Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogzo

http://www.youtube.com/watch?v=dfAxP7Y9el0 yeni bi video var bf4 oynarken çekmiş sağ üstten fps değerlerini görebilirsiniz.

Kac hocam fps mobildeyimde izlediyseniz soyler misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High + full hd en dusuk 45+
    medium+ full hd en dusuk 60+ ultrada oynamadi.

• Isi degerleri 81 i gecmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

High + full hd en dusuk 45+
    medium+ full hd en dusuk 60+ ultrada oynamadi.

Tesekkurler hocam.

• Rica ederim...

• Satiliyor mu

• Gelsede alsak artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi ihtimalle Ağustos ortaları ya da sonları lakin bana göre Eylül'den önce satılmaz.

Hele bir de benim gibi 512 GB ssd olan modeli bekliyorsanız vay halimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shario -- 4 Haziran 2014; 23:25:54 >
  • Arkadaşlar, lenovo y50 de SSD takmak için mSATA yuvası olacak mı? Çünkü, y50 de optik sürücü yok, dolayısıyla da optik sürücü yuvası yok ve içinde ki mekanik diskin yerine SSD takılırsa, mekanik disk nereye takılacak, makine sadece SSD diskten mi ibaret olacak? Ben iki disk kullanma taraftarıyım, SSD dinin depolama kapasitesi bana kesinlikle yetmez. Yani, mekanik diskli bir y50 alırsam, anında SSD takmam gerek, peki ya mekanik diski nereye takacağım? İnşallah mSATA yuvası vardır, yoksa y50 yi beklemenin hiç bir anlamı yok, Asus N550 alır geçerim. Nasıl olsa onda da mSATA yuvası yok ama en azından optik sürücü yuvası var.

Birde, yurt dışında ki y50 ler hep dokunmatik ekran, Türkiye de satılacaklar dokunmatik ekran olacak mı? Mesela Asus, N550 serisinde, Türkiye de dokunmatik ekranlı model satışa çıkarmıyor. Uygulama geliştiriciler için çok sıkıntılı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 5 Haziran 2014; 10:42:25 >
  • almayın aldırtmayın! türkiyede yedek parça stoğu olmayan bir firma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serqet

almayın aldırtmayın! türkiyede yedek parça stoğu olmayan bir firma!

Mesela nasıl bir yedek parça? Laptop modeliniz neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Arkadaşlar, lenovo y50 de SSD takmak için mSATA yuvası olacak mı? Çünkü, y50 de optik sürücü yok, dolayısıyla da optik sürücü yuvası yok ve içinde ki mekanik diskin yerine SSD takılırsa, mekanik disk nereye takılacak, makine sadece SSD diskten mi ibaret olacak? Ben iki disk kullanma taraftarıyım, SSD dinin depolama kapasitesi bana kesinlikle yetmez. Yani, mekanik diskli bir y50 alırsam, anında SSD takmam gerek, peki ya mekanik diski nereye takacağım? İnşallah mSATA yuvası vardır, yoksa y50 yi beklemenin hiç bir anlamı yok, Asus N550 alır geçerim. Nasıl olsa onda da mSATA yuvası yok ama en azından optik sürücü yuvası var.

Birde, yurt dışında ki y50 ler hep dokunmatik ekran, Türkiye de satılacaklar dokunmatik ekran olacak mı? Mesela Asus, N550 serisinde, Türkiye de dokunmatik ekranlı model satışa çıkarmıyor. Uygulama geliştiriciler için çok sıkıntılı bir durum.

http://www.vatanbilgisayar.com/25-120gb-ssd---1tb-hdd-wd-black%C2%B2-sata-30-sabit-disk.html#galeri

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

quote:

Orijinalden alıntı: serqet

almayın aldırtmayın! türkiyede yedek parça stoğu olmayan bir firma!

Mesela nasıl bir yedek parça? Laptop modeliniz neydi?

Basit bir adaptör hocam, işte konu.

http://forum.donanimhaber.com/m_92445778/tm.htm
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, lenovo y50 de SSD takmak için mSATA yuvası olacak mı? Çünkü, y50 de optik sürücü yok, dolayısıyla da optik sürücü yuvası yok ve içinde ki mekanik diskin yerine SSD takılırsa, mekanik disk nereye takılacak, makine sadece SSD diskten mi ibaret olacak? Ben iki disk kullanma taraftarıyım, SSD dinin depolama kapasitesi bana kesinlikle yetmez. Yani, mekanik diskli bir y50 alırsam, anında SSD takmam gerek, peki ya mekanik diski nereye takacağım? İnşallah mSATA yuvası vardır, yoksa y50 yi beklemenin hiç bir anlamı yok, Asus N550 alır geçerim. Nasıl olsa onda da mSATA yuvası yok ama en azından optik sürücü yuvası var.

http://www.vatanbilgisayar.com/25-120gb-ssd---1tb-hdd-wd-black%C2%B2-sata-30-sabit-disk.html#galeri

128GB SSD + 1TB mekanik diske 680 liramı vereceğiz. Artı, y50 nin içinden çıkan mekanik diski ne yapacağız? Çöpe mi gidecek?

