Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • y5070 ile gta5de 3 tuşu aynı anda kullanamıyorum.(w-s-d aynı anda basınca sadece patinaj atıyor dönmüyor araba.Yani d tuşu işe yaramıyor.)Nasıl düzeltebilirim bunu?
  • Lenovo Settings yazılımına ihtiyacı olanlar, buyrun;
    http://forum.donanimhaber.com/m_110491319/f_//tm.htm#110491319
  • Arkadaşlar selamlar i5 ve 4gb ram li versiyonuna sahibim. Bu ürün için alınabilecek F/P bir ssd tavsiyesinde bulunabilirmisiniz...Birde ram olarak aşağıda linkteki Kingston HyperX Impact 4gb cl9 ram düşünüyorum.Laptopun içindeki ram ile senkronize bir şekilde çalışır mı? 4gb lık olanı almayı düşünüyorum.sizde 4lük mü alayım 8 lık mı?

http://www.hizlial.com/kingston-4gb-hyperx-impact-ddr3-1600mhz-cl9-black-notebook-ram-hx316ls9ib4/10506793

Tavsiyeler ve yorumlar için simdiden teşekkürler

• Arkadaşlar bilgisayara SSD almayı düşünüyorum. Herkes Samsung Evo tavsiye etmiş. Ben de Sandisk'in şu modelini buldum. Arada 100 lira fark var. Araştrdığım kadarıyla Sandisk'in hızları 550/500 iken Samsung'unkiler 540/520. Buna bakarak performanslarının çok yakın olduğunu söyleyebilir miyiz? Ayrıca bu Sandisk modelinde bir uyumluluk sorunu olmaz değil mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar bi sorum olacak sağ tık ekran çözünürlüğü menüsünde gelişmiş ayarlara tıklayınca bende intel ekran kartını görüyor bu normal mi yoksa nvidia mı olması gerekiyordu harici monitör kullanmaya başladıktan sonra sorunlar olmaya başladı intel ekran kartını görüyor tam olarak anlayamadım ben de

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi AT -- 7 Ekim 2015; 12:02:06 >
  • masaüstü duvarkağıdını sağ tık ile slayt yapıp değiştiremiyorum. klasöre gittiğimde bu klasör kullanılamıyor diyor. ama slayt değil tek fotoğraf koyacaksam o klasördeki fotoğraflar görünüyor. sorun nedir yardımcı olan olursa çok sevinirim
  • Beyler sizde HD4600 nın sürücüsünün sürümü kaç? bende 10.18.15.4279
    Bu güncel sürüm değil. Güncelleştir deyince sürüm güncel diyor. Intelin sitesinden 15.40.7.64.4279 sürümünü indirip kurmaya çalıştım. Sürücü bu bilgisayar için tanımlanmamış diye hata verdi.
    Siz nasıl güncelliyorsunuz? Bios mu güncellemek gerekli? Daha önce bios güncellemedim artıları neler? Teşekkürler.
  • arkadaşlar bilinidği üzere aletin ekranı mat ekran ben inceledim cihazı benim için sorun yok fakat. yazılar bulanık gibi duruyor. teşhirdeki üründe aygıt yöneticisini açtım ordaki yazılar bildiğin bulanıktı. hemen yanında asus n550jk vardı onda ise bariz net idi yazılar. Bu sorunun çözümü var mı?
  • Arkadaşlar bende cihazın gtx960m li modeli mevcut benim tek sıkıntım pil sıkıntısı alalı daha 2 gün oldu laptopu açtım mesela %96 pildi a takıldım masa üstü ayarlar felan sonra %94 e indi sonra baktım bi sıkıntı var gibi bi oyun oyniyim bakim dedim (10-15 dakika ya sürdü ya sürmedi) %68 e düştü en fazla 2 saat gider yazıyo o bile bence gitmez 1 saat felan bu sıkntımı sizce ama bence aıkıntı satarken 4-5 saat gider felan diyolardı sizinkiler nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Y5070 bilgisayarımda cok ciddi bir sorunla karşı karşıyayım. Sorunu aşağı daki linkte anlattım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111001928

Bu konu altında, Benim bilgisayarımda olan bu sorunun cozumu hakkinda bi bilgi bulamadim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

