Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloodin

https://www.teknosa.com/asus-d509dabr129t-amd-r33200u-4gb-256gb-ssd-windows-10-notebook-p-125035561?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwyur0BRDcARIsAEt86ICBusEJN_57wO1IQdHMKu4CU9sfX8WVy0H_26uuHCUIftHOdBWzRHgaAvv1EALw_wcB

SSD'li, çok daha ince hafif ve küçük, orijinal Windows 10'lu cihaz daha ucuza :) Fakat 3200U işlemcinin dahili ekran kartından hiçbir şey beklemeyin, günlük işlemler için oldukça yeterlidir :)

Alıntıları Göster
    Cihaz tükendi.Alamadım.Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,
    Bu cihazın Ryzen 3 3200U - 1 TB Modelini bir arkadaşım için düşünüyoruz ama PCle slotu var mı cihazda yani M.2 SSD ilave edebilmemiz mümkün mü? Lenovo'nun sitesinde bilgi bulamadım. Çok teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kellemrt kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkat et, ekran fhd degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: coldcrash

Hocam dikkat et, ekran fhd degil.
    Eyvallah hocam dikkat etmemişim gözümden kaçmış

• FIFA 19 orta ayar FHD çözünürlükte 60FPS sabit oynuyorum. PES 19 ve 20 sıkıntılı, daha ağır ve bence optimize değil.

• Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü

komut satırından max ram bellek miktarına bakıldığında 16 gb gozukuyor, slot ise 2, yani buradan sunu mu anlamalıyız 16x2 mi toplam 16 mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-x512dk-br203t-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-rx-540-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000NQ0NU?magaza=Hepsiburada

Nasıl bilgisayar arkadaşlar
    Bu parayı gözden çıkardıysanız sizi 3500U'lu cihazların şahı olan Thinkpad E595 tarafına alalım :)
    akakce.com
    Lenovo Thinkpad E595 20NF001PTX Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-thinkpad-e595-20nf001ptx-ryzen-5-3500u-8-gb-256-gb-ssd-radeon-vega-8-15-6-full-hd-notebook-fiyati,550464296.html

Konuda arama bölümüne E595 yazarak daha önce E595'le ilgili yaptığım onlarca yoruma bakabilirsiniz. Bu arada Asus'un 509 ve 512 serileri yeni deneysel ve malesef oldukça başarısız bir soğutma sistemine sahip, çok aşırı ısınıp çok hızlı şekilde güçten düşüyorlar. E595 ise aksine Ryzen 3500U ve 3700U'yu sürekli turbo performansta, asla güçten düşmeden çalıştırabilen ve soğutabilen iki cihazdan biri, diğeri de Matebook 15 D.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Arkadaşlar merhaba,
    Bu cihazın Ryzen 3 3200U - 1 TB Modelini bir arkadaşım için düşünüyoruz ama PCle slotu var mı cihazda yani M.2 SSD ilave edebilmemiz mümkün mü? Lenovo'nun sitesinde bilgi bulamadım. Çok teşekkürler şimdiden.
    Evet Lenovo V155'lerin tamamında M.2 SSD slotu bulunmaktadır.
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, peki RAM ilave etmek istesek? Kullanma kılavuzuna baktım sanırım tek bir yuva varmış. Ayrıca varsa bile kapağını açıp SSD ve RAM eklemek garantiyi etkiler mi?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Bir tane 4 gb anakarta lehimli ram var, bir tane de ram yuvası var ki orası da Lenovo'ya göre en yüksek 8 GB ram kabul ediyor. Yani maksimum 8+4=12 GB Ram oluyor. Alacağınız konfigürasyon halihazırda 12 GB ise ram arttıramazsınız.

Caddy eklemek ile ilgili servise mail attim. Gelen cevap

Merhaba,

Hayır, HDD yükseltmesi, bilgisayarın diğer bölümlerini ihlal etmeden, doğru yapılması şartıyla garantiyi geçersiz kılmaz ancak oluşabilecek tüm arızalar siizn sorumluluğunuzdadır.

