vs.)

En son aşamada telefonun ayarlar kısmından erişilebilirlikten LİGHT FLOW'u etkinleştir bölümü karşımıza geliyor. Oradan programı etkin hale getirince program hiçbir şekilde kapanmıyor ve bildirimler çok sağlıklı bir şekilde alınıyor :)

Kurulumu yaptıktan sonra programı lenovo batarya programında yok sayma listesine ekliyoruz yoksa devre dışı kalıyor demişsiniz burayı anlayamadım.
    programı kurdum söylediğiniz bitin ayarları yaptım.yok sayma listesi durumunu anlayamadım.yardımcı olurmusunuz.

Lenovo batarya programinda (power manager) acinca sol menude deep sleep modu var orasi aktifse ona dokun cikan yerde programa tik koy ve batarya programindan cik islem tamamdir...halledemezsen resim atarim ben o gunden bu yana sifir sorun kullaniyorum programi bataryayi da cok harcamiyor :)

• quote:

quote:

quote:

Lenovo batarya programinda (power manager) acinca sol menude deep sleep modu var orasi aktifse ona dokun cikan yerde programa tik koy ve batarya programindan cik islem tamamdir...halledemezsen resim atarim ben o gunden bu yana sifir sorun kullaniyorum programi bataryayi da cok harcamiyor :)

üstad ilgine teşekkür ederim.slx 26 rom var bende söylediğiniz gibi menü yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

üstad ilgine teşekkür ederim.slx 26 rom var bende söylediğiniz gibi menü yok.

Ozaman engelleyen bir program (ram,batarya programi) yoksa calismasi lazim. Calismiyor mu?

• p780'imde şebeke sorunu var. 4.2 yüklü stock rom varken cihazı aldım hattı taktım arama vs. yaptım bir sorun yoktu. daha sonra başka bir p780de sorunsuz kullandığım vibe ui 2.0 yükledim imei attım telefonu açtım bir kaç dk sonra şebeke gitti, açıp kapatınca arada geliyor bir kaç dk sonra gidiyor. stock 4.4.2 yükledim ondanda aynı sorun oluştu. sorun romda mı telefonda mı onu da net olarak çözemedim bu konuda bir fikri olan var mı acaba?
  • arkadaşlar beni çok rahatsız eden bir durum var. p 780 slx 26 kurulu.cihaz widgetler dahil,super su ya verilen yetkiler ve cihazın ses ayarları cihaz her kapanıp açıldığında sıfırlanıyor tek tek ayarlamak zorunda kalıyorum.ayarları hafızaya almıyor.çok can sıkıcı bir durum.yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • 1. Konu: Arkadaşlar vibe rom kullananlar belki dikkat etmiştir. Lenovonun özel kendi not tutma programı tamamen çince olduğu için kaldırılmış geliyor. Bu yüzden konuşma sırasında olsun tek hareketle not tutmak varken ekrandan çıkıp başka programlara not tutmak zorunda kalıyordum. Bende dayanamadım Lenote programını indirip büyük bir kısmını türkçe yaptım. Geniş parmak dokunuşundaki kısayolda da arama ekranındaki kısayolda da sorunsuz çalışıyor. Yedekleme ayarları vs birçok özelliği var kısmi olarak test ettim sorunsuz çalışıyor. İsteyen olursa vereceğim linkten programın apk sını indirip kurulumunu yapabilir. Ekran görüntülerini akşam paylaşırım artık :) Bu arada çevirme konusunda 1000 küsür satır vardı arkadaşlar malumunuz dili ise çinceydi çevirme konusunda ufak hatalarım olabilir bunu da mazur görmenizi dilerim :) En azından program bu haliyle rahatlıkla kullanılabiliyor... Eğer istek olursa ingilizce kısımlarını da çeviririm arkadaşlar...

https://yadi.sk/d/j5UnbrLcfE2Mk

2. Konu: bu ise kamera ve gece çekimi ile ilgili.. p780 de romdan mı driver dan mı bilmiyorum ama gece çekimlerinde focus problemi var. Bu yüzden resimler bulanık çıkıyor. Google playdan İllumes lite camerayı indirmenizi tavsiye ederim. nerdeyse bütün kamera programlarını denedim ama fayda etmedi. İllumes camera da ise zifiri karanlıkta bile en azından yakın nesneler süper net çıkıyor denemenizi tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 13 Mart 2015; 23:15:25 >

