Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncayç20

Burada wi-fi gözükmüyor

Kullandığınız Windows 10 sürümü kaçtır?

Başlat/Arama kısmına winver.exe yazınca çıkan sürümü soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki laptopla bu laptopun arasındaki fark biri hdd diğeri ssd olması mı?

Ve hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 9 Nisan 2020; 23:49:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz kod ve services lere bakıp başkadır durdur yaptık çalışmadı servise istedi lenovo wi-fi yimi takmadılar acaba 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

Bu dediğiniz kod ve services lere bakıp başkadır durdur yaptık çalışmadı servise istedi lenovo wi-fi yimi takmadılar acaba 😂
    Kullandığınız Windows 10 sürümü kaçtır?

Başlat/Arama kısmına winver.exe yazınca çıkan sürümü soruyorum.
  • serkaon S kullanıcısına yanıt
    Evet farkı biri SSD, biri HDD, eğer cihaza M.2 SSD alıp takacaksanız bunu öneririm. Yoksa bu devirde artık SSD'siz cihaz kullanılmaz ama 250 GB M.2 SSD'ler 1 TB HDD'ten ucuz artık o yüzden diğerini alıp HDD eklemektense bunu alıp SSD eklemek daha mantıklı, ram'in olabilecek en yüksek konfigürasyon olan 12 GB olması da cabası.

• Konunun AMD ile ne alakası var onu anlamadım. Bu pcnin ekran kartlı 3k olan modeli zaten RX540 kullanıyor 2 ay önceki modelleri baz alındığında Acer markasında.Fiyat olarak bakıldığında rakip olarak rx560 öne çıkıyor.Aradaki performans farkı düşünüldüğünde 800 lira fark normal oluyor.Hazır bu sistemde APU varken oyun oynamayacağım bir laptop için bu kadar fark vermek fanboyluksa evet fanboyuz.
  • Oyun oynatır mi diye yazan arkadaşlar için konuşuyorum bugün batman arkham knight knight kurdum orta özelliklerde 30 fps de gayet akici oynatiyor, eğer anime oyunları seviyorsanız dragon ball zfighter da oynadım nerdeyse bütün ayarlar max özellikte 50-60 fps oynatıyor

• Selam arkadaşlar bilgisayardan fazla anlamam bugun bios menüde quiet mode ve performance mode olarak iki farklı seçenek gördüm.Normalde quiet mode seçiliydi bios menu ayarlarını sıfırlayınca performance mode seçeneğine geçiş yaptı.Performance modun avantaj ve dezavantajları nedir? Hangisinde kullanmalıyım bilgisayarı yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.(lenovov155)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theultra -- 10 Nisan 2020; 20:40:3 >
  • theultra kullanıcısına yanıt
    Performans modunda kullanın, quiet (sessiz) modda bilgisayar ihtiyacı olduğunda dahi güç yükseltmez, daha az ısınır, daha az fan sesi çıkarır fakat daha az performans verir, tüm gücünü hiçbir zaman gösteremez. Performans modunda ise günlük işlemlerde yine ses çıkarmazken ve ısınmazken ihtiyaç duyduğunda, yani oyuna filan girdiğinizde gazı kökleyerek enerji, ısınma ve fan sesi karşılığında size sunabileceği en yüksek performansı verir.

• O zaman attığım linkteki pcyi alıp dediğiniz gibi SSD takayım. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar eski laptoptan çıkarmıştım bu hdd yi bilmiyorum doğru mu çıkardım hala çalışıyor ama lenova v155 de kullanabilir miyim bunu yoksa çöp mu oldu
    Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesisisik -- 13 Nisan 2020; 16:7:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Hard disklerde fiyat/performans şampiyonu Seagate Barracuda'dır:https://www.akakce.com/hard-disk/en-ucuz-seagate-2-5-1-tb-barracuda-st1000lm048-sata-3-0-5400-rpm-fiyati,20339794.html

