Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Win 8.1'e geri döndüm ama Lenovo Settings hala yok.Nereden edinebilirim acaba ?
  • S.Türe kullanıcısına yanıt
    Lenovo Settings

Yukarıdaki linkden indirip kurabilirsin.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Yükledşm ardeşim eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Türe -- 26 Mart 2016; 13:44:42 >
  • arkadaşlar web tasarım işi ile ilğileniyorum aktif olarak.
    Lenovo y5070 inceledim almak istiyorum ama bir kaç sorum olacak tı?
    Bu arada pc ile pek oyun oynamayacağım daha çok tasarım ve grafik tasarımı yapacağım.
    1. üzerinde var olan hard disk sata bu benim işimi görür mü ?
    2. yoksa bunun yerine ssd hard disk almalımıyım.
    3. ssd alırsam eger 250 gb lık bunu sadece sistem olarka kullansam. sadece c olarak , içinden çıkan 1tb lık hard diski de harici hard disk olarak kullan mak ne kadar mantıklı.
    4. max 3.500 lere çıkabileceğim başka bundan daha iyi bir pc var mı?
  • 1-2 imkanın varsa ssd al şiddetle öneririm üzerindeki ayakbağı, akan sistemi yavaşlatıyor
    3 mantıklı
    4 laptop alırken işlemcisine bakma ekran kartına bak 850m 860m 950m asus (x550jx vs) bilgisayarlar daha sağlam belkide daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler eskiden ping 70-85 arasındaydı şimdi ise sürekli oynuyor bazen bağlantı gidiyor.Geçen internet hiç açılmıyordu.Neden böyle oluyor acaba?Çözümü nedir?
  • dota oynarken bile 100 dereceyi görüyor. deli gibi ısınan bir bilgisayar denk geldi. 4720hq+960gtx versiyonunu kullanıyorum. sıcaklıklar sizde nasıl?
  • Karşılaştığım bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum, daha önceden bu veya buna benzer birşeyle karşılaşan oldu mu?

Geçen çarşamba akşamı laptop koruma modunda iken batarya %60 dolduktan sonra kapattım, dün akşam (pazartesi) açtım laptobun şarj % 29 filandı. Kapalı kaldığı [5 gün] süre sonunda şarjda yaklaşık %30 kayıp oldu. Ortalama bir hesapla kapalı kaldığı hergün %6 şarj kaybı olmuş, bu durum acaba koruma modundan mı kaynaklanıyor yoksa batarya da mı soru var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_siverekli

Karşılaştığım bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum, daha önceden bu veya buna benzer birşeyle karşılaşan oldu mu?

Geçen çarşamba akşamı laptop koruma modunda iken batarya %60 dolduktan sonra kapattım, dün akşam (pazartesi) açtım laptobun şarj % 29 filandı. Kapalı kaldığı [5 gün] süre sonunda şarjda yaklaşık %30 kayıp oldu. Ortalama bir hesapla kapalı kaldığı hergün %6 şarj kaybı olmuş, bu durum acaba koruma modundan mı kaynaklanıyor yoksa batarya da mı soru var?

Uyku moduna almış olma ihitimalin var mı?
    Birde usb offline charging açık mı? Bende kapalı ve hiç oyle bir düşüş yaşamadım.
    Açıksa lenovo settingsden kapatabilirsin, belki ondan yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

quote:

Karşılaştığım bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum, daha önceden bu veya buna benzer birşeyle karşılaşan oldu mu?

Birde usb offline charging açık mı? Bende kapalı ve hiç oyle bir düşüş yaşamadım.

Uyku modunu kullanmamıştım, zira birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacaktım. Normalde de uyku modunu pek kullanan biri değilim

Evet bilgisayar kapalı olsa bile usb leri açık yapmıştım, Lenovo Settings veya Bios'tan kapalı konumuna getireyim. Belki bundan kaynaklanıyordur
    Deneyip sonucu buraya yazarım, cevap için teşekkürler

Edit: Mesela dün %60 ta iken kapattım, az önce açtığımda %52 ye düşmüştü. Şimdi usb leri kapattım, yarın unutmazsam Allah'ın izniyle sonucu yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 6 Nisan 2016; 20:37:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

quote:

Uyku modunu kullanmamıştım, zira birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacaktım. Normalde de uyku modunu pek kullanan biri değilim

Evet bilgisayar kapalı olsa bile usb leri açık yapmıştım, Lenovo Settings veya Bios'tan kapalı konumuna getireyim. Belki bundan kaynaklanıyordur
    Deneyip sonucu buraya yazarım, cevap için teşekkürler

Edit: Mesela dün %60 ta iken kapattım, az önce açtığımda %52 ye düşmüştü. Şimdi usb leri kapattım, yarın unutmazsam Allah'ın izniyle sonucu yazarım

Şimdi laptobu açtım şarj %55 'e düşmüştü. Usb leri kapatmanın hafif etkisi olmuş [geçen gün %60 'tan %52 'ye düşmüştü] ama sorun %100 bundan kaynaklanıyor diyemem

• by_siverekli B kullanıcısına yanıt
    Senden sonra bende dikkat ettim, %1 lik bir düşüşde bende oldu, dünden bugüne.
    Acaba herhangi bir donanım, kapalıyken bile güç felan mı çekiyor? Ama öyle birşey de olmaması lazım. Yabancı forumları bir tarayıp , işe yarar birşey bulursam haberdar ederim.
  • salagil kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ısınmadan şikayetçiyim en son 96 derece gördüm bi daha çok zorlamadım fişten çıkardım bi ara da ısıyı öyle bi iki uğraşıp max 80 e sabitledim ama sonra güncellemeler gelince ayarı kaçtı siz çözüm buldunuz mu

• edibb181 E kullanıcısına yanıt
    buldum. cuma günü notebook başına geçince söylerim.
  • salagil kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız? Bende 49 derece gösteriyor ancak bilgisayarın altı sıcak. İlk aldığım zamanlarda normal kullanımda buz gibi olurdu altı. Şimdi öyle değil.
  • Performans ayarlarında max. işlemci kullanımını yüzde 70 yaptım. Dota2 ve skyrim den başka oyun oynamıyorum ve performans dususu çok olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salagil -- 15 Nisan 2016; 20:26:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    %1 kaybı helali hoş olsun :) usb leri kapatmadan önce %6 filan kayıp oluyordu, şimdi biraz daha iyi. Laptobu tamamıyla kapattıktan sonra herhangi bir donanımın enerji harcayacağını tahmin etmiyorum, ilk aklıma gelen pil ile alakalı olabileceği

Forumlardan birşey bulursan, sana zahmet banada bildir :)
  • Responsive07 kullanıcısına yanıt
    prize takılı kısmını yüzde70 yapın hocam
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Beyler laptop açılınca siyah ekran çıkıyor fandan tıkırtılar geliyor açklmıyor alet nabayım oyun falanda oynamadım daha hiç gitti mi laptop benim.

• Arkadaslar benimde bir sorunum var OreoNewAccount arkadasimizin sorununa benzer laptopun guc tusuna basiyorum ekran hic gelmiyor fan donuyor klavyenin isiklari yaniyor fandan veya hard diskten tam emin olamadim cizz diyebir ses geliyo Bazen 5 10 denemeden sonra aciliyordu acildiginda laptopda herhangibir sorun yoktu gta v gibi oyunlari sıkıntisiz oynayabiliyordum.Benzer sorunlari yasamis arkadaslar yardim ederse sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.