Bilginize,

Saygılarımızla,

Lenovo Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaDDeS -- 21 Nisan 2020; 12:24:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CaDDeS kullanıcısına yanıt
    Bloodin kullanıcısına yanıt
    Tatmin edici bir cevap değil bence HDD yükseltmesi dediği şey muhtemelen mevcut HDD'nin değiştirilmesi hususunu kapsıyor. Açıkçası bugüne kadar Caddy eklenipte garanti dışına çıkmayan bir ürün görmedim.
    Ama şu an çok kararsızım, V130 - 1 TB -240 GB SSD Modeli ile bunun arasında gidip geliyorum. Bunu alırsam upgrade yapmak şart onun için de pek uğraşmak istemiyorum ama, siz ne dersiniz dostlar? V155'in de işlemcisi ve ekran kartı daha iyi açık ara, upgrade yaparsam 4K'yı bulacak net olarak. Diğeri piyasada 3700 civarında bulunabiliyor şu an.

Kesinlikle işlemci ve ekran kartı daha iyi olanı almak her zaman en mantıklısıdır çünkü bu ikisi asıl performansı, haliyle cihazın ne kadar geç eskiyeceğini belirleyenler ve asla yükseltilemiyorlar. Caddy meselesine gelince, garantilik bir durum olunca caddy'yi çıkartıp dvd sürücüyü yerine takarsın hocam, bu o kadar da zor değil :)

Zamanında (1 yıl önce) Lenovo teknik servisi ile konuştum bu konuları, ram, HDD ve SSD ile ilgili işlemlerin asla garantiyi bozmayacağını, hatta eğer bu işlemler yapılırken bir parçaya zarar verilirse sadece o parçanın garanti dışı kalıp cihazın geri kalanının garantisinin devam edeceğini açıkça söylediler. Bu konuda Türkiye'de garantisinin en arkasında duran firmalardan biri net Lenovo'dur. Tabi hangi firma olursa olsun garanti dışında firmanın paralı teknik servisine ASLA yolunuz düşmesin, basit plastik parçalara bilgisayarın yarısı kadar fiyatlar çekiyorlar, eğer anakart arızası varsa sıfırından fazla fiyat çekiliyor. Dell ve Lenovo başta olmak üzere neredeyse hepsi böyle teknik servis fiyatları konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Nisan 2020; 19:0:29 >

• EPYC E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, ayda yılda iki oyun oynayalım dedik o da sıkıntı çıkardı maalesef

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız hocam ama acil ihtiyaçtan ve uğraşmak istemediğimizden dolayı Athlon 300U versiyonunu sipariş ettik bakalım. Hiç içini açma durumu falan olmayacak. Athlon 300U da çok yeni bir işlemci, yorumları da güzel olunca bunda karar kıldık. Gelince yorum yazarım inşallah.

Günlük işlemlerde üzmeyecektir, hayırlı olsun

• quote:

Bu parayı gözden çıkardıysanız sizi 3500U'lu cihazların şahı olan Thinkpad E595 tarafına alalım :)
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-thinkpad-e595-20nf001ptx-ryzen-5-3500u-8-gb-256-gb-ssd-radeon-vega-8-15-6-full-hd-notebook-fiyati,550464296.html

Konuda arama bölümüne E595 yazarak daha önce E595'le ilgili yaptığım onlarca yoruma bakabilirsiniz. Bu arada Asus'un 509 ve 512 serileri yeni deneysel ve malesef oldukça başarısız bir soğutma sistemine sahip, çok aşırı ısınıp çok hızlı şekilde güçten düşüyorlar. E595 ise aksine Ryzen 3500U ve 3700U'yu sürekli turbo performansta, asla güçten düşmeden çalıştırabilen ve soğutabilen iki cihazdan biri, diğeri de Matebook 15 D.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için

• Cevabı aldım sorunu çözdüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeglintr -- 24 Nisan 2020; 23:17:56 >
  • maeglintr M kullanıcısına yanıt
    Özelden yazmışsınız cevapladım, aradaki fiyat farkı 500 TL'dan az ise kesinlikle Thinkpad E595, tartışmaya açık bile değil

• quote:

Özelden yazmışsınız cevapladım, aradaki fiyat farkı 500 TL'dan az ise kesinlikle Thinkpad E595, tartışmaya açık bile değil
    Dediğiniz gibi yapıp önerdiğiniz ürünün siparişini geçiyorum teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.