Açık açık söyleyeyim, Lenovo y50 notebook, mSATA yuvası veya optik sürücü yuvası olmadan Türkiye de satışa çıkarsa, talep az olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

128GB SSD + 1TB mekanik diske 680 liramı vereceğiz. Artı, y50 nin içinden çıkan mekanik diski ne yapacağız? Çöpe mi gidecek?

Açık açık söyleyeyim, Lenovo y50 notebook, mSATA yuvası veya optik sürücü yuvası olmadan Türkiye de satışa çıkarsa, talep az olacaktır.

katılıyorum hocam bende veremem zaten bu parayı

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50/ burada optik sürücülü bi model vardı onu kaldırıp yerine optik sürücüsüz bi model eklemişler

• Alacak çok şey varda işte...

Y570 den sonra bu ürüne geçilir hele bir giriş yapsın piyasaya

Yalnız kafama takılan tek soru gtx860m kepler modeli mi maxwell modeli mi ? maxvell ise iyi olur.

gtx860m ın performansı 2x gt755m modeline eşit yani gtx770m ayarında ultrada bir çok oyunu rahat oynatabilir

Sitesinde 1149 dolar diyor Yurt dışı 2400 eder burası Türkiye 300-400 de koy üzerine 2800 max 3000 diyorum umarım tahminler doğru çıkar bekleyelim ve görelim

Tasarımı çok beğendim hem ince hem şık havalı alianvare yi anımsattı subwoofer da var yokken bile liderliğe oynuyordu zaten
  • http://www.lenovoblog.cz/2014/05/lenovo-y50-70-touch-prvni-pohled-video.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LenovoBlog+%28Lenovo+Blog%29

Sitedeki incelemeden kontrol ettim Ekran kartı maxwell
    umarım kepler-maxwell aynı anda karışık olarak piyasaya çıkmaz

Burdan da 860m kepler maxwell farkına bakabilirsiniz

http://www.notebookcheck.net/Review-Nvidia-GeForce-GTX-860M-Maxwell-vs-Kepler.114908.0.html

• şu ana kadar ki en iyi inceleme
    http://www.youtube.com/watch?v=ZfBn_pOshJk

• Gerçekten şu ana kadar yapılmış en iyi ve en ayrıntılı inceleme bu sanırım. Daha iyi incelemeler de gün geçtikçe gelecektir eminim.

İzledikten sonra benim fikirlerim şunlar;

Artıları: -JBL ses sistemi bu videodan duyabilediğimiz kadasıyla gerçekten başarılı ve iyi ses veriyor.
    -Yüksek Çözünürlüklü ekran, yüksek çözünürlüklü filmler izlerken ayrı bir haz verebilir.
    -ince çok daha taşınabilir ve uzun ömürlü bataryaya sahip olması

Eksileri: -Kasa kaltesini hiç beğenmedim. Hele o üst tarafın esnemesi ve komple plastik olması açıkcası hiç mutlu edici değil.
    -Hava çıkış panellerinin tam monitörün altında ve merkezinde olması bence hava trafiğini bir nebze de olsa engelleyecektir.
    -Klavyenin içeri doğru esnemesi ve girmesi.

Anlaşılan Asus gx500 ile kafa kafaya yarışacak ancak onun kasa kalitesi bunun yanında bulunmaz bir maden gibi kalacağa benziyor. Elbette bu da fiyata yansıayacaktır.

• Söyledikleriniz çok doğru ama o dediğiniz asusun fiyatı en az 3.500 hatta daha pahalı olacaktır çünkü msi gs serisi gigabyte serisinden modeli aklımda değil ve lenovo y50 ile kapışıyor onlara bakarak az cok fiyat cıkarımı yapabiliriz.Şimdi kasa kalitesi hosunuza gitmemiş tamamda lenovo y50 eminim ki bunların en ucuzu olacaktır.Yani uzun lafın kısası fiyatıda göz önüne almanızı öneririm. İyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.