Bildirim
Lenovo Vibe Shot akıllı telefon video ön inceleme 'Kamera özellikleri ve donanımıyla iddialı'
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
güzel telefon ama keşke s805 falan olsaydi en azindan....bi yeri yapip bi yeri eksik bırakıyorlar ah bu firmalar ah..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 9 Mart 2015; 18:28:43 >
-
kaşke çektiğiniz fotoğrafları galeri halinde yayınlayabilseydiniz. Telefon amacı doğrultusunda çok güzel görünüyor. 1000 lira bandını çok aşmazsa gerçekten patlama yapabilir.
-
Harika bir cihaz fakat beklentiye girip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Lenovo Vibe Z2 bile şuan 1.400 TL civarında... Yurtdışı fiyatı 350$ civarında umarım Lenovo bir sürpriz yapar da uygun fiyattan ülkemizde satışa sunar.
-
Lenovo A7000 incelemesinide bekliyoruz. -
Tam benim aradığım gibi bir cihaz. Ben yüksek performansa önem vermiyorum Snapdragon 615 bana yeter de artar bile. Tasarımını da sevdim. Fotoğraf kalitesi olarak acaba bir note 4 yada s6 ile aynı kalitede midir ? Şöyle 1000 lira civarlarına gelse de alsak bu cihazı.
-
İnceleme için teşekkür ederim.İlgimi çeken bir modeldi 1250tl bandından yüksek olmazsa almayı düşünüyorum.
-
Tasarim efsane olmus ozellikle kirmizi renkli model resmen yaniyor. Koseli telefonlari hep sevmisimdir. 1000-1200? araliginda gelirse Turkiye'de epey satacagi kanisindayim.
-
Bekliyorum benimde hoşuma gitti acıkcası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fotoğraf kalitesi nasıl yani piyasadaki herhangi bir telefonla kıyaslanabilir misiniz
Cihaza bayıldım 1200 tl bandında alınır
Ayni fiyata gelirse m4 aqua almak daha mantikli sony donanim olarak daha zayif olsada xperia arayuzu walkman uygulamasi ve saglamligi ise katinca cok daha iyi bir cihaz
-
Bu telefon 1400 tl den giris yapar yamasina da bu telefonun kamera odakli olmasi icin 4k video cekmesi lazim cekemiyor ipone 6 da da 4k cekim yok ama aksiyon kameralarini bile kiskandira 240 fps hd video cekiyor ama bu telde ikiside yok lg g3 alirim bu fiyata 4k videomu ceker 2k ekranda seyrederim lazeride var cift ton filasida 999 tl ye satarlarsa basimin ustunde yeri var yoksa gelmesinin de benim icin hic bi anlami yok lg g2 kraldi yasasin yeni kiral lg g3
-
Fiyatı çok önemli. 1200 TL altı gelirse kapış kapış gider. Cihazın arka tarafının tasarımı şahane olmuş fakat ön taraf çok itici.
Fotoğraf örneği
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/lenovo-mwc-2015/camera/gsmarena_003.jpg&idReview=1222&idPage=2
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/lenovo-mwc-2015/camera/gsmarena_002.jpg&idReview=1222&idPage=2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 9 Mart 2015; 20:48:11 >
-
birde samsungun kamerasına bak danagözü gibi dışarı çıkmış :D adamlar yapmışlar kısacası
-
Tamam kamera fena değil de ses? Özel bir ses çipi yoksa multimedya meraklıları için eksik bir telefon olur.
-
Yazılım tarafını hiç beğenmedim. Özellikle ikonlar çok itici olmuş.
-
Lenovonun cihazları hoşuma gidiyor. Bu da iyi olmuş.
-
Bu telefon benim de ilgimi çekmişti ama snapdragon 615 ve adreno 405 i biraz inceleyince hayal kırıklığına uğradım performans olarak baya düşük kalıyor s800 veya s801 performansı bekleyen üzülür, gpu daha beter adreno 405 tam olarak s4 pro daki adreno 320 (xperia z, nexus 4, optimus g) ile aynı güçte, s600 (8064t=htc M7,lg optimus g pro,samsung galaxy s4 lte9505, s4 active) deki adreno 320 den bile daha güçsüz, adreno 330 yarısı kadar full hd deki performansı siz düşünün.... Eger cihazın ekranı 720p olsaydı efsane bi cihaz olur bence... Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_gus -- 10 Mart 2015; 10:09:39 >
Benzer içerikler
- instagram takip isteği attıklarım
- twitter video indirme nasıl olur
- video düzenleme programı
- telegram çeviri
- fotoğraf canlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X