Şimdi Ara

Lenovo Pc açılma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alalı 1-1.5 ay civarı bir zaman oldu. Bu sabah açma düğmesine basıldığında (basma düğmesindeki) ışık yanıp sönmeye başladı ve görüntü gelmedi.. Şarjını çıkardığımda yanıp sönme durdu ama düğmeye basılı tutulduğunda falan durmuyor sürekli yanıyor fakat ekranda görüntü yok. Sebebi neler olabilir ne yapmak gerekir bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...

• Lenovo teknik servisleri ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.

Tel : 0850 251 77 77
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMeR

Lenovo teknik servisleri ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.

Tel : 0850 251 77 77

Şimdi aradım hafta sonu bakmıyorlarmış..

Var mı aklınızda bu duruma sebep olabilecek bir şey?
  • Bir şey diyemiyeceğim kardeşim ne desem yalan olur ekran kartıda sorunlu olabilir ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

Alalı 1-1.5 ay civarı bir zaman oldu. Bu sabah açma düğmesine basıldığında (basma düğmesindeki) ışık yanıp sönmeye başladı ve görüntü gelmedi.. Şarjını çıkardığımda yanıp sönme durdu ama düğmeye basılı tutulduğunda falan durmuyor sürekli yanıyor fakat ekranda görüntü yok. Sebebi neler olabilir ne yapmak gerekir bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...

PC nizden fan sesi geliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • statik elektrik olabilir anakartta batarya ve fişi çıkarın güç düğmesine basın elektrik varsa boşalacaktır.5dk sonra batarya fişi yenide takın öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

Alalı 1-1.5 ay civarı bir zaman oldu. Bu sabah açma düğmesine basıldığında (basma düğmesindeki) ışık yanıp sönmeye başladı ve görüntü gelmedi.. Şarjını çıkardığımda yanıp sönme durdu ama düğmeye basılı tutulduğunda falan durmuyor sürekli yanıyor fakat ekranda görüntü yok. Sebebi neler olabilir ne yapmak gerekir bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...

PC nizden fan sesi geliyormu?

Aynen fan sesi de var..

@vercenik53

Şu an evde değilim dönünce deneyeceğim. Sağolasın yorumun ve önerin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

statik elektrik olabilir anakartta batarya ve fişi çıkarın güç düğmesine basın elektrik varsa boşalacaktır.5dk sonra batarya fişi yenide takın öyle deneyin.

Dediğinizi denedim fakat bu sefer de düğme hiç yanmaz oldu. Hiç açılmıyor şimdi de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.