Ram olarak başkasına gitmeyin derim, hem 2666 mhz, hem 15 CL gibi düşük bir gecikme değerine sahip (Ryzen'larda performans için düşük gecikme değeri çok önemlidir), hem de bu kadar güvenilir bir markadan daha ucuz bir ram bulmak imkânsız gibi bir şey.
    Ustam ikinci harddisk olarak lenove e595 e takabileceğim harddisk öneriniz nedir? Yukarıdaki ya da yeni önereceğiniz harddiski nasıl takabilirim. Varsa video linki de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimcik -- 13 Nisan 2020; 21:7:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alimcik

Ustam ikinci harddisk olarak lenove e595 e takabileceğim harddisk öneriniz nedir? Yukarıdaki ya da yeni önereceğiniz harddiski nasıl takabilirim. Varsa video linki de olur.

Alıntıları Göster
    Eğer daha yüksek para verip sata ssd almayacaksanız önerim halen aynı, Seagate Barracuda :)

SSD için bunu:
    akakce.com
    SanDisk 480 GB SSD Plus SDSSDA-480G-G26 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-480-gb-plus-sda-480g-g26-2-5-sata-3-0-fiyati,7434596.html

Ya da daha yüksek kapasite isytiyorsanız bunu:
    akakce.com
    James Donkey 960 GB JD960 AD001JMS704 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-james-donkey-960-gb-jd960-ad001jms704-2-5-sata-3-0-fiyati,457232148.html

alabilirsiniz

• ürünü yaklaşık bir hafta önce aldım, fazlasıyla fiyatını karşıladığını belirtmek istedim. konudaki çoğu mesajı okudum, emek veren, yorum yapan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. spss ve excel kullanımı için almıştım, programlar üzerindeki denemelerim beni fazlasıyla tatmin etti. aniden gelen bir miktar para ile de bir anda kendimi gaming kasa toplarken bulduğum için satmayı düşünüyorum bir yandan ikinci el düşünen varsa yazabilir, ürün hakkında sorusu olan varsa da hem buradan hem pm'den cevaplayabilirim.

8GB RAM + 512 GB SSD modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Eğer daha yüksek para verip sata ssd almayacaksanız önerim halen aynı, Seagate Barracuda :)

SSD için bunu:https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-480-gb-plus-sda-480g-g26-2-5-sata-3-0-fiyati,7434596.html

Ya da daha yüksek kapasite isytiyorsanız bunu:https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-james-donkey-960-gb-jd960-ad001jms704-2-5-sata-3-0-fiyati,457232148.html

alabilirsiniz

Alıntıları Göster

Hocam bu laptop alinir mi bende acer a315 var arkadasimin acil laptopa ihtiyaci var ufak animasyon isleri photoshop pes cs go gibi oyunlar oynamak istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazı alanlara tavsiyem Radeon ayarlarından renk sıcaklığını otomatik yapmaları. Öyle böyle değil çok fark yaratıyor görüntüde. Diğer türlü renk yok neredeyse ekranda, aşırı soluk. Bunu yapmayı unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    Bende bakıyorum böyle birşey önerisi olan varmı ?bu alınır mı

• Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü

arkadaşlar bilgisayar ekranının sağ kısmında bana mi oyle geliyor yoksa kablo mu görünüyor herkes te boyle mi lütfen cevaplar misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

Cihazı alanlara tavsiyem Radeon ayarlarından renk sıcaklığını otomatik yapmaları. Öyle böyle değil çok fark yaratıyor görüntüde. Diğer türlü renk yok neredeyse ekranda, aşırı soluk. Bunu yapmayı unutmayın.
    çift ekran kullanıyorum diğeri ips arada inanılmaz fark var her baktığımda ips alsaydım diyorum :) fakat dediğiniz ayarlarla gözle görünür bir iyileşme oldu teşekkürler.
  • somebodykillmeplz kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bütçeyi arttırabilseydim IPS tercih ederdim kesinlikle. Ancak bu fiyat segmentinde bu performansla bu cihaz çok iyi bir seçenek. Isınma, performans düşüşü vs. olmaması oldukça iyi.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.