Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bios da pili devre dışı bırak secenegini bulamadım nasil ulaşabilirim oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü

ayarlarda göremedim öyle bir secenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesisisik -- 17 Nisan 2020; 8:21:41 >
  • Bu bilgisayardan aldık ama bir türlü Blutooth kuramadım. Sitesinden indirdim driver, kuruldu görünüyor ama aygıt yöneticisinde görünmüyor.

Ne yapabilirim, başına gelen var mı?
  • bu ürünle kıyaslarsanız nasıl yorum yaparsınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: agleniance

bu ürünle kıyaslarsanız nasıl yorum yaparsınız?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-intel-core-i5-8265u-4gb-1tb-mx110-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-81ye008etx-p-HBV00000PWEDZ
    İşlemci ve ekran kartı daha kötü. Ram de az, bu fiyat etmez kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agleniance

bu ürünle kıyaslarsanız nasıl yorum yaparsınız?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-intel-core-i5-8265u-4gb-1tb-mx110-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-81ye008etx-p-HBV00000PWEDZ
    8265U işlemci her şeye yeter, tek çekirdek performansı olarak oldukça güçlü bir işlemcidir fakat çok çekirdek performansında 3500U'nun arkasında yer alır. Burada asıl can alıcı noktalar ram, ekran kartı ve sabit disk.

Ekran kartı gerçekten çok kötü, 3500U'nun dahilinde yer alan Vega 8'in yarısı gücünde bile değil, giriş seviyesi oyunları bile unutabilirsiniz. Sadece video oynatmaya yarar o ekran kartı.

Ram sadece 4 GB, kesinlikle takviye isteyecektir.

Sabit disk olarak sadece HDD var, SSD'siz cihaz almak pek mantıklı değil, gerçi V155'lerin de SSD olanı kalmadı piyasada, kesinlikle hemen SSD alıp sistemi ona yüklemek gerekecek.

Kısaca bu fiyata 12 GB Ram 1 TB HDD olan 3500U işlemcili V155 alınabiliyorken neden ram ve ekran kartından bu kadar çok taviz veresiniz?

• daha önceden çokça konuşuldu, ancak yeni alan ve cs go oynamak isteyen arkadaşlar için yazıyorum; tümü düşük ayarlarda, 1280x1024 çözünürlükte alacağınız fps max 60 oluyor. ancak windowsta arka planda çalışan gereksiz tüm uygulamaları kapatıp, yüksek performans ayarlarında kullanırsanız windows u ortalama 90-100 arası fps gayet rahat alınıyor ve gayet akıcı oynanıyor..

gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıp, kapatınca bios açılış süresi de 6.3 ten 4.0 saniyeye indi bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldcrash -- 17 Nisan 2020; 19:32:3 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler destek için çok net yazmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

8265U işlemci her şeye yeter, tek çekirdek performansı olarak oldukça güçlü bir işlemcidir fakat çok çekirdek performansında 3500U'nun arkasında yer alır. Burada asıl can alıcı noktalar ram, ekran kartı ve sabit disk.

Ekran kartı gerçekten çok kötü, 3500U'nun dahilinde yer alan Vega 8'in yarısı gücünde bile değil, giriş seviyesi oyunları bile unutabilirsiniz. Sadece video oynatmaya yarar o ekran kartı.

Ram sadece 4 GB, kesinlikle takviye isteyecektir.

Sabit disk olarak sadece HDD var, SSD'siz cihaz almak pek mantıklı değil, gerçi V155'lerin de SSD olanı kalmadı piyasada, kesinlikle hemen SSD alıp sistemi ona yüklemek gerekecek.

Kısaca bu fiyata 12 GB Ram 1 TB HDD olan 3500U işlemcili V155 alınabiliyorken neden ram ve ekran kartından bu kadar çok taviz veresiniz?

Alıntıları Göster
    Merhaba, şu bilgisayar nasıl? Bütçemiz bu kadar.

urun.n11.com
    Lenovo 81v5001ntx V155 Amd Ryzen 3 3200u 4gb 1tb 15.6" Fhd Fdos - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-81v5001ntx-v155-amd-ryzen-3-3200u-4gb-1tb-156-fhd-fdos-P423170221

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu halen aktif mi? :D Koronodan sanırım buna benzer cihazlara kaldı herkese ve fiyatları da eskiye göre artmış dolardan. Şu 4. nesil AMD artık piyasaya gelse de alsak. 3500 ve 2500U arasında dev fark olmayınca ve eski zen mimarisi kullandığı için üzülüyorum 3. nesile. CS:GO bırakın da Left 4 Dead 2 atalım bu gibi cihazlarla :D CS:GO hileci mi dersin artık her şey paralı mı dersin sarmıyor.

