Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win 10 yükleyince energy manager calısmadı bende bios ta win10 a uygun yok gözüküyor ?
  • Arkadaşlar ürünün temizliğini ne ile yapıyorsunuz benim 3 hafta kadar oldu alalı henüz temizlemedim bir sürü parmak izi var ekranda vs.
  • bulanıklık problemini ben windows 8.1de iken buradaki yolla hallettim ancak windows 10'a geçince geri başladı ve aynı yeri bulamıyorum. biri yardım ederse çok memnun olurum
  • Lenovo settings programını indirebileceğim bir yer var mı
  • Arkadaşlar konu bu gün içersinde güncellenecektir.Yeni driverler,bios ve Windows 10 çözümleri eklenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 kullaniyordum su biosu update ettim %100oldu done diye yazilar cikti ama oylece kaldi en son flas ec diye kucuk bir yazi geldi sol alt koseye bekledim fanlar felan sonuna kadar calisiyodu bir sey olacagi yok bilgisayari kapatma tusunua 15-20 basarak resetledim pc lenovo yazisi hafif degismis bir bicimde acildi suan icin sorun yok gibi acaba dogru yuklemismiyimdir herkeste boylemi oldu ?
     Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri)

• Windows 10 yükseltmesini ben yaptım. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bulanık metin en başta çıktı ancak sonrasında gpu sürücülerini kurduğumda bu sorun ortadan kaldı. Ancak yükseltmedense daha iyi performans için temiz kuruluma ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

BIOSta windows 10 görünmüyor, doğrudur, lenovo uygulamalarından da vazgeçmeniz gerekiyor. Windows Mağazada lenovo settings programı var ancak pek bir işe yaradığı söylenemez.

Teknik yazılımlar kullanıyorsanız önce yazılım sitesine gidip uyumluluğu kontrol ediniz. Hatta sanal makina üzerine W10 kurup denemienizde de fayda var. Uyumlu görünen bazı programlarda da kullanım esnasında sorun yaşayabilirsiniz.

Bunun dışında genel anlamda çalışmada sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Ek not: ne olur ne olmaz ürün anahtarınızı yükseltmeden önce alıp güvenli bir yere kaydedin. Yükseltmede otomatik olarak orijinal ürün kullandığınız anlaşılıyor ancak temiz kurulumda ürün anahtarını girmeniz gerekiyor.

• hocam elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş :D :D
  • lenovo y5070 kullanıcısıyım
    1 tb hdd
    i7 intel core
    16 gb Ram
    nvidia geforce gtx 860 4g Ekran kartı
    özellikler kısaca bunlar sorunlarıma gelince maddeler halinde sıralayım

1) laptobu açınca lenovo yazısı altında dönen yuvarlak takılıyor yani yavaş kesintili dönüyor ve hal böyleken laptop geç açılıyor.

2) laptop geç kapanıyor ekran kararıyor ama bilgisayarın kapanması 1 dk yı buluyor

3) laptop da c den d ye yada d den c ye veri aktarımı yaptığımda hız 10 mb seviyelerinde yani çok yavaş bana göre

4) ve en büyük sorun veri aktarımı sırasında ve ara ara kasmalar oluyor bilgisayarda veri aktarımı sırasında çok belirginleşiyor bu kasmalar bilgisayar performans bilgisayarı yani.

SİZCE HARDDİSK DE BİR ARIZA VARMIDIR Yoksa SORUN BAŞKA MIDIR FORMAT ATTIM ARKADAŞLAR AMA YİNE AYNI SORUNLAR VAR YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜR EDİYORUM

• biosu update ederken aynısı bende de oldu yanlız benim ki ekran dondu kaldı fanlar son hızda çalışır vaziyatte hiçbirşekilde bilgisayarı açıp kapayamadım bende bataryasının bitmesini bekledim bataryası bitip şarja taktığımda lenovo yazısı değişmiş şekilde açıldı acaba eksik yada hatalı birşey olmuş mudur
  • thecolourist T kullanıcısına yanıt
    hocam o açılıştaki noktaların yavaş dönme sorununu hallettiniz mi
  • abi harddisk sıkıntılı zaten bu pclerin hepsinde.
  • Arkadaşlar ben de Lenovo Y5070 59-442610 modelini aldım.
    Bu modelde i7-4720HQ işlemci ve 4GB GTX960M GDDR5 ekran kartı kullanılmış.
    Şu anda siparişin gelmesini bekliyorum.

Şimdi ben bu alete 120 gb ssd alsam diğer diski çıkarmam mı gerekiyor ? Yoksa ikisini de takabilir miyim ?
    Birde nasıl bir harddisk almalıyım 7 mi 9.5 mm mi ?
  • Arkadaşlar sorun 5200 rpm hdd olduğu için oluşuyor.En az 250 gb ssd ile değişim yaparsanız sorununuz çözülmüş olur.Bilgisayarın performansını o zaman hissediyorsunuz.İçerisinden çıkan hdd yi de harici disk kutusu alarak usb üzerinden kullanabilirisiniz.

• Bu aralar oyunlarda bi yavaşlama kasma sorunu var bios güncel driverlarda güncel neden olur anlamadım
  • Güç seçeneklerinden performans modunu seçip oyunun karayoluna sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır - nvidia yüksek performans işlemciyi seçin.

• Arkadaslar ürünü 2 gündür kullanıyorum. Skyrim'i ultrada hiç kasmadan oynatiyor. Hafif ısınıyor ama normal. Forumun ilk sayfasindaki tavsiyeleri uyguladim. 12 saniyede kapaniyor 20 saniyede açılıyor windows. Harddisk problemini şimdilik beklemeye alacağım. Oyunların yüklemeleri falan tatminkar. Ileriki donemlerde tekrar izlenimlerimi belirtirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.4-5 aydır satın aldığım fakat az kullandığım y50-70 bilgisayarımda 1 tane ölü piksel fark ettim.sizce ne yapmalıyım.??
  • Arkadaşlar bilgisayarı Windows 10 OS ile birlikte kullanıyorum. 3 hafta önce Evo 850 SSD aldım.Samsung'un clone programı henüz uyumlu değilmiş ben de klon için Macrium Reflect Clone programını kullandım 3 saatte tamamladı ve başarılı dedi boot ekranında SSD'yi seçtim harddisk kutusu ile bağlıyken başlatmaya çalışırken Inaccessible Boot Device hatası aldım.Bunun internette bi kaç çözümünü gördüm ancak henüz bilgisayarın içine takmadım ssd'yi içindeki harddisk durduğundan ben refresh your computer vs yazan ekrana gelmeden (ordan çözmüşler videolarda) Windows zaten harddiskten başlıyor. Bunun için sizce ssd yi taksam tek cihaz olarak kalsa ssd o ekran gelir mi ve o ekrandan safe modda girdiğimde Inaccessible boot device hatası düzelir mi?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • arkadaslar bende y 50 70 var tilgin modem kullanıyorum wireless hepsini yukledim driverlardan wifi sınırlı baglantı oluyor bazen normale donuyor bazen gene sınırlı oluyor sorun nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.