Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-full hd dokunmatik olmayan ekran
    2-full hd dokunmatik olan ekran
    3-4k dokunmatik ekran

Turkiyeye gelen dokunmatik olmayan ekran..oysa newegg de fullhd dokunmatik ekran gecenlerde kampanyası vardı 1050$ satıldı şimdi 1299$..

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100025325%2050010418%20600136700&IsNodeId=1&Description=y50%20lenovo&name=Lenovo&Order=BESTMATCH

• Unboxing Türkçe inceleme videosu da gelmiş sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarForce -- 19 Ağustos 2014; 16:22:04 >
  • Riske girip alasım geldi Ama biri alsada şöyle kullanıcı yorumu alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

temel olarak ekranda uc tipi var
    1-full hd dokunmatik olmayan ekran
    2-full hd dokunmatik olan ekran
    3-4k dokunmatik ekran

Turkiyeye gelen dokunmatik olmayan ekran..oysa newegg de fullhd dokunmatik ekran gecenlerde kampanyası vardı 1050$ satıldı şimdi 1299$..

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100025325%2050010418%20600136700&IsNodeId=1&Description=y50%20lenovo&name=Lenovo&Order=BESTMATCH

arka kapaklarda da farklılık var sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

Unboxing Türkçe inceleme videosu da gelmiş sonunda

teşekkürler

keşke 1-2 cümle söyleseymiş

Arka kapağı lenovo nun sitesindekiler gibi değil. Büyük ihtimalle o dokunmatik 4k olan laptoba koyulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 19 Ağustos 2014; 18:21:52 >

• quote:

Unboxing Türkçe inceleme videosu da gelmiş sonunda

Sağol hocam sende olmasan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pcdepo çökmüş mü ya :D o kadar mı yoğun ilgi var y50'ye :P
  • Herkese selamlar;
    Lenovo y50 bilgisayarım sonunda geldi, çok şükür ölü pikseli kırığı çöküğü yok,
    Öncelikle bahsetmeden geçemeyeceğim, nova bilgisayardan kendi elimle gittim aldım. Normalde kutuyu alır parayı öder dönerim diyordum ama patron gel sen kutuyu aç, bi sıkıntısı varsa böyle götürme değiştirelim dedi ve kurulumu kendisi tamamladı ondan çok şaşırdım ve bir teşekkürü borç bildim :)

Arkadaşlar bu bilgisayar FullHD olan modelin en dolusu. yanında DVD yazıcı geliyor, WLAN CENTRINO N7260 , Ekran kartı 2 degil 4 gb ve en güzeli ekranı AU Optronics :) (kötünün iyisi)
    Ekran kötü demişken kırmızıyı yeşil gösterdiği yok, sadece karsısından bakınca net görüntü alabiliyorsun.Kafayı oynat biraz ve renkler kararıyor, ayrıca siyah ayırıcılığı çok iyi değil bazen katmanlar belli oluyor yanlız kullanılamayacak gibi değil.
    Tuşlar y510p ye göre biraz daha az çıkıntılı ama aynı tip ve şık, klavyenin üstüne basınca esneme yok binince var.
    Touchpad y510p tarzı berbat bişi ama iş görüyor.
    Cihaz çok sessiz çalışıyor, o kadar sessiz ki harddiskin sesi sanki sivrisinek sesi gibi rahatsız etmeye başladı normalde fan sesinden duyamazdım.
    Normal kullanımda ısınma hiç yok sadece ortası ( G Y H tuşları ) oda sıcaklıgının üstünde o kadar.
    Ele alındıgında saglam ve doygun hissiyat veriyor, aldım hafiften kıvırdım sıktım ses gacırtı yok.
    Tarz olarak ne oyuncu bilgisayarı ne iş bilgisayarı; tam ortası olarak tasarlanmış kesinlikle GE60 ve N550JK görmüş, az da olsa kullanmış biri olarak diyebilirim ki lenovo döver.
    Açıkçası o kadar beklediğime değdi, iyi ki gaza gelip N550jk ve ya GE60 almamışım diyorum.
    İçinde gelen tüm gereksiz programları sildim ve kalibrasyon ayarlarına geçtim, şimdilik bi dota2 yükleyip deneyeceğim.

Modeli linkteki;http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50/?sb=:000001C9:000120E6: bilgisayar özelliklerine sahip sadece Wireless 7260AC ve optik sürücü geliyor yanında.Ayrıca arkası da resimdeki gibi fırçalanmış ama ışık varken belli oluyor

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Buyrun beyler Türkçe LENOVO Y50 59-425035 incelemesi. Kafanızdaki bütün soru işaretlerini çözecektir diye düşünüyorum.

http://www.pcfrm.com/lenovo-y50-59-425035-inceleme/

Tesekkur ederim.

rica ederim arkadaşım umarım yardımcı olmuştur.

