Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amacın oyun değilse bu kadar para vermek anlamsız geldi bana, daha ucuza full hd ekranlı bilgisayar bulunabilir

dell 7537'de kronik wifi sorunu vs vardı yanlış hatırlamıyorsam. Lenovo'nun da teknik servisi biraz sıkıntı. Yani oyunla işin yoksa bu riskleri almaya hiç değmez şahsen.
  • @sıradançinkokarbonpiller
    İncelemeniz için teşekkürler. Güle güle kullanın.Acaba ekran çerçevesinin kalitesi nasıl? Parlak plastik mi veya mat mı kalite olarak nasıl duruyor? Bir de ses kalitesinden bahseder misiniz? Benim için önemli de.Asusta subwoofer harici, y50 de dahili bu da bi avantaj bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birliknota -- 20 Ağustos 2014; 13:33:17 >
  • Bu arada notebook adresinde çok iyi fiyat var ilgilenenler için.
    http://www.notebookadresi.com/lenovo-ideapad-y50-59425035-notebook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcdepo ve notebookadresi'ne 2gundur ulasilamiyor dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

Pcdepo ve notebookadresi'ne 2gundur ulasilamiyor dostum.

ulaşılamıyor derken sipariş mi verilemiyor? Site açılıyo çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: amatör fotoğrafçı

Bu arada notebook adresinde çok iyi fiyat var ilgilenenler için.
    http://www.notebookadresi.com/lenovo-ideapad-y50-59425035-notebook

fiyat çok iyiymiş hocam güvenilir mi bu site?

• Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    Ben iki gündür giriyorum.takipteyim bir sıkıntı yok.hatta dün telefon da ettim.ulaşılmıyor derken? Sitesine mi?

• Pcdepo ile aynı adını duyduysanız.Alış veriş yapan çok var.

• quote:

Pcdepo ile aynı adını duyduysanız.Alış veriş yapan çok var.

pc depo ile bunun arasındaki fiyat farkı neden hocam
  • arkadaslar y50 mi yoksa tulpar t7 serisinimi kullanmaliyim sizin oneriniz hangisi blgisayar mhendisligi ogrencisiyim ccok asiri oyun oynamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilgilendirme gibi olmasın.tahminimce yorumlayım.teknosa ile kliksa gibi olabilir.mesela asus cn240h modelini takip ettim bir ara.teknosa da 3500 lü fiyatlar olurken kliksada 2700 lü fiyatları gördü aynı zamanda kampanyalı fiyatlarla.

Pcdepo ve öbür sitede fiyatlar sabit değil sürekli değişiyor.sabah ayrı akşam ayrı olabiliyor.dolar kuru da etkiliyormuş öyle demişlerdi.bir de anlık kampanyalar da yapabiliyorlarmış. O yüzden aynı gün sabah öğle akşam gece farklı fiyatlarla karşılaşabilirsin.İletişim bilgilerine bakarsan iki sitede aynı.şirket ismi telefon falan... Arayıp ulaşabilirsin o konuda ilgililer.aklındaki soruları sorarsan onlar daha iyi cevaplarlar.

• quote:

Yanlış bilgilendirme gibi olmasın.tahminimce yorumlayım.teknosa ile kliksa gibi olabilir.mesela asus cn240h modelini takip ettim bir ara.teknosa da 3500 lü fiyatlar olurken kliksada 2700 lü fiyatları gördü aynı zamanda kampanyalı fiyatlarla.

Pcdepo ve öbür sitede fiyatlar sabit değil sürekli değişiyor.sabah ayrı akşam ayrı olabiliyor.dolar kuru da etkiliyormuş öyle demişlerdi.bir de anlık kampanyalar da yapabiliyorlarmış. O yüzden aynı gün sabah öğle akşam gece farklı fiyatlarla karşılaşabilirsin.İletişim bilgilerine bakarsan iki sitede aynı.şirket ismi telefon falan... Arayıp ulaşabilirsin o konuda ilgililer.aklındaki soruları sorarsan onlar daha iyi cevaplarlar.

Teşekkürler

• Hocam 2gundur pcdepo ve notebook adresini deniyorum.Web sayfasina ulasilamiyor diyo.Siz nasil ulasabiliyorsunuz.Bi arkadas da pcdepoya ulasamadigini soyluyordu.
    Ayrica orda fiyati ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 20 Ağustos 2014; 14:19:57 >
  • quote:

Hocam 2gundur pcdepo ve notebook adresini deniyorum.Web sayfasina ulasilamiyor diyo.Siz nasil ulasabiliyorsunuz.Bi arkadas da pcdepoya ulasamadigini soyluyordu.

sıkıntı yok bende şu an dün de yoktu sizle ilgili sanırım...

• quote:

Hocam 2gundur pcdepo ve notebook adresini deniyorum.Web sayfasina ulasilamiyor diyo.Siz nasil ulasabiliyorsunuz.Bi arkadas da pcdepoya ulasamadigini soyluyordu.

Bende giriyor 2 siteyede

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bilgisayar muhendisliği öğrencisi olduğum ve Fifa dışında oyun oynamadığım göz önüne alınırsa N550JK ile bu laptop arasından hangisini seçmeliyim? Eylül'e kadar bu iki laptoptan birini almayı düşünüyorum.

Aradaki 250 lira farka ekstradan 8 gb ram, gx 860m ile %15 civarı daha fazla performans ve hybrid hdd performansı almış olacaksın y50 alırsan. Ki nette gördüğümüz pek çok incelemeye göre y50'nin kasa kaliteside n550jk gibi oldukça yüksek

Kasa kalitesi ve ısınma konusu beni tereddüt ettiriyor. Sizce bu iki konuda Y50 beni üzer mi?

• Magister Equitum

Hocam chromme tarayıcıdan giriyorum.Öyle bi mesaj görmüştüm girilemiyor diye.Ama o zaman da girebiliyordum.Cep telefonundan da girebiliyorum.Bilgisayarınızda mı sıkıntı var acaba.Şu an da dededim girebiliyorum ve hemen ordan fiyatları yazayım

pcdepo fiyatları
    KDV Dahil: 3,142.28 TL
    Kredi Kartı Tek Çekim Ödeme 3,110.86 TL
    Banka Havalesi ile Ödeme 3,048.01 TL

notebokadresi fiyatları
    KDV Dahil:2,914.89 TL
    Tek Çekim Fiyatı: 2,885.74 TL
    Havale: 2,827.45 TL

Bu fiyatlar değişebiliyor, belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birliknota -- 20 Ağustos 2014; 14:46:04 >
  • arkadaslar tulpar t7 yimi onerirsiniz yoksa fazla abarti olmasn deyip lenovo y50 yimi ??
  • arkadaslar tulpar t7 yimi onerirsiniz yoksa fazla abarti olmasn deyip lenovo y50 yimi ??
  • notebookadresi.com ve pcdepo.com un site arayüzleri neredeyse aynı, ikisi de adres ve telefon olarak aynı adresi vermişler, ama fiyatlar arasında fark var. Hayırdır acaba? Haftasonu bi uğrayacağım ben.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.