Bu dolarla 4K'ya bu cihaza verileceğine, ikinci el 3 ay garanti veren cihaz alsanız bu fiyata daha iyi performans veren veya bu cihaz gibi performans veren cihaz alırsanız para cebiniz kalır.
    BU TAMAMEN BENİM FİKRİM, İSTEYEN İSTEDİĞİNİ DE ALABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 18 Nisan 2020; 18:30:15 >
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    Ben bu cihazı alalı baya bir oluyor, malum mevzular ortada yoktu, zaten mecbur olduğumuz için de almadık, benim alış fiyatım: 2700, zaten başlık da 3000 altı en iyi laptop, o bakımdan sen şuna kaldın o buna kaldı gibi söylemler hoş değil. f/p için tercih ettiğim bir ürün, ayrıca şu anki fiyatı 4000 civarı f/p başarısı epey düştü. dediğim gibi zamanındaki fiyatıyla çok cezbediciydi haliyle. ikincisi; oyun için almadığımız donanımdan belli zaten, ama arada keyif için oyun oynuyoruz tabii, cs go gibi oyunları kaldırması da benim için gayet yeterli, zira yaklaşık 15 16 senedir oynarım..
  • coldcrash kullanıcısına yanıt
    2700TL iyi fiyata almışsın. Ben zaten şuan için söyledim. 4K bu performans da cihaz veya bunun performans da ki cihaz alınacağına ikinci el daha iyi altarnatif olabileceği fikrini söyledim. Tabii herkesin görüşüne de saygı durmak lazım.

Bu arada başlık değişmesi lazım. Dolar 5.80TL bulursa veya güzel indirim yapılmazsa bu fiyata bu zamanda bulunmaz zaten.

4.nesil AMD bu 4K fiyatlarda satılırsa ve yeni mimariyle daha güçlü olacağı içi, yeni piyasaya çıkmış cihaz alınabilir. Korona belası yüzünden geç gelecek gibi piyasaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 18 Nisan 2020; 20:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldcrash

daha önceden çokça konuşuldu, ancak yeni alan ve cs go oynamak isteyen arkadaşlar için yazıyorum; tümü düşük ayarlarda, 1280x1024 çözünürlükte alacağınız fps max 60 oluyor. ancak windowsta arka planda çalışan gereksiz tüm uygulamaları kapatıp, yüksek performans ayarlarında kullanırsanız windows u ortalama 90-100 arası fps gayet rahat alınıyor ve gayet akıcı oynanıyor..

gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıp, kapatınca bios açılış süresi de 6.3 ten 4.0 saniyeye indi bir de.
    Arka planda hangi uygulama ve hizmetleri kapattınız hocam

• kellemrt kullanıcısına yanıt
    Hocam şu videodaki arkadaşın söylediklerinin hemen hemen hepsini yaptım diyelim,
    Tamsa13youtube
    Windows 10 Hızlandırma (Gereksiz uygulamaları kapatma)
    https://www.youtube.com/watch?v=JbzhnFjHHgE&t=742s

özellikle 03:45 te anlatmaya başladıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldcrash -- 18 Nisan 2020; 20:33:17 >

• coldcrash kullanıcısına yanıt
    Hocam 720p'de en düşük ayarda mı CS:GO'da 60FPS alıyorsunuz? Hangi AMD sürümünü kullanıyorsunuz acaba? Yeni sürücüde Standart profilinde kullan veya 19.9.2 sürümünü kullanın.
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı ne amaçla kullanacağınıza bağlı. 4 GB RAM ve 5400 RPM HDD depolama hız konusunda sizi sınırlar ama ofis işleri, film & müzik ve birkaç sekmelik İnternet gezintisi için oldukça yeterli. Ben bunu alacak olsaydım Xubuntu, Linux Mint vb. araştırıp kurarak kullanırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Merhaba, şu bilgisayar nasıl? Bütçemiz bu kadar.

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-81v5001ntx-v155-amd-ryzen-3-3200u-4gb-1tb-156-fhd-fdos-P423170221

Alıntıları Göster

SSD'li, çok daha ince hafif ve küçük, orijinal Windows 10'lu cihaz daha ucuza :) Fakat 3200U işlemcinin dahili ekran kartından hiçbir şey beklemeyin, günlük işlemler için oldukça yeterlidir :)

• somebodykillmeplz kullanıcısına yanıt
    Birde renk ayarlarından doygunluk ayarını 120 olarak ayarlarsanız çok daha güzel oluyor.

• Arkadaşlar pes2020 lite yükledim fakat takılıyor hiç oynayamadım. Deneyen var mı bu oyunu, bu kadar ağır bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

• Nasıl bilgisayar arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.