Şimdi Ara

Lenovo Servisi Ve Sanalmarketim İle Yaşadıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Forumda ve şikayetvar da lenovonun servisi ile ilgili korkutucu şeyler okudum, Servis ve Sanalmarketimle ilgili başımdan geçenleri anlatayım...

Bilgisayarım Y500 ün alt modeli, 1900tl ye Sanalmarketimden aldım. ürünle ilgili birkaç sorunum oldu daha 30 gün dolmadığı için değişim isteği ile yolladım.

Sorunlar :

1. kronik hoparlör sorunu benim pc de de çıktı maalesef...
    http://www.youtube.com/watch?v=OZLUa8JUR18
    bu şarkıyı yükses sesde deneyin başındaki kısımda sol hoparlör cızzıt cızzıt ediyo..

2. hdd sanki eskimiş gibi dakikada 3-5 kere gayet yüksek sesle takırt tıkırt ediyor...
    kulağı yaklaştırınca da işlem yapmasa bile 3sn arayla tıktık tıktık tıktık tıktık yapıyor.. daha 20 gün olduydu torrent e falan da bırakmadım pc yi...

3. klavyenin orta-sağ kısmında ''o'' harfinin oralardan laptop un içinden cıızzzzzzzzzz diye kesintisiz bir ses geliyor. coil whine dedikleri ses .
    bazen fazla bazen az. sessiz ortamda duyuluyor. ilk başlarda hdd ya da hoparlör zannettim. değil anakartın oradan geliyor.

Ürünüm sağlamca servise gitti, hdd ve hoparlör değiştirilerek tamir edildi ve değişim raporu çıktı 10 gün sürdü işlemler.. geri geldi. sanalmarketime yolladım kutuyu açmadan, onlar da hemen bi sonraki gün bana yenisini yolladılar.

her iki firmadan da çok memnun kaldım. sanalmarketim de lenovonun servisine bakan bilişim destek hizmetleri firması da çok ilgili anlayışlı ve cana yakın şekilde derdimi dinledi çözüm için yerdımcı oldular.

eğer lenovo ideapad laptopunuz varsa servisten korkmayın adamlar öcü değil...

tek sıkıntı iletişim ve bilgilendirme geç oluyor biraz. fatura fotokopisini kaybetmişler. ben arayıp öğrendim cuma günü, tekrar yolladım e posta ile.. pazartesi beni aradı fatura fotokopisini yollarmısınız diyor adam, ben yollamışım haberleri yok... 4 gün önce araması lazımdı... işleminizi hızlandırmak istiyorsanız 2 güne bi arayıp bilgi alın kontrol edin derim. internetten sorgu sayfaları çalışmıyor.

Lenovo ve Sanalmarketim den çok memnun kaldım öneririm...

• saolasın kardeşim benim gibi lenovo veya birbaşka laptop almak için kafa patlatan ve çok araştıran parası kıymetli olan bir kişiyi bilgilendirdin için teşekkür ederim ve senin açtığın bu konu hakkında beni bilgilendiren @Cpt.LawLess nickli arkadaşa da teşekkür ederim.
  • Ben de kendi durumumu anlatayım o zaman!

12.09.2013 tarihinde PcDepo'dan Lenovo G580 aldım.
    Üniversiteyi kazanan kardeşime hediye olarak.

Ürün geldiğinde arızalıydı. Harddisk sorunlu olduğu için sistem kurulamadı.
    Lenovoya DEĞİŞİM talebiyle gönderdim. Ürünü onarıma aldılar.
    Sebep olarak faturayı bulamadıklarını söylediler. Oysa faturayı söylenen şekilde klavye ve monitor arasına (hemde talep ettikleri gibi aslını) koymuştum.

Ürünü onca aramama ve maillarıma rağmen ONARIP tarafıma gönderdiler. Değişim formu OLMADAN!!

Üstelik kendilerine faturayı da (kendileri kaybetmesine rağmen) defalarca yolladım. Değişim formu olmadan gönderdiler yine.

Bu aldığım 3. Lenovo'ydu. Fakat ilkkez servisle muhattap olmak zorunda kaldım. Ve şahsi tavsiyem uzak durun! ARIZALI sattığı ürünü değiştirmemek için 40 takla atan ve sizinle hiçbir şekilde iletişime geçmeyen bir servisi var Lenovo'nun.

Konuyu en kısa zamanda LENOVO Merkeze (Global) ileteceğim zaten.

• salaklar benimkini de kaybettiler nasıl oluyorsa!!! şansa bakın...

ben yolladım sonra da peşine düştüm doğrulattım ardarda 3 gün arayıp... gidişatı kontrol ettim sürekli..
  • eeee kim doğru söylüyor şimdi
  • superjax S kullanıcısına yanıt
    yalan söyleyen yok arkadaşım nereden çıktı o?

ben peşine düştüm sürekli doğrulattım yaptığım işlemleri ve gidişat hakkında bilgi aldım sorunsuz işlemim tamamlandı. diğer arkadaş ne yaptı bilmiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.