Şimdi Ara

LENOVO Y50-70 (YARDIM LÜTFEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, yarın almayı planlıyorum ancak bazı ikilemlerim var.

öncelikle bilgisayarın magaza fiyatı 3659tl, özelliklerine göre fiyatı bana uygun geldi ve bu konuda şüphe yaşadım.

tam olarak kullanmış olan veya inceleyen varmı acaba yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-Y50-70-15-6-in%C3%A7-Intel-Core-i7-4720HQ-16-GB-1-TB-8-GB-SSD-GeForce-GTX960M-4-GB-Windows-8-1-Notebook,103452,2116473.html?langId=-14#teknik-bilgiler

• Dostum bu bilgisayara uygun fiyatli diyorsan sanirim harcayacak cok paran var onlar yerine msi ge60 bakabilirsin veya abra a7 a5 vs bircok secenegin var yine o fiyata asus rog alabilirsin ama mediamarkt gibi yerler fiyata fazla bindirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarın özelliklerine göre fiyatı uygun diyorum, gtx960m 4gb ekran kartı ve 16gb ram olan başka cihazların fiyatı 4500-500tl arası :)
  • 3650 lira için iyi. Ama DVD rom yok. Yani SSD takmak istediğinde HDD'yi çıkarmak zorundasın. Öyle bir kötü yanı var.
  • FALCQN F kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata çok güzel monster makinalar var usta hatta daha sağlam msi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataince

3650 lira için iyi. Ama DVD rom yok. Yani SSD takmak istediğinde HDD'yi çıkarmak zorundasın. Öyle bir kötü yanı var.

aynen, ancak 250gb ve üzeri bir ssd alınırsa cihaza problem olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejhandro

Bu fiyata çok güzel monster makinalar var usta hatta daha sağlam msi.

monster laptopların stok durumu vahim bu aralar ve ayriyetten kasa kalitesine güvenmiyorum, ve ayrıca bu paralara daha sağlam msi var demişsin ? 4gb gtx960m ekran kartli ve 16gb ram li msi cihazlarin ne fiyatta oldugunun farkindasindir umarim :)))

• su urunu incele bakalim :)
    http://m.kliksa.com/Urun/msi-ge60-apache-pro-2qe-1093xtr-intel-core-i7-4720hq-freedos-notebook/902524009

• quote:

Orijinalden alıntı: Str0nGtR41

su urunu incele bakalim :)
    http://m.kliksa.com/Urun/msi-ge60-apache-pro-2qe-1093xtr-intel-core-i7-4720hq-freedos-notebook/902524009

lenovo'yu görene kadar bende bu msi ı dusunuyordum, fakat lenovodaki ekran karti ve ram kapasitesinin msi in 2 kati oldugunu gorunce ve mediamarket in evimin dibinde oldugunu dusunerek lenovoyu almaya karar verdim :) msi kalitesi elbette tartisilmaz ancak donanim yuksekliginden oturu tercihimi lenovodan yana kullanacagim :)

Hocam fiyat 4bin olmuş hala almakta kararlımısınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FALCQN

quote:

lenovo'yu görene kadar bende bu msi ı dusunuyordum, fakat lenovodaki ekran karti ve ram kapasitesinin msi in 2 kati oldugunu gorunce ve mediamarket in evimin dibinde oldugunu dusunerek lenovoyu almaya karar verdim :) msi kalitesi elbette tartisilmaz ancak donanim yuksekliginden oturu tercihimi lenovodan yana kullanacagim :)

Hata yaparsın kardeş. MSI'ı al.

• quote:

Orijinalden alıntı: FALCQN

quote:

Hata yaparsın kardeş. MSI'ı al.

• Hocam o serilere dikkat edelim lenovoda. O PC bin 4000 kusurde gtx 965m modeli var

• Hocam senin mağazada 3659 liraya gördüğün 4710 işlemcili modeli olabilir. 4720 li modelini ben aldım bikaçgün önce tek sıkıntı üzerindeki shdd. Oda sıkıntı edilecek bişey değil aslında. Msi ada bakabilirsin ama monster dan uzak dur derim kasa kalitesi ve BIOS güncellemesi gelmemesi yüzünden.

dostum böyle düşünüyorsun ama lenovo (yani IBM) ile msi in ürün kalitesini kıyaslamaya kalkma bence ona bakarsan ağır zam gelmeden önce gtx 960 ekran kartlı victor lar 3000 lirayı zor buluyordu ama gidip milletin akın akın victor aldığını görmedim internette adam akıllı kullanıcısını bile bulamadım fikir almak için.Msi in kullanım ömrü ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti kesinlikle lenovoya açık ara fark atmaktadır dolayısıyla 2 ye katladığın özelliklerden ilerde muzdarip olman olası ama msi da bu olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.