Bildirim
Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (81. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Konudaki laptopla bu laptopun arasındaki fark biri hdd diğeri ssd olması mı?
www.hepsiburada.comLenovo V155 AMD Ryzen R5 3500U 12GB 1TB 15.6" FHD Freedos Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-v155-amd-ryzen-r5-3500u-12gb-1tb-15-6-fhd-freedos-bilgisayar-81v5001ptx-p-HBV00000RHEHR?magaza=Nethouse
Ve hangisini önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 9 Nisan 2020; 23:49:54 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu dediğiniz kod ve services lere bakıp başkadır durdur yaptık çalışmadı servise istedi lenovo wi-fi yimi takmadılar acaba 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandığınız Windows 10 sürümü kaçtır?quote:
Orijinalden alıntı: tuncayç20
Bu dediğiniz kod ve services lere bakıp başkadır durdur yaptık çalışmadı servise istedi lenovo wi-fi yimi takmadılar acaba 😂
Başlat/Arama kısmına winver.exe yazınca çıkan sürümü soruyorum. -
Evet farkı biri SSD, biri HDD, eğer cihaza M.2 SSD alıp takacaksanız bunu öneririm. Yoksa bu devirde artık SSD'siz cihaz kullanılmaz ama 250 GB M.2 SSD'ler 1 TB HDD'ten ucuz artık o yüzden diğerini alıp HDD eklemektense bunu alıp SSD eklemek daha mantıklı, ram'in olabilecek en yüksek konfigürasyon olan 12 GB olması da cabası.
Konunun AMD ile ne alakası var onu anlamadım. Bu pcnin ekran kartlı 3k olan modeli zaten RX540 kullanıyor 2 ay önceki modelleri baz alındığında Acer markasında.Fiyat olarak bakıldığında rakip olarak rx560 öne çıkıyor.Aradaki performans farkı düşünüldüğünde 800 lira fark normal oluyor.Hazır bu sistemde APU varken oyun oynamayacağım bir laptop için bu kadar fark vermek fanboyluksa evet fanboyuz. -
Oyun oynatır mi diye yazan arkadaşlar için konuşuyorum bugün batman arkham knight knight kurdum orta özelliklerde 30 fps de gayet akici oynatiyor, eğer anime oyunları seviyorsanız dragon ball zfighter da oynadım nerdeyse bütün ayarlar max özellikte 50-60 fps oynatıyor
Selam arkadaşlar bilgisayardan fazla anlamam bugun bios menüde quiet mode ve performance mode olarak iki farklı seçenek gördüm.Normalde quiet mode seçiliydi bios menu ayarlarını sıfırlayınca performance mode seçeneğine geçiş yaptı.Performance modun avantaj ve dezavantajları nedir? Hangisinde kullanmalıyım bilgisayarı yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.(lenovov155)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theultra -- 10 Nisan 2020; 20:40:3 > -
Performans modunda kullanın, quiet (sessiz) modda bilgisayar ihtiyacı olduğunda dahi güç yükseltmez, daha az ısınır, daha az fan sesi çıkarır fakat daha az performans verir, tüm gücünü hiçbir zaman gösteremez. Performans modunda ise günlük işlemlerde yine ses çıkarmazken ve ısınmazken ihtiyaç duyduğunda, yani oyuna filan girdiğinizde gazı kökleyerek enerji, ısınma ve fan sesi karşılığında size sunabileceği en yüksek performansı verir.
O zaman attığım linkteki pcyi alıp dediğiniz gibi SSD takayım. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Ustam ikinci harddisk olarak lenove e595 e takabileceğim harddisk öneriniz nedir? Yukarıdaki ya da yeni önereceğiniz harddiski nasıl takabilirim. Varsa video linki de olur.quote:
Orijinalden alıntı: Bloodin
Hard disklerde fiyat/performans şampiyonu Seagate Barracuda'dır:https://www.akakce.com/hard-disk/en-ucuz-seagate-2-5-1-tb-barracuda-st1000lm048-sata-3-0-5400-rpm-fiyati,20339794.html
Ram olarak başkasına gitmeyin derim, hem 2666 mhz, hem 15 CL gibi düşük bir gecikme değerine sahip (Ryzen'larda performans için düşük gecikme değeri çok önemlidir), hem de bu kadar güvenilir bir markadan daha ucuz bir ram bulmak imkânsız gibi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimcik -- 13 Nisan 2020; 21:7:16 >
-
Eğer daha yüksek para verip sata ssd almayacaksanız önerim halen aynı, Seagate Barracuda :)quote:
Orijinalden alıntı: alimcik
Ustam ikinci harddisk olarak lenove e595 e takabileceğim harddisk öneriniz nedir? Yukarıdaki ya da yeni önereceğiniz harddiski nasıl takabilirim. Varsa video linki de olur.
Alıntıları Göster
SSD için bunu:akakce.comSanDisk 480 GB SSD Plus SDSSDA-480G-G26 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-480-gb-plus-sda-480g-g26-2-5-sata-3-0-fiyati,7434596.html
Ya da daha yüksek kapasite isytiyorsanız bunu:akakce.comJames Donkey 960 GB JD960 AD001JMS704 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-james-donkey-960-gb-jd960-ad001jms704-2-5-sata-3-0-fiyati,457232148.html
alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ürünü yaklaşık bir hafta önce aldım, fazlasıyla fiyatını karşıladığını belirtmek istedim. konudaki çoğu mesajı okudum, emek veren, yorum yapan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. spss ve excel kullanımı için almıştım, programlar üzerindeki denemelerim beni fazlasıyla tatmin etti. aniden gelen bir miktar para ile de bir anda kendimi gaming kasa toplarken bulduğum için satmayı düşünüyorum bir yandan ikinci el düşünen varsa yazabilir, ürün hakkında sorusu olan varsa da hem buradan hem pm'den cevaplayabilirim.
8GB RAM + 512 GB SSD modeli. -
-
Cihazı alanlara tavsiyem Radeon ayarlarından renk sıcaklığını otomatik yapmaları. Öyle böyle değil çok fark yaratıyor görüntüde. Diğer türlü renk yok neredeyse ekranda, aşırı soluk. Bunu yapmayı unutmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bakıyorum böyle birşey önerisi olan varmı ?bu alınır mı
-
çift ekran kullanıyorum diğeri ips arada inanılmaz fark var her baktığımda ips alsaydım diyorum :) fakat dediğiniz ayarlarla gözle görünür bir iyileşme oldu teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958
Cihazı alanlara tavsiyem Radeon ayarlarından renk sıcaklığını otomatik yapmaları. Öyle böyle değil çok fark yaratıyor görüntüde. Diğer türlü renk yok neredeyse ekranda, aşırı soluk. Bunu yapmayı unutmayın. -
Açıkçası bütçeyi arttırabilseydim IPS tercih ederdim kesinlikle. Ancak bu fiyat segmentinde bu performansla bu cihaz çok iyi bir seçenek. Isınma, performans düşüşü vs. olmaması oldukça iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X