Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wifi çalışıyor mu energy management diye bir programı var sizde yüklümü ekran görüntüsü atarmısınız

Aynı şekil yükledik ethernetten ama wi-fi çalışmadı fn f4 f5 denedik olmadı servislerden açtık olmadı :(:*:(:(:*:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayç20 -- 9 Nisan 2020; 10:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genesisisik

arkadaşlar oyun oynarken gpu cpu ısınma dereceleri nasıl sizde ben witcher falan oyunarken 75 e kadar cıkıyor normal mi ?
    witcher 3 oynayabiliyor musunuz? ben harici ekran kartı olmadan kaldırmaz diye yüklememiştim.
  • somebodykillmeplz kullanıcısına yanıt
    witcher 2 enhanced edition oynuyordum bitirdim witcher 3 ü de yüklücem internetten videolara bakmıştım orta ayarlarda oynatıyordu witcher 3 ü sorun cıkmaz diye düşünüyorum
  • Burada wi-fi gözükmüyor

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü

• tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    Energy management yüklü degil bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    Yeni donanim tara gibi bir yer olmasi lazim. Oradan bir tarat istersen.

Bir de bilgisayari kablolu olarak baglayip lenovonun system update uygulamasini dene, denemediysen.

• 3k olan laptop bak be ekran kartı bile yok. Şimdi gelir AMD fanboylar Apu var yigenim. Her zaman harici ekran kartli öndedir bu kadar basit ha modeline de bakmak lazım. Daha 2 ay önce 3800-4000 liraya i5-8300 Gtx1050 laptoplar satıldı

• CaDDeS kullanıcısına yanıt
    Taramada yeni donanım bulmuyor update i denicem

• Fiyatlar yukseldi 🤷

• Arkadaşlar hepsiburada da v155 diye arattığımda 3 model çıkıyor. Bu modeller konu başlıpındakiyle aynı değil sanırsam. Farkları nelerdir. Aydınlatabilecek arkadaş var mı
    Bilişim

• Bide güncel uygun fiyatlı nereden alabilşrim, link atarsanız sevinirim

• kellemrt kullanıcısına yanıt
    Bundan birkaç gün önce 20 yaş altının sokağa çıkma yasağı da dahil birçok önlem açıklandığında laptop piyasası 2 saat içerisinde alt-üst oldu, V155'ler dahil çoğu cihaz %40 civarında zam gördü. Zam görenler özellikle piyasanın en çok tutan cihazları.

Attığınız cihaza gelelim, 3200U işlemciyi o fiyatlara sakın almayın çünkü daha uyguna işlemci olarak çok daha üstün, ekran kartı olarak ise bir tık daha iyi olan i3-8145u işlemcili Lenovo L340 alabiliyorsunuz. Eğer oyunla hiçbir işiniz olmayacaksa günlük işlemlerde alttaki cihaz uçar ama en basit oyunlardan daha ilerisine gidemezsiniz;

akakce.com
    Lenovo Ip L340 81lg00lttx Intel Core İ3 8145u 4gb 256gb Ssd Freedos 15.6 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-lenovo-ip-l340-81lg00lttx-intel-core-i3-8145u-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fiyati,654514150.html

Yok oyun da oynarım ara sıra derseniz kesenin ağzını biraz açacaksınız. Kesinlikle en düşük Ryzen 5 3500U işlemcili cihaz almalısınız.

• Lenovo V155 12GB ramli olan bilgisayar nasıldır sizce? 8+4 şeklinde sanırım 2 slot mu vardır bu bilgisayarda. Bu 4gb olan ram çıkartılıp 8 yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Bundan birkaç gün önce 20 yaş altının sokağa çıkma yasağı da dahil birçok önlem açıklandığında laptop piyasası 2 saat içerisinde alt-üst oldu, V155'ler dahil çoğu cihaz %40 civarında zam gördü. Zam görenler özellikle piyasanın en çok tutan cihazları.

Attığınız cihaza gelelim, 3200U işlemciyi o fiyatlara sakın almayın çünkü daha uyguna işlemci olarak çok daha üstün, ekran kartı olarak ise bir tık daha iyi olan i3-8145u işlemcili Lenovo L340 alabiliyorsunuz. Eğer oyunla hiçbir işiniz olmayacaksa günlük işlemlerde alttaki cihaz uçar ama en basit oyunlardan daha ilerisine gidemezsiniz;

https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-lenovo-ip-l340-81lg00lttx-intel-core-i3-8145u-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fiyati,654514150.html

Yok oyun da oynarım ara sıra derseniz kesenin ağzını biraz açacaksınız. Kesinlikle en düşük Ryzen 5 3500U işlemcili cihaz almalısınız.
    Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için fiyatlar çok uçmuş. Lakin 7 sene önce aldığım asus n56dp laptopum şanssızlığı ima çöp oldu. Bu sebepleYeni bir laptop arayılı içerisine girdim. Başlığınızı detaylıca okuduktan sonra aklıma yattı. Ama fiyatlar malum. Biraz piyasanın düzelmesini bekeleyeceğim gibi.
    Yalnız hocam benim asusda ses hoparlörleri baya kaliteliydi. Neredeyse 2+1 ses sistemi seviyesi (subwofer ile kullanıldığında) ve kalitesinde ses veriyordu. Ses konusunda üzer mi?

