Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj_citax

Teşekkürler. İzmir deki çankaya telefoncular carsisini gezdim buldum 10 tl ye söktüm ve kendim taktım. Şuan çalışıyor. :)
    Gecmis olsun sevindim halletmene bu arada ucuz almissin. Cikma bile olsa anten kablolari pahali olur genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 8 Mayıs 2018; 1:17:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu anakartin uzerinde test point noktasinin yerini bilen varmi? Elimde yazilimda cokmus bir anakart var sarj da dahil hicbir tepki vermiyor. Test point noktasini bulabilirsem onu kurtarmak istiyorum.

• Arkadaşlar telefonum yaklaşık 1 haftadır kendi kendine titriyordu sonrasında wifi bulmamaya ve telefon çekmemeye başladı.Bugün ise şarja takmadan açılmamaya başladı ve şimdi telefonu yeniden başlattığımda telefonun şarj ışığı dahi yanmamaya başladı ve açılmıyor.Başına gelen var mı nasıl topladınız telefonu.Finallerim var ve telefoncu gezecek vaktim yok.Garanti bekleyecek vaktim de yok.
  • Arkadaşlar telefon kapandıktan sonra çok geç açılmaya başladı.Şarj ettikten sonra 1-2 saat açılmadığı oluyor.Açma
    tuşuna basınca Lenovo yazısı beliriyor ama anca birkaç saat sonra açılıyor.Benzer sorunu yaşayan var mı,ne yapmak gerekir ?
  • Arkadaslar muhtemelen ikinizinde sorunu anakart maalesef... Tamir olurmu derseniz cok zor. İslemciye mudahale etseniz hafiza cipi zarar goruyor hafiza cipine mudahale etseniz islemci cipi zarar goruyor ikisine de duzgun mudahale etseniz anakartin arka yuzunde power cipi var o zarar goruyor :D tecrubeyle sabittir. Power cipi arizali anakartimin power cipini degistirdim arka yuzundeki islemci bacaklarindaki pinler temassizlik yapti galiba tel calismadi. İslemci ve emmc anakarta lehimlendikten sonra ozel bir yapiskanla yapistirildigi icin isitip duzeltme imkani olmuyor maalesef. İsitinca o sivi yapiskan lehimden daha dusuk sicaklikta eridigi icin pinlerin arasina giriyor ve temassizliga hatta lehim topunun disari atilmasina sebep oluyor. Gecmis olsun yine de yazilim atip denemenizi oneririm bir ihtimal duzelir...

• Arkadalar merhaba acma kapama tuşu bozuldu. yenisiyle degistirdim ses tuslari çalışıyor açma tuşu çalışmıyor. Daha once bu durumla karsilasan varmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdmgclr

Arkadalar merhaba acma kapama tuşu bozuldu. yenisiyle degistirdim ses tuslari çalışıyor açma tuşu çalışmıyor. Daha once bu durumla karsilasan varmi ?
    Muhtemelen yeni tusta da ariza vardir. Test etmek istersen anakarttaki tuslarin takildigi pinlerden sag tarafta( ic kisimda) olan pinlerden en ust ikisini (kameraya yakin olan) kisadevre et telefon acilirsa yeni aldigin tusta bozuktur. Acilmazsa ozaman anakarttaki devre uzerindeki rezistor olmasi lazim o arizali olabilir ama cok dusuk ihtimal.

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Bu ikisimi ? LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

Test menusunde de tuşu görmüyor yazilimsal bir sorunmu acaba🤔

LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdmgclr -- 21 Mayıs 2018; 1:51:18 >

• quote:

Bu ikisimi ?

Test menusunde de tuşu görmüyor yazilimsal bir sorunmu acaba🤔

O tirnaklar degil. O tarafta ama ustteki ikisi. Deneyip sonucu yazarmisin?

