Şimdi Ara

LENOVO THINKPAD E15 SERİSİ LAPTOPLARIN USB'DEN BOOT ETME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE LENOVO'NUN EN YENİ SON MODEL SERİLERİNDEN OLAN THİNKPAD E15 SERİSİ CİHAZLARDA İNTELİN BOOT ÖN YÜKLEME ÖZELLİĞİNİ KAPATMASI NEDENİ İLE USB DİSKLERLE BOOT PROBLEMİ YAŞANMAKTADIR. CİHAZ YENİ OLDUĞU İÇİN HENÜZ FORUMLARDA YER ALMAKTADIR İLK OLARAK SİZE PAYLAŞMAKTAN ONUR DUYARIM. SORUNU ŞU ŞEKİLDE ÇÖZDÜM USB DİSKİNİZİ OLUŞTURURKEN FAT32 DOSYA SİSTEMİ İLE BOOT EDİLEBİLİR ÖN YÜKLEMELİ USB HAZIRLAMANIZ GEREKİYOR. BU WİNDOWS YÜKLEMESİDE OLABİLİR YADA ÖN YÜKLENEBİLİR ÇALIŞABİLEN HER PROGRAM FAT32 DOSYA SİSTEMİ İLE BİÇİMLENDİRİLEREK OLUŞTURDUĞUNUZDA USB FLASH DİSKİ GÖRECEK VE KURULUMLARINIZI YAPACAKSANIZ EĞER HALA SORUN YAŞIYORSANIZ AŞAĞIDAKİ ADIMLARI DENEYİN.

Exıt sekmesi altında " os optimised default" var ise kapatılması gerekiyor.

Sonrasında Security sekmesi altında " secure boot" ve "device guard" kapatılmalı.

Son olarak Config yada advanted sekmesi altında " Intel VDM" açık ise kapatılması gerekmektedir.

• Cevap verilmemiş ama çok güzel bilgiler teşekkürler.
    Yeni msata diskli lenovoda ne usb nede diski görüyordu, çözüldü sayende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba maalesef bende lenovo e15 sistem çöktü format atamıyorum rufus ve iso to usb ile image oluşturdum ancak vendorCo ProductCode yazıyor yükleme yapamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.