• arkadaş telefon çok donuyor telefon hafızası da boş buna en hızlı calisan rom hangisi varsa link verirmisiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Arkadaşlar yeni nesil P780 lerde kamera çalışmaması ve Imei değişiminin , hatta tek çare olarak yapışan SLX ROM dan kurtulmanın cevabını buldum

Aşağıya yazdığım yolları izleyerek %85-90 TR dil olan VİBE 2.0 sürüme kavuşup cihaza yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz

Öncelikle bu linkten VİBE 2.0 romu ve diğer her şeyi PC ye indiriyoruz.Bütün indirmeler bittikten sonra hepsini bir klasöre toplayın kolaylık olur

Klasörün içinde hepsini zip ten çıkarın. Flash Tool u çalıştırıp adımları izledikten sonra en önemli kısım PRELOADER a çift tıklayıp klasörden NEW PRELOADER dosyasını gösterin.

Ardından Flash Tool da en sol kısımda FORMAT yazan yeri seçip içinde ikinci madde Format Nvram bölümüne tik atıp tekrar bir önceki ekrana dönüp Formatı tıklayıp SEARCHİNG yazısındayken KAPALI OLAN TELİ PC ye BAĞLAYIN çok kısa bir işlemden sonra yeşil halkayı gördüğünüzde halkayı kapatıp teli pc den ayırın..

Şimdi FİRMWARE/UPGRADE seçeneğini tıklayıp search teyken teli pc ye tekrar bağlayın VİBE 2.0 ROM yazmaya başlayacak...

Bitip YEŞİL HALKA geldiğinde yeşil halkayı kapatıp teli pc den ayırın..

Power la cihazı açalım biraz uzun sürüyor ilk açılış 5 dakika kadar bekleyin....

İlk kurulumu yapıp telefonu PC ye bağlayın..MTK DROİD TOOLS ile tekrar ROOT layıp..Imei değişimini yapın.. Reboot la tekrar başlatın telefonu

Her şeyiyle tıkır tıkır çalışan P780 cihazınız hayırlı olsun

Üstad Allah senden razı olsun. Sayende kafayı sıyırmaktan kurtuldum :) Telefon üzerinde gelen rom vibe idi ama okadar dandikti ki telefon buysa yazık etmişler dedim açıkçası...

Ama paylaştığın linkteki v5.0 romunu anlattığın yöntemle kurabildim şükür :) Gerçekten çok hoşuma gitti.. Romun bazı bölümlerinde Türkçesi bozuk olsa da %90'a yakın Türkçe ve gayet akıcı kullanımı var :)

Yukarıdaki mesajda telefonu tanımamasının nedeni antivirüsümün benden habersiz driver'a el koymasıymış neyse onu çözdüm. Ama başka bir 65xx driveri kurarak çözdüm.

Ardından, yukarıda anlattığın yöntemle firmware yükseltme şeklinde romu yükledim. Telefonu açtım yine hiçbir yöntemle imei yazamadım(şansımı denemek için yapmıştım).

Sonra format nvram yaptım yine cihazı açtım imei falan eline sağlık uçmuş gitmiş ve yine imei yazılmıyor SuperSU var ama MTK DROİD TOOLS rootsuz görüyordu :)

Birkaç defa bu şekilde denedim MTK DROİD TOOLS hata verdi root yapmadı. En son denediğimde baktım ki (bir detay atlamışım) telefonun ekranında izin istiyor. İzin verince tıkır tıkır rootladı sonra imei yazdım ve test ettim sorunsuz çalışıyor. Emeğine sağlık kardeş tekrardan..

Romu çok kurcalayamadım ama ilk izlenimim: Üzerinde gelen Vibe romdan kat kat iyi. Saçma sapan yerlerde kasılma yapmıyor akıcı bir kullanımı var. En önemlisi de görselliği :)

EDİT:Ekleme

Arkadaşlar romu ve telefonu yaklaşık 4 gündür deniyorum. İlk denememde ekran süresi 7 saatin üzerindeydi ve görüşme süresi de 2 saat 40 dakikaydı ekran parlaklığı da hep %80 lerdeydi 34 saatin sonunda %4 kaldığındaki değerler bunlar...

Bu 2. şarjıydı bunda ekran parlaklığını otomatik olarak ayarladım. Tam rakamlar şunlar..
    Wİ-Fİ, 3G full açık tam 36 saatin sonundaki %2 kaldığındaki değerler. Ekran 8 saat 20 dakika açık kalmış 3 saat 20 dakika görüşme yapmışım. Telefonu aktif kullanırken ise çoğunlukla internette dolaşırım. Yani ekran açık kalma sürelerinin çoğunluğu internet ve whatsapp mesajlaşma diyebilirim.