• SSD olarak samsung evo 850 den başka bişey almayın. kapasitesi size kalmış. Diğer bütün ssd lerde hile hurda dönüyor ssd içinde dandik ssd sürücü chipi kullanılıyor ve performans ve ömürde düşüş oluyor. önemli olan okuma yazma hızları değil onlar tüketiciyi aldatabiliyor IOPs değerleri performans için daha önemlidir ve daha başka bir çok şey var.. siz siz olun 100 200 fazla verin samsung evo 850 alın. ( evo dan daha üstünüde alabilirsiniz tabiki:))

• ertugrulmf E kullanıcısına yanıt
    işlemci güç yönetimi yüksek performans modundaysa normal o süre. En doğrusu dengeli modda kullanma, ihtiyaç halinde zaten işlemcinin en yüksek değerine otomatik çıkıyor işlemci.
  • Dandik ssd sürücü çiplerine bir örnek verirsen sevinirim.Piyasada ssd nand bellek üreten zaten 4-5 firma var, hangisi bu dandik bellekleri üretiyor merak ettim.
    Bende ocz agility3 120gb ve memoright stm 240gb ssd var. İkiside tıkır tıkır çalışıyor. Ne performans nede başka bir sorun yok Allah'a şükür.
    İnsanları yanlış yönlendirip boş yere daha fazla para harcamalarına sebep olmayın. Sammy evo performanslıdır. Diğer markalardan farkı budur, son kullanıcının bu performans farkını çok da hissetmesi olası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

işlemci güç yönetimi yüksek performans modundaysa normal o süre. En doğrusu dengeli modda kullanma, ihtiyaç halinde zaten işlemcinin en yüksek değerine otomatik çıkıyor işlemci.

İşlemci güç yönetimini nasıl dengeli moda çekicez

• ertugrulmf E kullanıcısına yanıt
    Win8, sağ alt köşeden pil simgesine 1 kere tıkla açılan pencereden dengeli (lenovo önerilen vb de olabiliyor bazen) seç.
    Win10, sol alt windows simgesine sağ tıkla, mobility center seç. pil durumundan dengeliyi seç.
  • Hiçbir sorun yokken dün gece klavyede bazı tuşlar çalışmamaya başladı. Esc,g,h,i,alt tuşları şu an çalışmıyor. Bios güncellemesi gelmiş onu da yaptım ama fark etmedi. Bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba?
  • quote:

Win8, sağ alt köşeden pil simgesine 1 kere tıkla açılan pencereden dengeli (lenovo önerilen vb de olabiliyor bazen) seç.
    Win10, sol alt windows simgesine sağ tıkla, mobility center seç. pil durumundan dengeliyi seç.

Ha onu biliyom işlemci gücünü dengeliye al deyince

• quote:

Dandik ssd sürücü çiplerine bir örnek verirsen sevinirim.Piyasada ssd nand bellek üreten zaten 4-5 firma var, hangisi bu dandik bellekleri üretiyor merak ettim.
    Bende ocz agility3 120gb ve memoright stm 240gb ssd var. İkiside tıkır tıkır çalışıyor. Ne performans nede başka bir sorun yok Allah'a şükür.
    İnsanları yanlış yönlendirip boş yere daha fazla para harcamalarına sebep olmayın. Sammy evo performanslıdır. Diğer markalardan farkı budur, son kullanıcının bu performans farkını çok da hissetmesi olası değil.

ocz agility 3 120 gb lığı 384 tl daha ne harcayacaksınız!! Bu parayı verdikten sonra dandik olmaz zaten. Dikkat ettiysen yazımın sonunda ssd markalarının üst modellerinide tercih edebilirsiniz diye belirttim. Mesela dandiklere örnek vermek gerekirse Kingston v300 lerin yeni partlarında dandik çip kullanıyor. ocz nin ilk çıkardığı alt segmentte öyleydi sürekli veri kayıpları yaşandı kullanıcıların gözünde kötü gözüktü..

• Merhaba herkese, son 1 aydır falan mouse imleç sorunsuz hareket ediyor ancak bazen başlat menüsünde tıklamıyor, reset atınca düzeliyor. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı ve başlat menüsü dışında masaüstündeki programlarda da tıklamıyor bazen internette tıklamıyor. Farklı bir mouse ile denedim gene aynı sorun var, recovery yaptım yine aynı sorun hatta win10 da düzelir diye yükledim malesef düzelmedi bilgisi olan varsa çok mutlu olacağım. Teşekkürler.
  • Cihaz cok fazla isiniyor mu gtx 960m li modeli almak istiyorum fakat cok sikayet var forumlarda bu cihaz hakkinda. Acaba sizde de makina cok isiniyor mu tek korkum o

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.