Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (780. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıldır kullandığım p1, Hava sıcaklığından mıdır nedir bir aydır telefonda donma ve kasılma oluyor. Telefonun sag ust köşesinde de sarı leke oluştu. Ama hala fiyatına göre canavar gibi alet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    Telefon 10 ay önce alınmış. Teknosadan 1399 TL ye faturası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Bana fazla geldi ama temiz olduğuna inanıyorsanız sorun yok. Ekranını kontrol edin yeter. Sararma olabilir

• Bende vibe p1 var pil de anormallikler var mesela fise takıyorum full olmuyor %89 da kalıyor yarım saat falan bekliyor %100 oluyor,%100den alınca da 1dk da %90a iniyor

• Beyler bu alete hiç güncelleme gelmiyor artık ne yapabiliriz.
  • benim de o şekilde olmaya başladı, ya güç tasarruf moduna almak gereke. yada kapalı şarj etmek.
    bakalım bir çözümü vardır , araştırmadayım
  • P1 telefonumun az önce parmak izi sensörü bozuldu. Birdenbire oldu. Neden oldu nasıl oldu hiç anlamadım. Telefonu yeniden başlattım düzelmedi. Tekrar parmak izi ayarlayayım dedim parmağımı hiç algılamıyor. Bu sensörü kullanmaya baya alışmıştım kötü oldu bu. Tuş kilidi yerine bile kullanıyordum şimdi tekrar desene geçmek zorunda kaldım.

Edit: bunları otobüste telefonu şarj ederken yapıyordum şarjdan çıkardım düzeldi. Çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 25 Ağustos 2017; 10:19:13 >
  • Selamlar. Biraz önce ekran camim kırıldı telefonum lenovo vibe p1 c58 modeli. Dokunmatik çalışıyor. Bunu alsam değiştirsem olur mu sizce

aliexpress.com
    US $4.99 |100% Test Working New Sensor Glass Panel Touch Screen Digitizer For Lenovo Vibe P1 P1c72 P1C58 Phone Repair Part|touch screen digitizer|screen touch|digitizer lenovo - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/ZjYBzEVB

(from AliExpress Android)

• lenovo vibe p1 pro a141 e sahibim, cihaza root atmak istiyorum adam gibi dosyaları hazır şunu yap diyen bir rehber bir site ingilizce olsun farketmez yok mudur acaba? Hep a142 ye göre hazırlanmış, benim telefona göre dosya bulamadım, veya açıklama bulamadım.
  • niye root atyorsunuz orjinal haliyle kullansanıza?
  • trroadrunner T kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki sitedeki anlatımla yaptım. Modele göre ayrı dosya yok.

XDA Developers
    QPST flashing + VibeUI 3.1 S272 ROM + Unlock BL + TWRP + SuperSU + Region change
    https://forum.xda-developers.com/vibe-p1/development/qpst-flashing-vibeui-3-1-s272-rom-t3386650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 27 Ağustos 2017; 22:22:37 >

• dj_citax kullanıcısına yanıt
    Aluykumselam ben ekran kirilinca kasa komple.deisiyor biliyorum geçmiş olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri burası değil ama belki cevap bulurum derdime.

Yurt dışında başka bir hat taktım telefona internet için. Türkiye'ye dönünce tekrar eski Vodafone hattımı taktım. 4G görünüyor ama yanıp sönmüyor, internet kullanamıyorum. APN ayarlarını sildim, tekrar ayarladım yine de düzelmedi. Muhtemelen yurt dışında taktığım hat bir ayarı bozdu ama sorunu bir türlü bulamadım. Telefonu kapatıp açma, kartı çıkarıp tekrar takma vs. denedim tabi. Fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Ağustos 2017; 9:1:37 >
  • Bugün sabah saatlerinde 4.5 g çekiyordu akşama doğru h ve h+ ya düşmeye başladı.Turk Telekom mobil kullanıyorum İstanbul'da yaşıyorum. Bu arada bölge değiştirmedim tüm gün boyu aynı yerdeydim. Bu sorundan muzdarip olan başka kimse var mı ? Bunun sebebi ne olabilir telefon ile mı alakalı yoksa Turk Telekom ile mı alakalı?

• Telekom hâlâ iyi çekmiyor. Telekom ile alâkalı olabilir yani sorun. Ancak emin olmak için başka hatla denemek gerek

• Arkadaslar hizli sarj olmama sorununa cozum bulan varmi?

Evde iki adet p1 var. Esimin kullandigi telefon hizli sarja gecmemeye basladi. İki orijinal sarj aleti iki orijinal kablo denedim sorun devam ediyor. Cozumu nedir acaba?

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babamda Lenovo P1 PRO var. Yaklaşık 1 senelik telefon. Şarjının çok çabuk bittiğini ve dokunmatikte takılmalar olduğunu söylüyor. Benzer sorunları yaşayan varmı?

Önceden de P1 kullanmıştı. Ondan daha memnundu fakat onunda titreşim bozuldu servis yapamadı. (Teleservice)

Bu sefer KVK ya vermeyi düşünüyor. Ankara daki KVK servisi nasıl, deneyimi olan varmı?

• Konuyu da açtım gerçi, o silinebilir belki.
    Bir süredir çağrı geldiğinde ve cevapsız çağrı sonrasında aşağıdaki ekranla karşılaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba?

• 1881 kullanıcısına yanıt
    Kurduğun bi uygulamadan dolayı oluyor.Uygulama izinlerinden çağrı geçmisine erisimi olanları birer birer kısıtlayrak hangisi olduğunu bulabilirsin.Bu ekran görünmeyene kadar denemen gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.