Maşallah deyim telefon ve batarya hakkını veriyor gerçekten. Yaklaşık 12 saat aktif kullanımı görmek varmış daha ne olsun :)

Bunun yanında romdaki ufak detaylar okadar hoşuma gitti ki tamamen telefonu daha kullanışlı hale getirmek için tasarlanmış şeyler. Ekrana geniş basmada gelen menü vs. gibi ufak ama çok etkileyici detayları var :) Açıkçası romu beğendim tavsiye ederim ;) Resim önizleme bunda da çalışmıyor bunun dışında yine bildirim ışığı (ledi) sadece şarj konumundayken kırmızı yanıyor onun dışında mesaj cevapsız aramada çalışmıyor. Forumdaki eski mesajlarda eklentileri kurcalayım dedim ama linkler silinmiş o yüzden birşey yapamadım maalesef :( Bildirim ışığını yapmayı isterdim açıkçası...

Son olarak birşey sormak istiyorum. Sizin p780 ler orijinal şarj aleti ve kablosuyla şarj edildiğinde %0 dan full şarjı ne kadar sürüyor? Bana biraz fazla gibi geldi çünkü 2,5 saatten fazla sürdü telefona baktığımda %98 di. %98 den sonrası da çok çok yavaş şarj oldu. Sizde durum nedir tam şarj kaç saat sürüyor? Bir de lenovonun şarj kablosunun soketi telefona çok sert oturuyor yerine bu ileride sorun çıkarır mı?

Şimdi birde NİLLKİN 2A şarj aleti ve kablosu sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Gelince evdeki 4 telefonda test edip sonuçları sizlerle paylaşırım belki birilerinin işine yarar....

Bende telefonu bugun aldım. Ve sizin gibi içerisinde aynı rom yüklüydü.Şuan denediniz romu yüklücem inş.
    Daha başka romlar denediniz mi ? deneyenler var mı ?
    Örneğin bu romu kurabilrimiyim ?
    http://www.needrom.com/download/miui-v6-5-6-3-beta-for-p780/

• Sarj kablosu gerçektende sert ben biraz bükmeyi düşünüyorum onları yoksa telefon girişini bozucak gibi.
  • Kardeş şarj kablosuyla hiç ama hiç oynama birkaç şarjdan sonra yuvaya öyle güzel oturuyor ki demekki alışması gerekiyormuş bu da sıfır ürün tadı olsun :)

Linkteki miui romda sadece çin versiyonu ise kurlum yapabilirsin row yani rus versiyonu ise kesinlikle kurulum yapma deniyor.. Şahsen ben bu rom arayüzünü gördükten sorna başka rom kurma gereksinimi duymadım o yüzden bu telefonda kıyaslama yapamam ama; Elime geçen a850 ye bütün romları kurmuştum yine dönüp dolaşıp vibe roma dönmüştüm :) Miui rom çok hoşuma gitmedi açıkçası. Ayrıca vibe deki ufak detaylar çok güzel ve kolay özellikler katıyor telefona.. Yine de tabi zevk ve renk meselesi... Vibe de tek isyan ettiğim nokta nedense boşta dahi ramin 700 mb'ını kullanıyor sistem....
  • Telefonu cinden aldim heralde cin cikislidir hocam. dun zar zor yukledim romu. Guncelleme gelmis ama recovery moda gecince hata veriyor . android recovery yuklu acaba .yeni recovermi yuklemek gerekli. Cwm gibi update yapsin die. Birde viper4android kullandiniz mi bilmiyorum ama busybox la ilgili sikinti yasiuorum bakalim cozucm ins

• bir türlü android recovery değiştiremedim.mobile uncle tool ile ancak recovery moda gelinde update yapmıyor.
  • Yardım lütfen!!Benimde şebeke ve 3g gidip geliyor 2 tane rom denedim değişmedi.mesela telefonu kapatıp açınca bir süre güzel çekiyor sonra yine 3g gidiyor neden olabilir acaba şuan mıuı yüklü.

