Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pcdepoya sordum yaz aylarinda gelecek dei. notebook alacaklar duyurulr.
  • Bu ürün çıkana kadar intelin yeni nesil işlemcileri çıkacak.Neden işlemciyi haswell secmislerki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş nereden duydun yeni nesil işlemcileri çıkacak diye

Ben bu yaz pc almayı planlıyordum sonra çok canım çekti bu ay alacaktım ama arkadaşım Lenevo Y510p almış bende çok beğendim ve Bf 4 ultra ayarlarda 30-45 fps arası alıyor. Gt 755m SLİ modelini aldılar. Bende çok beğendim çok şık gözüküyordu sonra araştırmaya başladım laptop ve bu konuyu buldum. Y50 gerçekten tasarım ve sistem konusunda gayet iyi. Eğer Full HD ve dokunmatik olmayan bir modeli çıkarsa kaçırmadan alacağım. Yaza alacağım ne yazık ki. Hem yaza kadar alanların incelemelerini okurum. Sıcaklığını filan merak ediyorum. Eğer HDD yine aynı olacaksa Y510p gibi 1 Tb 7200Rpm + 120 Gb M-Sata SSD alacağım sizce nasıl performansı olur. Bf 4'ü ultra ayarlarda kaç saat oynayabilirim (Şu soğutucuyu kullanacağımhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879)? Gtx860m filan ilk defa duydum bunun bir kaynakçası var mı haberi filan eğer varsa link atar mısınız biraz araştırayım?

• bu model sanırım mayıs ta gelecek, bencede pc depodaki fiyat yanlış, asus un da gelecek bir modeli var usa fiyatını yazmışlar+kdv

http://www.pcdepo.com/asus-n56jr-eh71-notebook-urun11478.html

kendi karlarınıda ekleyince 3000 e çıkar bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 7 Mart 2014; 16:57:37 >
  • asus yerine msi daha tercih edilir.

gtx860m de gtx765m gibi bir performans verecegi yaziyor bazi yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

asus yerine msi daha tercih edilir.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/?ref=akakce&v=1.85.8

yani şunu alsak mı hocam bekleme yapmadan..

• islemcisi yetiyorsa al fazla bi yerede goturmeyeceksen. bende suan alma asamasindayim. hizlialdan aldim ge60 fakat sorun yasadim bugun geri gonderim geldigi gibi. faturayla alakali oldugucu icin. notebook acip bakma firsatim bile olmadi

ayrica o asus yurtdisinda satiliyor niye ayni anda satisi baslanmaz bu urunlerin anlamis degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 7 Mart 2014; 17:32:30 >
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Fakat laptop almaktan vazgeçtim. Çoğu kişi masaüstü önerdi. Ya masaüstü alacağım yada Ps 4
  • bir yer etasimayacaksan masaustu daha iyi tabi yerinde varsa tadindan yenmez bizde oyle bi sans olmadigi icin
    Ya aslında çok dışarı çıktığım yok. Okuldan eve geliyorum bütün günüm bilgisayar ile geçiyor öğleden akşama kadar . Ama liseye geçeceğim bilmiyorum belki şehir dışına çıkarım.
  • daha ilkokuldasin yani. al gitsin o zaman. bende universite felan sandim arastirma yaparsin filan diye dusundum. ailen sehir disina yollamaz lise icin diye dusunuyrum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 8 Mart 2014; 15:52:34 >
    Liseye yollarlar şehir dışına kesin ama ben gidebilir miyim bilmem . En iyisi Ps 4 arkadaşımda alacak beraber multiplayer Bf 4 ve Gta 5 oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

asus yerine msi daha tercih edilir.

Yabancı forumlarda nvidia maxwell işlemcilerle ilgili testlerde gördüğüm kadarıyla gtx860, gtx770ten azda olsa daha kuvvetli bir kart gtx765ten %30 civarı daha performanslı bir kart olduğu söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman çıkacağını bilen varmı nisan mayıs gibi ise beklenebilir birde bununda slı sı çıkıcakmı çıkarsada hemen mi çıkar?
  • bu zamanda notebook alınmaz, bir yanda gtx 860lı y50, diğer yanda asus kalitesiyle gtx850li n550jk serisi, insallah 3000'i gecmezde ikisinden birini alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Cihaz görünüş olarak ta epey güzel incel olmasının ısıya negatif etkisi olur mu?

Evet olumsuz etkiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 sonunda gelir
  • y50'de sanırım tek fan var. Çok ince ve tek fan ile gelirse ısınma sorunu olur. Umarım Lenovo akıllanır da çift fan koyar.
  • pcdepoyla bugün konuştum haziran ayının son haftası stoklarımızda olacak dediler..mayısta gelecekmiş ama sarkmış fiyatta şuan sitede yazan fiyat olacakmış lenovo tr nin bize söylediği fiyat o dediler ama değişebilirmişte bakalım bekleyip göreceğiz..
  • arkadaslar laptop hakkında bilgim yok ama alıcağınız siteyi cok iyi secin.3000 4000 tl para verip aldıgınız laptopda sorun cıkarsa pcdepo geri almiyor.bandrolu ilk siz aciyorsunuz sansınıza diyor adamlar.ve 7 gunde kosulsuz iade hakkınızda olsa iade almiyorlar.bilginizeee..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.