Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek düşündüren ekran. Eğer şu an önümde durma z510 gibi dandik bir ekrana sahipse sanırım lenovo yu tercih etmeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Gerçekten herkes ilk kullanıcı deneyimini bekliyor. Bir de yanında harici DVD geliyor mu?

harici DVD WR geliyor burda yazmışlar en altta.

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9810

NOT: Ürün ile birlikte Lenovo marka USB external DVD WR Hediye olarak çıkıyor.
  • 2700'e düşmesini bekleyesim var, cihaz süper gözüküyor da Lenovo olmasını kimse takmıyor mu? Şikayetimvar'da onca cevaplanmamış ileti var, teknik servisinden memnun olmayan bir sürü insan duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

2700'e düşmesini bekleyesim var, cihaz süper gözüküyor da Lenovo olmasını kimse takmıyor mu? Şikayetimvar'da onca cevaplanmamış ileti var, teknik servisinden memnun olmayan bir sürü insan duydum.

Lenovo üst seviye ürünlerde müşterilerine daha iyi davranıyor
    Teknik servisi biraz sıkıntılıymış hocam, ben o yüzden yurtdışından getiren bir arkadaştan ikinci el aldım. Hem garantisi yok hem ucuz.
  • quote:

2700'e düşmesini bekleyesim var, cihaz süper gözüküyor da Lenovo olmasını kimse takmıyor mu? Şikayetimvar'da onca cevaplanmamış ileti var, teknik servisinden memnun olmayan bir sürü insan duydum.

Tasarim cok guzel , ozellikle kapagini cok begendim. 2700-2800 arasi olursa alabilirim
    Fircalanmis yuzeyler cok hos geliyor bana

Ebrar bilgisayara daha gelmemis, belki onlar daha uygun bir fiyat koyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 19 Ağustos 2014; 14:13:02 >
  • quote:

ne zamana düşer hocam tahminin var mı? Bu cihaz o fiyatlara düşecekse monstere viktora bakmaya bile gerek yok...

• Ben o fiyatlara düşmesini beklemiyorum en azından bir süre daha...

Pcdepo direkt yazmış 128 bit maxwell diye. Bir de dvd okuyucu da çıkıyormuş onu da eklemişler. Sanırım ben de kesin olarak almaya karar verdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

Ben o fiyatlara düşmesini beklemiyorum en azından bir süre daha...

Pcdepo direkt yazmış 128 bit maxwell diye. Bir de dvd okuyucu da çıkıyormuş onu da eklemişler. Sanırım ben de kesin olarak almaya karar verdim :)

Aynen hocam düşmesede kesin alıcam ama acelem yok biraz daha beklerim düşmezse alırım novadan pc depo neden fazla koymuş fiyatı anlamadım 100 150 lira fark var..

• bi kaç inceleme daha izledim aşık oldum resmen alete almazsam çatlarım heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

bi kaç inceleme daha izledim aşık oldum resmen alete almazsam çatlarım heralde

Turkce inceleme var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

bi kaç inceleme daha izledim aşık oldum resmen alete almazsam çatlarım heralde

Turkce inceleme var mi ?

bulamadım hocam dh nin ön incelemesi var sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

Buyrun beyler Türkçe LENOVO Y50 59-425035 incelemesi. Kafanızdaki bütün soru işaretlerini çözecektir diye düşünüyorum.

http://www.pcfrm.com/lenovo-y50-59-425035-inceleme/

Çok teşekkürler :)

• quote:

quote:

Yeni sürümler gelir 1 yıla, riskli bir iş

• Nova bilgisayarın vermiş olduğu fiyat gerçekten çok iyi. (Birde kargo ücretini karşılasalar. :)
    Açıkcası ben bu modelin 2900 liranın altına düşmesini beklemiyorum en azından 3 - 4 aylık süreçte.
    Ama 8gb ram kullanılan modellerin fiyatları tabiki bu modelden ortalama 200 lira daha düşük olur.
    3000 liranın altında herhangi bir modelini kaçırmak gibi bir niyetim yok ama 8gb ram kullanan modeller ne zaman satışa başlanır bilmiyorum.
    Umarım eylüle kadar başka yerlerde de satışa çıkar.
  • quote:

quote:

quote:

Yeni sürümler gelir 1 yıla, riskli bir iş

bu kadar sorun etme bence sonuçta TÜketici hakları zarıza vs. durumlarında süreksi senin yanında en kötü 1 ay fazla beklersin ama sonuçta bu şans işi Asus da olsa Dell de olsa farketmiyor her servisin bir dandikliği oluyor muhakkak ülkemizde maalesef. Bence servisinden çok ürüne konsantre olmak lazım sonuçta servis işi bir şekilde çözünülr.

• StarForce kullanıcısına yanıt
    dvd okuyucusu bile çok şık ya. resmen aşık ediyor pc kendine :D ayrıca gm107'yi de gördüm maxwell olduğu da kanıtlandı...
  • quote:

Buyrun beyler Türkçe LENOVO Y50 59-425035 incelemesi. Kafanızdaki bütün soru işaretlerini çözecektir diye düşünüyorum.

Tesekkur ederim.

• quote:

quote:

Tesekkur ederim.

rica ederim arkadaşım umarım yardımcı olmuştur.

• quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim.

rica ederim arkadaşım umarım yardımcı olmuştur.

Kapagi lenovo nun sitesindeki gibi cizgili ve fircali degil , sanirim o kapak dokunmatik modellerinde var.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.