Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kalitesi bana da öyle kötü gibi gelmedi ki kötü olsa bunu bir problem olarak görmek hata olur. Ekranın kalitesini bilerek alıyoruz sonuçta. Şuana kadar bir problemden bahsedildiğini duymadım şahsen. Benim düşündüğüm tek şey ekran kartı, acaba hangisi kepler hangisi maxwell hangidi gddr5 hangisi ddr3 filan...
  • Bu konu yabancı forumlarda aylarca tartışıldı, hepsi maxwell ddr5 aklınızda soru işareti kalmasın.
  • arkadaşlar şimdi monster düşünüyordum fakat y50 ve asus g550 aklımı çeldi y50de dokunmatik 4k ıps ekran var fakat bu ekran matmı ve şuan pcdepo bu laptopu getiriyormu
  • Amazondan aldım. 1390 usd fiyatı.
    Sorunum ise 4k çözünürlükte olduğu için hiç bir program doğru düzgün görüntü kalitesi vermiyor. En basitinden chrome kullanamıyorum. Bulanık oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoguv

Amazondan aldım. 1390 usd fiyatı.
    Sorunum ise 4k çözünürlükte olduğu için hiç bir program doğru düzgün görüntü kalitesi vermiyor. En basitinden chrome kullanamıyorum. Bulanık oluyor.

Ekran çözünürlüğünü düşürün hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p dokunmatik olmayan 2gb ddr5gtx860m modeli 3171 lira pc depo da qhd modeli 3.5u rahat geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazartesi gelsin de bakalım satışa başlayacaklar mı... yoksa ben de başka pc bakmaya başlayacağım artık...
  • y510p soğutması aklıma geldi bu ınce makına gtx860m le nasıl soguyacak ? fanların yeride rahat değil gibi işallah alanları üzmez
  • Ben Şu an benim düldül asusg53sw ile lenovo z510 yarıştırıyorum. Ancak asus ekran kalitesi ekran kartı ve olarak kesinlikle önde.

Tabii ki y50 ile kıyaslamak lazım ancak ne yaptıysam z510un rengini falan beğenemedim. Ayrıca klavyenin yanması da cabası.

• asus n550jk 090 la kıyaslarsak beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqawasazax

asus n550jk 090 la kıyaslarsak beyler?

Lenovo Ideapad Y50 yi mi ?

kıyaslayamazsın

GTX860M kıyaslayacaksan daha üst modellere bakmalısın.

ayrıca burdan net cevap alamazsın bence gir ve iki modelide incele derim . özelliklede işlemci ve ekran kartı'nı ramlaeri ddr3-5 ancak bu şekilde anlarsın bana kalırsa git Alienwar al derşm ;)
  • Y50'nin Oyun performans grafik çizelgerelrini inceleyebilirsiniz :)

dostlar yukarıdaki link de Lenovo Y50'nin oyun performanslarını gösteren grafikler var göz atın derim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLacrymosa

Y50'nin Oyun performans grafik çizelgerelrini inceleyebilirsiniz :)

dostlar yukarıdaki link de Lenovo Y50'nin oyun performanslarını gösteren grafikler var göz atın derim ;)

Buradaki inceleme de diğer sitelerdeki incelemelerin aynısını söylüyor. Ekran kesinlikle berbat...

quote:

.... it has terrible colors and viewing angles. There is no point where you can see the image well. Ofcourse, for gaming it will be enough, but the display is no good. People who use it for photo editing work will find it insufficient, even if they are not too professional. The viewing angles from below are especially bad.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

quote:

Orijinalden alıntı: isoguv

Amazondan aldım. 1390 usd fiyatı.

Ekran çözünürlüğünü düşürün hayırlı olsun

Ekran çözünürlüğü düşünce çok daha berbat oluyor.

• Lenovo Y50 şuanda LENOVO Y5070 59-425035 kodu ile Nova Bilgisayarda satışta, almayı planlayan bir baksın.

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9808
  • Nova bilgisayarı aradım,cihazı beğenmezsem 14 gün içinde iade alıyor musunuz dedim,keyfi iade almıyoruz,,sadece arızası varsa alıyoruz dediler.arızası varsa zaten lenovo da iade alır dedim işlerine gelmedi tabi.

• taylan31 T kullanıcısına yanıt
    7 günlük cayma hakkı diye bir şey vardı sanırım? ama o kutu açılınca geçerli olmayabilir.
  • İşte o 7 günlük cayma hakkı 14 güne çıkarıldı.ben kutuyu açmadan,ürünü incelemeden nasıl karar verebilirim ki?bu tür sitelerde bunu yapmıyorlar ama vatan,hepsiburada gibi büyük firmalar yapıyor

• taylan31 T kullanıcısına yanıt
    PCDEPO da 18 ağustos ibaresini kaldırmış. Sanırım satışa geçmişler. Sormak lazım...
  • "Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, cayma hakkı konusunda tüketicinin bilgilendirildiğini ispat etmekle yükümlüdür. Tüketici, cayma hakkı konusunda gerektiği şekilde bilgilendirilmezse, cayma hakkını kullanmak için on dört günlük süreyle bağlı değildir. Her hâlükârda bu süre cayma süresinin bittiği tarihten itibaren bir yıl sonra sona erer. Tüketici, cayma hakkı süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir."

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.