Kapagi lenovo nun sitesindeki gibi cizgili ve fircali degil , sanirim o kapak dokunmatik modellerinde var.

lenovo y50 bekleme konusu

http://www.youtube.com/watch?v=obowjGknfHk
    bu videoda dokunmatik olmayan ekranlı modelde fırçalı cilalı görünümde kapak

• quote:

Orijinalden alıntı: LambdaCore

Herkese selamlar;
    Lenovo y50 bilgisayarım sonunda geldi, çok şükür ölü pikseli kırığı çöküğü yok,
    Öncelikle bahsetmeden geçemeyeceğim, nova bilgisayardan kendi elimle gittim aldım. Normalde kutuyu alır parayı öder dönerim diyordum ama patron gel sen kutuyu aç, bi sıkıntısı varsa böyle götürme değiştirelim dedi ve kurulumu kendisi tamamladı ondan çok şaşırdım ve bir teşekkürü borç bildim :)

Arkadaşlar bu bilgisayar FullHD olan modelin en dolusu. yanında DVD yazıcı geliyor, WLAN CENTRINO N7260 , Ekran kartı 2 degil 4 gb ve en güzeli ekranı AU Optronics :) (kötünün iyisi)
    Ekran kötü demişken kırmızıyı yeşil gösterdiği yok, sadece karsısından bakınca net görüntü alabiliyorsun.Kafayı oynat biraz ve renkler kararıyor, ayrıca siyah ayırıcılığı çok iyi değil bazen katmanlar belli oluyor yanlız kullanılamayacak gibi değil.
    Tuşlar y510p ye göre biraz daha az çıkıntılı ama aynı tip ve şık, klavyenin üstüne basınca esneme yok binince var.
    Touchpad y510p tarzı berbat bişi ama iş görüyor.
    Cihaz çok sessiz çalışıyor, o kadar sessiz ki harddiskin sesi sanki sivrisinek sesi gibi rahatsız etmeye başladı normalde fan sesinden duyamazdım.
    Normal kullanımda ısınma hiç yok sadece ortası ( G Y H tuşları ) oda sıcaklıgının üstünde o kadar.
    Ele alındıgında saglam ve doygun hissiyat veriyor, aldım hafiften kıvırdım sıktım ses gacırtı yok.
    Tarz olarak ne oyuncu bilgisayarı ne iş bilgisayarı; tam ortası olarak tasarlanmış kesinlikle GE60 ve N550JK görmüş, az da olsa kullanmış biri olarak diyebilirim ki lenovo döver.
    Açıkçası o kadar beklediğime değdi, iyi ki gaza gelip N550jk ve ya GE60 almamışım diyorum.
    İçinde gelen tüm gereksiz programları sildim ve kalibrasyon ayarlarına geçtim, şimdilik bi dota2 yükleyip deneyeceğim.

Modeli linkteki;http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50/?sb=:000001C9:000120E6: bilgisayar özelliklerine sahip sadece Wireless 7260AC ve optik sürücü geliyor yanında.Ayrıca arkası da resimdeki gibi fırçalanmış ama ışık varken belli oluyor

Saygılarımla

hocam ekran kalitesi konusunda gidip bi y510p ye baksam ekran kalitesi hakkında fikir sahibi olurmuyum ekranı hakkında

• LambdaCore L kullanıcısına yanıt
    Yorumun ve bilgiler icin cok tesekkurler, ben de ge60 dusunuyodum fkat biraz daha bekliycem sanirim y50 icin:)
    Novabilgisayar subesi anadolu yakasinda sanirim, nerede tam olarak?
    Ayrica y50nin novabilgisayarda 8gb freedos versiyonu 0tl olarak uruler arasinda mevcut, ne zaman gelir; kaca gelir bilgisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 19 Ağustos 2014; 21:23:35 >
  • +1 y510p ekrani bence cok kaliteli bi ekran.Teknoloji markette diger laptoplarla kiyasladiginda muthis bi ekrani var.y50 de aynisi mi?
  • +1 y510p ekrani bence cok kaliteli bi ekran.Teknoloji markette diger laptoplarla kiyasladiginda muthis bi ekrani var.y50 de ayni ekrana mi sahip acaba?

• Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    Daha önce belirttiğim gibi 6 ay y510p kullanmış biri olarak ben açıkçası net bir fark göremedim, algı kişiden kişiye değişebilir ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LambdaCore -- 19 Ağustos 2014; 22:43:06 >
  • yarın y510 a bakarım ekran kalitesini görmek amacıyla vatanda zaten diğer laptoplarlada karşılaştırma imkanımda olur bi fikir sahibi olurum
  • Peki y50 almak isteyen biri nereden almalidir ?
    Pcdepo mu nova mi ? Hangisi daha güvenilir ?

• Bilgisayar muhendisliği öğrencisi olduğum ve Fifa dışında oyun oynamadığım göz önüne alınırsa N550JK ile bu laptop arasından hangisini seçmeliyim? Eylül'e kadar bu iki laptoptan birini almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bilgisayar muhendisliği öğrencisi olduğum ve Fifa dışında oyun oynamadığım göz önüne alınırsa N550JK ile bu laptop arasından hangisini seçmeliyim? Eylül'e kadar bu iki laptoptan birini almayı düşünüyorum.

Aradaki 250 lira farka ekstradan 8 gb ram, gx 860m ile %15 civarı daha fazla performans ve hybrid hdd performansı almış olacaksın y50 alırsan. Ki nette gördüğümüz pek çok incelemeye göre y50'nin kasa kaliteside n550jk gibi oldukça yüksek
  • shario S kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacınız yanlış bilmiyorsam çizim ve mühendislik oyunla işiniz olmadığını varsayıyorum, neden Apple Macbook'a bakmıyorsunuz?
  • Ya lenovo y50yi alacam ya dahttp://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s51w161c-notebook bu linkteki dell alacam karar veremiyorum.oyun oynamıyorum sadece net,müzik ve film.sizce hangisini almalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.