Şimdi Ara

Lenovo Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Lenovo z580 bilgisayarımda yaşadığım sorunlardan dolayı teknik servisi aradım ve pc yi anlaşmalı kargoyla alıp tamir edildikten sonra geri gönderileceği söylendi.Buraya kadar herşey normal.ancak ben bilgisayarı kutularken şarj adaptörünü koymayı unuttum.teknik servisi aradım ama mesai saatleri dışında çalışmıyor.şarj adaptörünün olmaması bi sorun olur mu? benim tekrardan adaptöre göndermem gerekirmi? napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

• arızanın kaynagının adaptörden olma olasılıgı yoksa senden adaptör felan istemezler. ama arızanın adaptörden olma olasılıgı varsa adaptörüde göndemeni isteyeceklerdir.
  • kertmeyenkele6161 K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de teknik servise işim düştü, o yüzden sorayım dedim. Acaba cihazınızı gönderdiniz mi? Bir sorunla karşılaştınız mı tamir esnasında falan? Umarım sorunsuz bi şekilde tamir ettirebilmişsinizdir bilgisayarınızı
  • Diğer arkadaş gibi benimde servisle ufak bir işim var ancak servis nasıl bilemiyorumç .
  • lenovonun servisi tamiri en erken 10 günde yapıyor.2 kez işim düştü ilkinde yurt dışından parça beklenmesi sebebiyle 33 gün ikincisinde 11 günde kavuştum lenovoma

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 19 Ocak 2015; 23:38:39 >
  • kertmeyenkele6161 K kullanıcısına yanıt
    lenovo servisin numarası veya adresi var hocam?
  • 2 kere işim düştü servise 1 anakartım yandı 1 kere de termal padlerim ve bloklarım değişti. 2sinde de yurtışından parça gelmesine rağmen 2side en fazla 1 hafta sürdü. Kargoyla alınıp getirilmesi de dahildi ilk seferinde. Kesinlikle fazlasıyla memnun kaldım servisten her gün mesaj atarak ve mail atarak da bilgilendirme yapıyorlar aradığınızda ise neler değişiyo ne parçalarında sıkıntı var falan çok güzel anlatıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    5 ay önce açıldı
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam banada bugun yurtdisindan parca gelecek yazmislar yarin arayacagim ne icin gelcegini acaba hizli temin ediyorlarmi parcalari seninkinin neyi degisti acaba benimde anakart problemli galiba bide lcd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.