Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii ki öyle hiçbirimiz parayı sokakta bulmuyoruz dolayısıyla cebimizi de düşüneceğiz. Ancak sizin bu Lenovo seviciliğinizi anlamış değilim? Daha önce Lenovo konusunda da ısrarla "3000'in altında olacak kardeşim" diye savundunuz, birisi tezinizi çürütünce hemen "evet haklısınız" dediniz. Şu anda da henüz fiyatı bile belli olmayan bir modele 3500 ve üzerinde olacak diyorsunuz.

Hiçbir marka babamın değil. Ortalam aynı özelliklere sahip Y50 2800'e satılırken ben gidip 3800 Asus'â vermem. Zannımca kimse vermez. "Kasası da kalitesiz olsun kardeşim" der insanlar.

Ancak 3000 Lenovo, 3400 Asus olacak olursa o zaman düşünebilirim zira aralarında tasarım olarak da kasa kalitesi olarak da çok fark var.
  • Ben orda konuyu uzatmamak için öyle dedim her neyse bakın bu laptoların yurtdısı cıkış fiyatı (asus hakkında konuşuyorum)1700 dolar bu ne demek , Türkiyeye gelince 2000 dolar + kar amacı olursa ki olur 2200 dolar buda oluyor ki 4400 lira . Suan stokta olan msi gs vatan 4800 dü heralde . Gerisini siz düşünün ha bide ben lenovo fan boyu felan değilim ama şu konuda cok hosuma gidiyor : fiyatı yurt dışında neyse türkiyedede o kadar oluyor genellikle ama ne olduysa msi son 1 yıldır yurtdısında 1249 dolar satılan laptobu burada 3500 e felan satıyor ki benimde hevesim kaçıyor aradaki bu fiyat farkını görünce.Not: Ben msi ge60 apache pro almayı düşünüyordum fiyat farkından dolayı lenovo ya yöneldim...
  • Konumda videoları topladım arkadaşlar .http://forum.donanimhaber.com/m_92604232/f_//tm.htm#92604232
  • Bende burda görünce araştırdım. Y40 var bide daha küçüğü 14inc sanırım taşınabilirlik çok iyi olmuş bu özelliklere göre. Youtube da videoları izledim. Yurt dışına gidicem uzun süreli yanımda harici ekran kartlı bi ultrabook olsun diyodum. Ürünü görünce fikrim değişti. Ağustosa kadar gelirse hiç düşünmem alırım. Bakalım ne kadar olcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun 1080 o ekran olanı ne zaman gelir ve 2.5bin liraya falan bulunur nu eylül de falan alacağım en gec bekleyebilirim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Bunun 1080 o ekran olanı ne zaman gelir ve 2.5bin liraya falan bulunur nu eylül de falan alacağım en gec bekleyebilirim yani

zaten 4k modelleri ortada yok eylülde gelmesini umuyorum bende en geç 2500 e bulunacağını düşünmüyorum daha pahalı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Bunun 1080 o ekran olanı ne zaman gelir ve 2.5bin liraya falan bulunur nu eylül de falan alacağım en gec bekleyebilirim yani

zaten 4k modelleri ortada yok eylülde gelmesini umuyorum bende en geç 2500 e bulunacağını düşünmüyorum daha pahalı olur

O zaman yattı y50 işi bizim teşekkürler

• Bu laptop ne zaman gelir acaba ? Eylul ekim diyolar forumdakiler . Ama cok gec benim icin. yaz tatili gecmez yaa.

• Yukarıya detaylı olarak ne zaman geleceğini yazdım. Lenovo Fabrikalardan ithalatı Temmuz'un başında açacakmış. Bütün alıcılar ancak Temuuz 20'si gibi mal çekmeye başlayacak. Gümrükte beklemesi ödemesi gelmesi ve oradan dağıtılması bana kalırsa eylülü bulur. Görüştüğüm distribütör Ağustos sonu falan dedi ama benim fikrim eylül ortası gibi geleceği.

Ayrıntılı bilgi yukarıdaki mesajlarımda var zaten.
  • Tum yaz nasil geccek ya , msi ge60 Apache pro nun fiyati duserse onu alabilirim belki.

• Ghost ya da ghost pro bir tek lenovo ayarında onlar da ne yazık ki 4300'den aşağı falan yok. Lenovo tahminim 3300 ü falan geçmez. O sebeple aradaki fiyat farkına değer mi değmez mi bilemem. Ama MSI'a o kadar para vereceğime beklerim gx 500'ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Ghost ya da ghost pro bir tek lenovo ayarında onlar da ne yazık ki 4300'den aşağı falan yok. Lenovo tahminim 3300 ü falan geçmez. O sebeple aradaki fiyat farkına değer mi değmez mi bilemem. Ama MSI'a o kadar para vereceğime beklerim gx 500'ü.

Hocam asus gx500 cok sonra cikdi ama ayni zamanlarda gelecek bigi gorunuyor arada ne kadar fiyat farki olursa deger o farki vermeye sizce

• Monster laptoplarada bi goz gezdir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

quote:

Ghost ya da ghost pro bir tek lenovo ayarında onlar da ne yazık ki 4300'den aşağı falan yok. Lenovo tahminim 3300 ü falan geçmez. O sebeple aradaki fiyat farkına değer mi değmez mi bilemem. Ama MSI'a o kadar para vereceğime beklerim gx 500'ü.

Hocam asus gx500 cok sonra cikdi ama ayni zamanlarda gelecek bigi gorunuyor arada ne kadar fiyat farki olursa deger o farki vermeye sizce

Yok hocam şöyle bence değmez aradaki fark için. Ancak lenovo almayıp da MSI a yönelecek birisi için bence beklemek mantıklı çünkü gx500 de 4000 ve üzeri olacak kesin.

Bana kalırsa gx500 ve y50 arasında 1000-1600 lira arası bir fark olur böylelikle de y50 çok satar.

• ürün satılış fiyatı yurt dışında 1700 dolar önerilen fiyatsa burdada 1700dolar+kdv olur merak etmeyin ama kdv demek %18i 500-700tl birşey oluyor :)
  • Toplamda baktığınızda 4300 gibi bir fiyatı bulacağa benziyor gx500.
  • Burdaki saticilar 1800 dollar + kdv yapar en az .

• shario S kullanıcısına yanıt
    gx500 full hd freedos modeli çıkar mı acaba, 4k kimin işine yarar ki, freedeos full hd 3000 seviyesinde olursa kim sallar lenovoyu...
  • En az 3500 olur o dediginiz sekilde ama oyle gelir mi orasi muamma

• quote:

Toplamda baktığınızda 4300 gibi bir fiyatı bulacağa benziyor gx500.

4klisi mi 4300 ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.