< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 13 Ocak 2019; 22:58:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 13 Ocak 2019; 22:58:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendi kriterlerine uymadığı için çöp demek nasıl bi zihniyet ya? Benim de bu tür laptoplara ihtiyacım yok, ben de laptopu oyuna kullanıyorum ama sana uygun değilse bak geç. Belli ki hız için, taşınabilirlik için üretilmiş bi ürün. Bunda oyun mu oynayacan?
|
Thinkpad için müthiş fiyat. X serisi de en estetik ve tatlı olan serilerinden. Thinkpad ler iş istasyonu şeklinde çalışır is bilgisayarıdir ekran kartı olmaz. Çünkü gerek yok. Su toz darbe altında çalışması yeterli zaten. Kullanan bilir bütçem olsa alırdım.
|
Çok güzel, 8. Nesil olsa zorlanıp alırdım ama işlemcide düşük olmasını istemem böyle bir bilgisayar alınca
Bunlar çok uzun ömürlü oluyor, dhdeki erdi bey lenovo merkezinde test odalarına vb gezi yapmıştı Bunlar özel cihazlar oluyor sorunu çok nadir olan Pili de mükemmelmiş |
Çöp
|
İş amaçlı bir laptopa, ev kullanıcısının yorum yapması anlamsız.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 14 Ocak 2019; 0:36:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 14 Ocak 2019; 8:30:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 14 Ocak 2019; 17:32:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |