Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben garantiye yolladım laptopu bakalım sonuc ne olacak gerçi çarşambadan beri ups daha teslim edemedi ürünü..
  • benim wasd tuşları hep soyuldu garantiye göndersem değiştirirlermi ?
  • Disk %100 kullanımı sorunu yaşıyordum sistem kilitlenmeye başladı. Daha sonra açılmadı servise yolladım.. Geri yükleme yapıp sorunu yok diye yollamışlar geri üstüne bir de çizmişler..

Şu an bakıyorum hala %100 gözüküyor disk kullanımı.. Bu sorunu yaşayan var mı ?
  • Arkadaşlar yaa ben bu laptopu düşünüyorum. Bi de 960m olanı da çıkmış galiba. Baktıklarım hep 850 ydi. Yani ne kadar memnununuz?bu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenQuaker kullanıcısına yanıt
    Çoğunda sorun çıkıyor.. Özellikle HDD çok dandik.. Teknoloji alımında şanssız biriyseniz yani genellikle arıza denk geliyorsa uzak durun çok kötü bir servis hizmetleri var..
  • darkroques61 kullanıcısına yanıt
    Ürünü iki gün içinde yapıp yolladılar. HDD değişmiş bakım ve testleri yapılmış. Önceden aşırı bi uğultu geliyordu laptoptan. Şuan ses konusunda bir şikayetim kalmadı. bir de oyunlarda kitlenme sorunu vardı. Onuda az sonra deniycem. bu arada HDD ara ara %100 oluyor hala. oda 5200rpm den kaynaklı sanırım. biraz zaman geçsin ssd almayı düşünüyorum. Gerçekten bu HDD bu laptopa yakışmıyor.
  • Win10 yapıpta sıkıntı yaşayanlar var mı

• y510p ile değişmek isteyen varsa pm atsın, makinam özel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulmf

Win10 yapıpta sıkıntı yaşayanlar var mı

Aynen, bilgisayar çok yavaş açılıp kapanmaya başladı ve bluetooth bozuldu, tekrar 8.1 yükledim
  • Laptopu garantiye yollamaz olaydim. Bune arkadaş ya şimdi kendi kendine kapanıyor laptop geldiğinden beri 2 gün içinde 10 defa kapandı. Bazen oyun oynarken bazen internette gezinirken bazen skype de konuşurken kapanıyor. Çözemedim gitti. Ki Zalman Soğutucu ile kullanıyorum kafayı yicem yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulmf

Win10 yapıpta sıkıntı yaşayanlar var mı

Aynen, bilgisayar çok yavaş açılıp kapanmaya başladı ve bluetooth bozuldu, tekrar 8.1 yükledim

Driverları yüklemişmiydin

• ertugrulmf E kullanıcısına yanıt
    10'u 8'den yükselterek yükledim bluetooth bozulunca driverlerini silip tekrar yükledim ama sorunsuz çalışmadı
  • iceWave İ kullanıcısına yanıt
    Lenovo servisi ibretlik.. Daha kötüsü var mıdır merak ediyorum.. Adamlar ölmüş HDD'ye sağlam raporu verip yolladılar. 2. sefer yolladım bakalım bu sefer sorunu anlarlarsa yakacam onları ilkinde nasıl bulamamışlar diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkroques61

Lenovo servisi ibretlik.. Daha kötüsü var mıdır merak ediyorum.. Adamlar ölmüş HDD'ye sağlam raporu verip yolladılar. 2. sefer yolladım bakalım bu sefer sorunu anlarlarsa yakacam onları ilkinde nasıl bulamamışlar diye..

Hocam Lenovo düşmanı gördüm de senin gibisini hiç görmedim :)

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım gözün gibi baktığın laptopun çiziksiz servise gidip tamir edilmeden çizilerek geri gelmez de beni hiç bir zaman anlamazsın :) 2 ay da laptopsuz kalmazsın tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkroques61 -- 22 Aralık 2015; 19:06:03 >
  • bir saat önce aldım aleti olup olmadığını nasıl anlarım?

• Arkadaslar selam benim gibi sorun yasayanlar icin bu konuyu yazmak istedim
    Sorun gec acilma oyunlarda donma ilk islem icin 3 4 dakika bekleme
    Gittim samsung 500 gb evo ssd aldim kendi icinden cikan wd marka 5400 rpm harddiski cikardim harici kutuya koyup harici 1tb harddisk olarak kullanacagim
    Evo ssd icinde program cikiyor harici kutu ile pc ye baglayip cd den harddisk klon yaptim
    Ssd yi laptopa yerlestrdm sokmek takmak cok kolay youtuba lenovo y50 70 samsung evo ssd 500gbyazip aratirsaniz video var 5 dakikalik is
    Smdi laptop 3 snyede aciliyor kendine gelme sorunu sifir ac kullan zevk almaya basladim hergun saydirdigim alete
    Ne yazikkki tek sorunu harddisk 600 lira daha bayilip almaniz sart
    Yardimci olacgm bir konu varsa yaziniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayWw

Arkadaslar selam benim gibi sorun yasayanlar icin bu konuyu yazmak istedim
    Sorun gec acilma oyunlarda donma ilk islem icin 3 4 dakika bekleme
    Gittim samsung 500 gb evo ssd aldim kendi icinden cikan wd marka 5400 rpm harddiski cikardim harici kutuya koyup harici 1tb harddisk olarak kullanacagim
    Evo ssd icinde program cikiyor harici kutu ile pc ye baglayip cd den harddisk klon yaptim
    Ssd yi laptopa yerlestrdm sokmek takmak cok kolay youtuba lenovo y50 70 samsung evo ssd 500gbyazip aratirsaniz video var 5 dakikalik is
    Smdi laptop 3 snyede aciliyor kendine gelme sorunu sifir ac kullan zevk almaya basladim hergun saydirdigim alete
    Ne yazikkki tek sorunu harddisk 600 lira daha bayilip almaniz sart
    Yardimci olacgm bir konu varsa yaziniz

hocam 240lık ssdler iş görmez mi 500 şart mı

• Mavi AT kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    ben diğer harddiskleri deneme sansım olmadı.
    forumdan arkadasların önerilerine istinaden evo samsung arastırdım.
    evoları herkes öneriyordu o yuzden tercih ettim.
    bir kac tartısma oldu diğer markalarla ilgili ama riske atma stabil kullanılan bir ssd var o da deneyimim sadece o yonde oldugu için samsung evo
    ayrıca gb içinse bu tamamen bütce ve beklenti ile alakalı.
    temiz kurulum yapıp için hiç bir bilgi saklamayacağım dersen o ayrı.
    günümüzde 100 gb oyunlar mevcut( kullanmıyorum ama bildiğim kadar) yani bir oyun hızlı acılsın calıssın vs dusunup ssd de calıstırırsan sorun cıkabilir hafıza konusunda (cabuk doldurursun)
    ama sorun değil dersen hariciye atarsın tüm foto müzik film arsıv sadece bir kaç basic nokta calıstırırsın sorun olmaz.
    2. bir slot olmadıgı için laptopta tek slotta parama göre en fazla gb liyi almaya calıstım.
    tabiki teknoloji yeni simdilik pahalı ama ileriki yıllarda 1 tb larını 300 tl ye aldıgımız günlerde gelecektir.

• BerkayWw kullanıcısına yanıt
    Ozamanda 500gb lik oyunlar çıkar :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.