Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence msiın kasa kalitesi berbat her zaman yanımda taşıyan biriyim ben menteşeler felan ayrılır msi da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcdepo Müşteri Hizmetleri 12/06/2014

Merhaba Arkadaşlar İncelediğiniz modelimiz Ağustos Eylül Ayları içerisinde Türkiye Pazarına gelicek Teşekkürler.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-ultrabook

pcdepo açıklamayı yaptı, 16gb y510p almayı düşünüyordum, beklesek mi napsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

Pcdepo Müşteri Hizmetleri 12/06/2014

Merhaba Arkadaşlar İncelediğiniz modelimiz Ağustos Eylül Ayları içerisinde Türkiye Pazarına gelicek Teşekkürler.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-ultrabook

pcdepo açıklamayı yaptı, 16gb y510p almayı düşünüyordum, beklesek mi napsak?

Linkteki ürün özelliklerinde 4k ekran yaziyor acaba 4k mi olacak gelecek model

• Simdi o fiyata en fazla 500 lira eklenir geldikten sonra bu demek oluyorki y50 nin en bosu 3000 altinda olacak.Bide lenovo y50 , twitterda sordum lenovoya, onumuzdeki gunlerde gelecek dediler.

• Arkadaşlar siz ya başlığı hiç okumuyorsunuz ya da bana gerçekten inanmıyorsunuz. Bu bilgisayar Ağustos Eylül'den önce gelmez diye yazdım ben. Adamlar TEmmuz'un ortasında ilk olarak Türkiye'ye ithalatı açacaklar. Anlattım uzun uzun tekrar yapıştırıyorum buraya..

"Kendi sorduğum soruyu kendim yanıtlayayım bari. Ağustos'un ortaları hatta belki Eylül başından önce bu bilgisayarı unutalım arkadaşlar :)

Önce PcDepo'yu aradım. Biz bilmiyoruz dediler. Lenovo'yu aradım distribütör'ü arayın dediler. Ben de onların çalıştığı Armada Bilg.'i aradım.

Satış bölümü öncelikle bizim "line up"ımız'da öyle bir şey yok dedi. (Line up'ın sıralama olduğunu da burada öğrendim. İthal edilecek ürünler arasında yok dedi.)

Sonrasında başka bir yetkili ile konuşunca dedi ki "Sıralama da Temmuz'un ortalarında görünüyor."

"Ama dedim Mayıs sonu gibi geleceği söyleniyordu. Bazı firmalar arkadaşlara bu yönde bilgi vermiş."

"Beyefendi öyle olmasının imkanı yok çünkü, Lenovo internetten satın almak için sistemi temmuzun ortalarında açacağını bildirmiş. Bu sadece bizim için bütün distribütör firmalar için böyle" dedi.

Başka firma sizden önce alamaz mı dedim. Öyle bir şeye imkan yok çünkü direkt fabrika bize dağıtımını belirtiyor. Hepimiz temmuzun ortasında satış açıldığı an ithal edebileceğiz" dedi.

Hülasa, Tüm distribütörler Temmuzun ortasında çekmeye başlasa dağıtımdı falan derken Ağustos ortasını hatta sonunu bulur dediler.

Bana kalırsa bu Eylül demektir. Diğer distribütörlerin hiçbirini aramadım çünkü hepsi de ancak Temmuz'da almaya başlayabilecek. """

İzmirde bir yetkili satıcı ile görüştüm o da başka firmayı aradı ve adamların söylediği şu Ağustos'un ortasına dağıtımcılara anca gelir..

Yani biz Eylül ayından önce sipariş veremeyiz..

Önümüzdeki günlerdeyi falan unutalım. Temiz 2 ay'ı daha var.

• Of of napacaz nasil gececek ramazan :))

• İps ekran yok off ulan off

• Lenovo y50 7mm'lik hdd slotuyla geliyor. Bende 9.5mm ssd var, ssd'nin içini açmadan takabilir miyim?
  • Arkadaşlar y510p'yi alalım mı? yoksa y50'yi mi bekleyeyim? Y510p çift ekran kartı olması sebebiyle oyunlarda y50'den daha iyi performans verir mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

Arkadaşlar y510p'yi alalım mı? yoksa y50'yi mi bekleyeyim? Y510p çift ekran kartı olması sebebiyle oyunlarda y50'den daha iyi performans verir mi acaba?

Bekleme imkanin varsa kesinlikle bekle benim gibi . Cunku y510p deki isinma sorunu bunda yok.Gtx 860m gt755m sli ile asagi yukari ayni performanstalar.Ama sli sorunlari malum.

• cevap için teşekkürler, bende y510p'deki ısınma sorunundan dolayı beklemeyi düşünüyorum, inşallah y50'nin full hd modeli 3 bin altı fiyattan gelirde alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

cevap için teşekkürler, bende y510p'deki ısınma sorunundan dolayı beklemeyi düşünüyorum, inşallah y50'nin full hd modeli 3 bin altı fiyattan gelirde alırız.

Insallah oyle olacaktir bence.
  • 4k modeli

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50/?sb=:000001C9:0001225C:

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

4k modeli

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50/?sb=:000001C9:0001225C:

Yanliş link heralde hocam.
  • link doğru senin tarayıcı tr sayfasına yönlendiriyor olabilir.

not: gelsin artık şu kdumun pisisi
  • En erken agustos ayinda gelecek heralde. 2 distbrutorle maillestim biri agustos biri eylul ayi icerisinde dedi.Insallah daha erken gelir. Yaz tatili bombos gececek yoksa

• daha iyi işte gez toz eğlen, pc gelirse tüm gün odaya kapanırsın yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

daha iyi işte gez toz eğlen, pc gelirse tüm gün odaya kapanırsın yoksa

Haklısın sanırım .
  • Bu cihazı almayi planliyorum ama nasil oldugu hakkinda fikrim yok 999$ olarak almayi dusunuyorum sizce nasil oyun icin ve doger gereksinimler icon

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

Bu cihazı almayi planliyorum ama nasil oldugu hakkinda fikrim yok 999$ olarak almayi dusunuyorum sizce nasil oyun icin ve doger gereksinimler icon

Nasıl 999 dollara almayi dusunuyorsun ? Yurt disindan mi alacaksin?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.