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

@filinta7

oppo romu kullanıyorum gayet stabil ve hızlı. Mıuı gibi özelleştirmeler mevcut. Kendine özgü kamera programı 13 mp ancak avg antivirus kötü amaçlı yazılım uyarısı veriyor. Birkaç gün daha denemeyi düşünüyorum.

oppo rom sim leri açmıyor kilitli ibaresi veriyor.bir çok rom denedim böyle bir şey görmedim karşılaşan varmı acaba.sim kilit hatası ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obblomovv

Teşekkür ederim üstadım. Sorunumu çözdüm.
    Mobile uncle tool ile imei sorunumu, şurada yazdığı biçimde de :
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197378
    wifi mac sorunumu çözdüm.

aynı sorun bendede oluştu.nvram warning err 0x10 hatası alıyorum.nvram yedeğielinde olan varsa paylaşabilirmi.bu wifi mac adres sorununu başka nasıl çözebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx0donanim

bir türlü android recovery değiştiremedim.mobile uncle tool ile ancak recovery moda gelinde update yapmıyor.

Kurdugun rom baralajbi romsa gelen guncellemeleri yukleyemezsin. Haa olaki yuklese bile telefon sadece cince ve ingilizce olur o yuzden guncellemeleri yuklemeyin...

• quote:

quote:

aynı sorun bendede oluştu.nvram warning err 0x10 hatası alıyorum.nvram yedeğielinde olan varsa paylaşabilirmi.bu wifi mac adres sorununu başka nasıl çözebilirim.

nvram çözümünü yarın birkaç program paylaşıp yazacağım. Root explorer bendeki 3 lenovo p780 de de önemli dosyalarda işlem yapmıyor. Kopyalamıyor yapıştırmıyor. Bunun sorun için başka bir program kurup, root erişimini açıp nvram bölümünden wifi dosyasını aldıktan sonra bilgisayarda text editörle mac adresi yazmakla sorun çözülüyor. Yarın işlemleri sırasıyla yazarım. Haa çözülmese de zaten sıkıntı yaratan bir durum değil ama yine de o hatayı orada görmek sinir bozuyordu :)

EDİT NVRAM ERR SORUNU ÇÖZÜMÜ:

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim gibi bendeki 3 p780 de de root explorer wifi dosyasını SD karta kopyalamadı bu yüzden root explorer ile bu işlem yapılamıyor. Şimdi sırayla işlemlere geçiyorum.

1- Öncelikle android marketten resmini paylaştığım programları indirin. İkisi de aynı programdır yalnız biri root eklentisidir o yüzden ikisini de kurmanız şart.

2-Linkte paylaştığım programı (hex editör) bilgisayarınıza indirin. Kurulumsuz düşük kb bir programdır.
    http://download.chip.eu/tr/HxD_554723.html

3-Telefondan ayarlara girin Telefon hakkında ya gelin oradan Durum bilgisine tıklayın ve sayfayı kaydırdığınızda karşınıza şu an kullanılan MAC ADRESİ çıkacak. O mac adresini bir kenara yazın. Eğer bulamadıysanız şu yolu izleyerek mac adresine bakın: Ayarlar/Kablosuz/Seçenekler/Gelişmiş bölümünden mac adresine bakıp bir kenara yazın. Bu aşamadan sonra WİFİ yi kapatın.
    4-Marketten kurduğunuz file explorer programını açın.
    5-Kırmızı renkli system(root) yazan bölüme girin. İlk girişte root izinleri isteyecek onlara yes deyin izin verin.
    6-System (root) içinde şu yolu izleyerek WIFI dosyasının üzerine basılı tutun çıkan menüden kopyalayın. ------------>data/nvram/APCFG/APRDEB
    7-Geri tuşu ile programın ilk açılış sayfasına kadar gelin.
    8-Media Card yazan bölüme girin ve WIFI dosyasını buraya yapıştırın.
    9-Telefonu bilgisayara bağlayarak SD karta attığınız WIFI dosyasını bilgisayara alın.
    10-Bilgisayara indirdiğiniz HXD.exe programını çalıştırın ve WIFI dosyasını içine atın.
    11-Kenara yazdığınız MAC ADRESİ şimdi işe yarayacak. Editör programında aşağıdaki resimde kırmızı içine aldığım yere telefondan yazdığınız MAC Adresini girin. Ardından kaydedip programdan çıkın.

12-Telefonu çıkardıysanız tekrardan bilgisayara bağlayın ve düzenlediğiniz WIFI dosyasını SD karta atın. Eski dosyayı artık silebilirsiniz karışıklık olmasın.
    13-Telefonu bilgisayardan ayırın ve file explorer programını açın. Media Card yazan bölüme girin ve oraya attığınız WIFI dosyasının üzerine basılı tutup kopyalayın. Sonra geri tuşuyla ana menüye gelin.
    14-System root yazan bölüme girin ve yukarıdaki yola tekrar girin yani: ------------>data/nvram/APCFG/APRDEB ------- bu yolu izleyerek oradaki eski WIFI dosyasını silin. Kopyalamış olduğunuz WIFI dosyasını buraya yapıştırın.
    15- Geri tuşu ile programdan komple çıkın. Ardından telefonu yeniden başlatın artık hata ile karşılaşmayacaksınız.

