Şimdi Ara

Lenovo ürün değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lenovo z500 leptopumu garantiye yollamıştım. Bugün 9. gündü ve garantiden aradılar, gerekli parça siparişlerinin yurtdışından verildiğini eğer 20 iş günü içerisinde leptop bana yollanmazsa ürün değişimi yapabilirmişim bunun içinde onay istediler ve ben onay verdim.

Ben zamanında bu makinayı 1920 TL'ye Gold'dan almıştım. Ürün değişimi yapacağım bilgisayar isehttp://www.gold.com.tr/lenovo-z5070-59432152-notebook_u 2400 TL. Ben ödeme yaparken aradıki 480 tl lik farkı hangi ödeme şekli ile ödeyebilirim? Taksitlendirme yapılır mı?

• bilgisayarınızın aynısı varsa aynısını, yoksa dengini vermek zorundalar. z5070 de dengi olduğu için fark ödemeden alabilirsiniz.

bu arada sizin pc i7 ise i7 verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 18 Mart 2015; 20:13:52 >
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    Benimki i5 3230m ve gt 740m ekran kartli modeli. Baktigimda gold magazasinda gt 820m modelli z5070 de mevcut bana gt 820m vermeye kalkmasinlar cunku ben 840m li modeli istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşdeğer ürünü isteme hakkınız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle fark vererek değişim yapmayın, o ürünü size yirmi iş gününde onarıp göndermek zorundalar, eğer süresi içinde onarıp göndermezler ise Hakem Heyetine veya Tüketici Mahkemesine dava açın. Hatta, o ürün tamir aşamasından dönene kadar o ürünün muadilini size vermek zorundalar. Eğer, teknik servis yirmi iş günü içinde onarıp göndermez ise bilgisayarı aldığınız yere Noter'den ihtira çekin, noter ihtarına rağmen göndermezler ise bedel iadesi talepli dava açın veya hakem heyetine başvuruda bulunun. Ürünün değerine göre dava açmanız veya hakem heyetine başvurmanız değişiklik gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.