• En ustteki ikisi ses kisiyor

• quote:

En ustteki ikisi ses kisiyor
    Bu iste bir hata var. Bir ve ikinci pin power uc ve dorduncu pin ses kisma olmasi lazim.

• Suan olcu aleti ile tekrar olctum. Ustten baslayarak. 1 ve 2 power. 3 ve 4 ses kisma. 4 ve 5 ses acma olarak gorunuyor...

Sağolasın biraz uğraştım en son ekran burda kaldi 😂 LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

• quote:

Sağolasın biraz uğraştım en son ekran burda kaldi 😂
    Bu ekran factory ekrani ses kisma ve power tusu ile bu ekrana girer. Ses acma ses kisma ikisine birden basinca bu ekran aktif olur alt ust tuslariyla restart yapabilirsin. Fakat power tusu ile onay verildigi icin nasil yaparsin bilemiyorum :(

Edit: menu tusu onay verebiliyor galiba o bolumu aktif edince restarta gelip menu tusuna basarsan restart atar diye dusunuyorum ;)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 21 Mayıs 2018; 4:47:29 >

Peki bu ekran :)

• Merhaba arkadaşlar. Teknosa dan aldığım P1 pro telefonumu garantiye yollamıştım. Para iadesi çıktı. Cumartesi üstüne para verip Xiaomi Mi Mix2 aldım. Çok memnundum telefonumdan ama kısmet.

• Şu telefonda 3 gb ram olsaydı hâlâ tercih edilebilir seviyede olurdu.

• USB girişim bozuldu. Servis ne kadar ücret ister?
  • urtur kullanıcısına yanıt
    xiaomi'nin garantisi nasıl? ilk geldiği zamanlar bir çalışan telefon bozulursa yunanistandaki servise gidecek, Türkiye'de distrübütör yok demişti?
  • Herkese merhaba ,

Uzun zamadnır yazacağım ancak fırsatım oldu.Ben lenovo yüzünden mağdur oldum siz olmayın.Vipe p1 kullanır ıken telefonu değiştirdim lenovo boşa çıktı .Ekranda sararma ve mikrofonu çalışmama sorunu var idi.Kullanıyorsunuz bilirsiniz telefonun kendisinde orijinal lenovo help uygulaması var. BU uygulama içerisinde garanti başlangıcı ve garantinin bitimine kaç gün kaldığı yazıyor.İste bende bu uygulamanın garanti süresine bakarak telefonu servise teslim ettim.Bir kaç gün sonra döndüler ve 800 TL civarında onarım ücreti olduğunu garanti kapsamında olmadığını söylediler.Bende kendilerine uygulama bilgisine göre 30 günden fazla daha süre olduğunu söyledim.Onlar da biz bilmeyiz sistemde öyle görünüyor dediler.Her neyse buun üzerine bende faurayı kontrol ettim ve gerçekten faturaya göre garanti süresini kaçırmışım.Ancak gene de mağdur edildiğimi düşündüm çünkü böyle bir uygulama olmasaydı ben zaten faturaya aylar öncesinden kontrol edecektim ancak uygulama beni yanılttı.Telefondaki arızlar yeni değildi çok önceden oluşmuştu ben de bu uygulamaya bakarak nasılsa daha süre var diye servise vermeyi geciktirdim.Ancak bu uygulama olmasaydı ben çoktan faturayı kontrol eder süresinde servise teslim ederdim.Lenovoyu aradım durumu bildirdim uygulamanın ekran resmini gönderdim.Aynı gün mail ile dönüş yaptılar fatura tarihini baz aldıklarını söylediler kendi uygulamalarına sahip çıkmadılar. İşte durum budur aradaşlar sakın ola ki bu uygulamayı baz alıp benim gibi mağdur olmayın mutlaka faurayı kontrol edin.Ve tabii ayrıca lenovonun bu ayıbını ben asla unutmam ve bir daha da asla lenovonun hiç bir ürününün yanından geçmem.Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.