Umarım yazdıklarım işinize yarar. Yapamazsanız yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 6 Nisan 2015; 0:29:50 >

• quote:

quote:

quote:

nvram çözümünü yarın birkaç program paylaşıp yazacağım. Root explorer bendeki 3 lenovo p780 de de önemli dosyalarda işlem yapmıyor. Kopyalamıyor yapıştırmıyor. Bunun sorun için başka bir program kurup, root erişimini açıp nvram bölümünden wifi dosyasını aldıktan sonra bilgisayarda text editörle mac adresi yazmakla sorun çözülüyor. Yarın işlemleri sırasıyla yazarım. Haa çözülmese de zaten sıkıntı yaratan bir durum değil ama yine de o hatayı orada görmek sinir bozuyordu :)

EDİT NVRAM ERR SORUNU ÇÖZÜMÜ:

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim gibi bendeki 3 p780 de de root explorer wifi dosyasını SD karta kopyalamadı bu yüzden root explorer ile bu işlem yapılamıyor. Şimdi sırayla işlemlere geçiyorum.

1- Öncelikle android marketten resmini paylaştığım programları indirin. İkisi de aynı programdır yalnız biri root eklentisidir o yüzden ikisini de kurmanız şart.

2-Linkte paylaştığım programı (hex editör) bilgisayarınıza indirin. Kurulumsuz düşük kb bir programdır.
    http://download.chip.eu/tr/HxD_554723.html

3-Telefondan ayarlara girin Telefon hakkında ya gelin oradan Durum bilgisine tıklayın ve sayfayı kaydırdığınızda karşınıza şu an kullanılan MAC ADRESİ çıkacak. O mac adresini bir kenara yazın. Eğer bulamadıysanız şu yolu izleyerek mac adresine bakın: Ayarlar/Kablosuz/Seçenekler/Gelişmiş bölümünden mac adresine bakıp bir kenara yazın. Bu aşamadan sonra WİFİ yi kapatın.
    4-Marketten kurduğunuz file explorer programını açın.
    5-Kırmızı renkli system(root) yazan bölüme girin. İlk girişte root izinleri isteyecek onlara yes deyin izin verin.
    6-System (root) içinde şu yolu izleyerek WIFI dosyasının üzerine basılı tutun çıkan menüden kopyalayın. ------------>data/nvram/APCFG/APRDEB
    7-Geri tuşu ile programın ilk açılış sayfasına kadar gelin.
    8-Media Card yazan bölüme girin ve WIFI dosyasını buraya yapıştırın.
    9-Telefonu bilgisayara bağlayarak SD karta attığınız WIFI dosyasını bilgisayara alın.
    10-Bilgisayara indirdiğiniz HXD.exe programını çalıştırın ve WIFI dosyasını içine atın.
    11-Kenara yazdığınız MAC ADRESİ şimdi işe yarayacak. Editör programında aşağıdaki resimde kırmızı içine aldığım yere telefondan yazdığınız MAC Adresini girin. Ardından kaydedip programdan çıkın.

12-Telefonu çıkardıysanız tekrardan bilgisayara bağlayın ve düzenlediğiniz WIFI dosyasını SD karta atın. Eski dosyayı artık silebilirsiniz karışıklık olmasın.
    13-Telefonu bilgisayardan ayırın ve file explorer programını açın. Media Card yazan bölüme girin ve oraya attığınız WIFI dosyasının üzerine basılı tutup kopyalayın. Sonra geri tuşuyla ana menüye gelin.
    14-System root yazan bölüme girin ve yukarıdaki yola tekrar girin yani: ------------>data/nvram/APCFG/APRDEB ------- bu yolu izleyerek oradaki eski WIFI dosyasını silin. Kopyalamış olduğunuz WIFI dosyasını buraya yapıştırın.
    15- Geri tuşu ile programdan komple çıkın. Ardından telefonu yeniden başlatın artık hata ile karşılaşmayacaksınız.

Umarım yazdıklarım işinize yarar. Yapamazsanız yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

ilginize çok teşekkür ederim en kısa sürede uygulayıp sonucu paylaşacağım.teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.