• Eski Asus N serilerinin ses kalitesinde bu fiyatlarda cihaz yok malesef, eskiden kasaları daha kalın yaptıkları için büyük ve güçlü hoparlör koyabiliyorlardı. Tabi bu demek değil ki her kasası kalın cihazın hoparlörü iyi ama ince kasaya kaliteli hoparlör koymak çok daha zor. Hele bu fiyatlarda malesef yok diyebiliriz. Hoparlör yüksek ses verse de bas olmuyor... Ben de 2009'da aldığım dahili 2+1 JBL sistemli Lenovo Y550p cihazımın sesini çok özlüyorum :)

Yine şu an için yapılacak en mantıklı iş alttaki cihazı alıp 4 gb daha ram eklemek, günlük kullanım için ram hemen zorunlu değil ama oyunların ram ihtiyacı olabilir. Yine de çok acil ihtiyaç değil, 1 yıl kadar 4 gb ile idare edilebilir :) Ekran kartı harici Radeon 540X hem dahili Vega 8'den iyi hem de ram'e ihtiyaç duymuyor. Cihaz da ince ve hafif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 9 Nisan 2020; 17:38:49 >

• iboshow15 kullanıcısına yanıt
    Konunun baslarinda 4gb ram in sabit oldugu yaziyordu.

• kellemrt kullanıcısına yanıt
    Linkteki ryzen 3.
    Konudaki ryzen 5 islemcili.

• quote:

Eski Asus N serilerinin ses kalitesinde bu fiyatlarda cihaz yok malesef, eskiden kasaları daha kalın yaptıkları için büyük ve güçlü hoparlör koyabiliyorlardı. Tabi bu demek değil ki her kasası kalın cihazın hoparlörü iyi ama ince kasaya kaliteli hoparlör koymak çok daha zor. Hele bu fiyatlarda malesef yok diyebiliriz. Hoparlör yüksek ses verse de bas olmuyor... Ben de 2009'da aldığım dahili 2+1 JBL sistemli Lenovo Y550p cihazımın sesini çok özlüyorum :)

Yine şu an için yapılacak en mantıklı iş alttaki cihazı alıp 4 gb daha ram eklemek, günlük kullanım için ram hemen zorunlu değil ama oyunların ram ihtiyacı olabilir. Yine de çok acil ihtiyaç değil, 1 yıl kadar 4 gb ile idare edilebilir :) Ekran kartı harici Radeon 540X hem dahili Vega 8'den iyi hem de ram'e ihtiyaç duymuyor. Cihaz da ince ve hafif.

https://www.hepsiburada.com/acer-a315-42-amd-ryzen-5-3500u-4gb-256gb-ssd-linux-radeon-540-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hf8ey-002-p-HBV00000NCTVO?magaza=teknoraks&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.58.6
    Baktım hocam bu cihaza,. Lenovo kasa olarak bana daha şık geldi. Tabi fiyata göre şuan acer daha mantıklı.

• quote:

Eski Asus N serilerinin ses kalitesinde bu fiyatlarda cihaz yok malesef, eskiden kasaları daha kalın yaptıkları için büyük ve güçlü hoparlör koyabiliyorlardı. Tabi bu demek değil ki her kasası kalın cihazın hoparlörü iyi ama ince kasaya kaliteli hoparlör koymak çok daha zor. Hele bu fiyatlarda malesef yok diyebiliriz. Hoparlör yüksek ses verse de bas olmuyor... Ben de 2009'da aldığım dahili 2+1 JBL sistemli Lenovo Y550p cihazımın sesini çok özlüyorum :)

https://www.hepsiburada.com/acer-a315-42-amd-ryzen-5-3500u-4gb-256gb-ssd-linux-radeon-540-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hf8ey-002-p-HBV00000NCTVO?magaza=teknoraks&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.58.6
    Sesi ve ekranı güzel bir laptopa alışınca başka laptoplarda zorluk çekiyorum. Şöyşe kasası hüzel olan arıyordum. Lenovonun konuda ki bu modeli yattı aklıma . Ara ara oyun oynayan birisiyim. Öberebileceğiniz başka modeller var mı

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.