Şimdi Ara

Lenovo V310 BIOS hard reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo V310 laptopun ekranı durduk yerde karardı ve fan kontrolsuzce çalışmaya başladı. Güç kablosunu çıkarınca sistem kapanıyor, takınca da fandan başka bir şey çalışmıyor.
    30 saniye power tuşuna basmayı denedim, Hard reset tuşuna iğne ile bastım ama durum aynı. Bataryayı sökmek bios resetlemek için yeterli deniyor ama bu modellerde bataryayı çıkarmasınlar diye ne gerekiyorsa yapılmış. Donanımın yarısını sönmeden batarya çıkmıyor. Açarsam toplayamam ya da donanıma zarar veririm diye endişe ediyorum. Sorunun çözümünü bilen ya da BIOS resetlemek için bir yöntem bileniniz var mıdır?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneijder_10 -- 5 Mart 2019; 14:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• laptop zaten yeni değilmi. garantisi yokmu.
  • Garantisi devam ediyor ama hem kendim çözebilecegim bir şey ise servis eli değsin istemiyorum, hem de yarın yurt dışına çıkıyorum ve yaza kadar dönemeyeceyim. Garanti de sadece Türkiye'de gecerliymis. Tamir edip oraya gönderseler de (yolda kirilmadigini varsayalım) 2 aydan önce elime ulaşmaz. Tam da tez yazma aşamasındayken çok büyük talihsizlik oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop bios güncelleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.