Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş, yabancı forumlarda tek bir çözüm buldum diyen var , oda intel managemet engine versiyonunu 9 da düşürdüm, düzeldi demiş.
    Ben denemedim, ama istersen aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsin. Umarım sorunun çözülür.
    Not: işletim sistemin win 10 sa maalesef 9 versiyonu yok yazılımın.
    Aişağıdaki win 8.1 için olanı:
    win 8.1 IME v9
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Kardeş, yabancı forumlarda tek bir çözüm buldum diyen var , oda intel managemet engine versiyonunu 9 da düşürdüm, düzeldi demiş.
    Ben denemedim, ama istersen aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsin. Umarım sorunun çözülür.
    Not: işletim sistemin win 10 sa maalesef 9 versiyonu yok yazılımın.
    Aişağıdaki win 8.1 için olanı:
    win 8.1 IME v9

EyvAllah araştırma / cevap için çok teşekkür ederim... Sorun devam ederse, denemekten başka çaremiz kalamayacak gibi :)

Nvidia driverının hangi sürümünü kullanıyorsun ? Stabil olan hangi sürüm acaba? Şuan [güncel olan] 364.72 sürümünü kullanıyorum, bilgisayar açılırken [windows 7 64 bit] "Hoş Geldiniz" yazısında kısa süreli bir donma oluyor, Nvidia'nın driverı yüklü değilken donma filan olmuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 20 Nisan 2016; 21:21:49 >

• Sizce neden böyle bir hata alıyorum ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihenes34

Sizce neden böyle bir hata alıyorum ?

Kurulum dosyasında sorun olabilir, işletim sistemine uygun dosyayı indirip tekrar denemekte fayda var.

forumda daha önceden konusu varmış

• by_siverekli B kullanıcısına yanıt
    2.0 Bulamadım bulursanız yardımcı olur musunuz ?

Evet az önce buldum ama tekrar aynı hatayı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihenes34 -- 21 Nisan 2016; 22:27:41 >
  • by_siverekli B kullanıcısına yanıt
    Hem intelin hemde nvidianın en son driverlarını kullanıyorum.
    Senden farklı olrak bende win10 64 bit işletim sistemi kurulu.
    Sistem stabil bende, win7 yüklü olan arkadaşlar paylaşırlarsa sürüm bilgilerini güzel olur.
  • bir süredir İntel HD Grafiks çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Sistemim Win10 Nasıl çözebilirim arkadaşlar.
    Genellikle Metin2 yada Knight a girdiğimde alıyorum bu hatayı. NVDİA ile açıyorum yine aynı hatayı almaya devam ediyorum.
    Nasıl düzeltebilirim arkadaşlar ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    DDu ile güvenli modda iki ekran kartınında sürücülerini kaldır, sonra tekrardan güncel versiyonlarını kur.
    Bende 4 defa bu yöntemi uygulamak zorunda kaldım win7 kullanırken, 2 sinde işe yaradı, 1inde sistem komple göçtü format attım, birinde ise tekrarladı sorun, yine format attım.
    Yani demem oki, format attırabilir bu yöntem, o nedenle yedeklerini al önemli dosyalarının.
    birde DDu windows update kapatır otomatik olarak, tüm işlemler bitip yeni driverları kurduktan sonra, DDu çalıştır ve sağ alt tarafdaki windows update yazan tuşu tıkla ve programı kapat.
    Böylece güncelleme ayarını da normale çevirmiş olursun.
    Kolay gelsin.
  • DDu ile güvenli mod nedir hocam tam olarak anlamadım ??

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

DDu İndirme Linki

Programı çalıştır, güvenli modda başlatma soracak, evet seç.
    Güvenli modda başlayınca, önce "select graphic driver" yazan yerden "inteli "seçip 1 numaralı tuşa bas,
    Sonra aynı yerden" Nvidia " seçip 2 yazan tuşa tıkla.
    Otomatik tekrar başlatıcak. Yeniden başlayınca, önce intel ekran kartının güncel driverini kur, yeniden başlatıp, Nvidia güncel driverini kur,
    Tekrar yeniden başlat , DDu tekrar çalıştır, güvenli moda hayır de, program çılınca 3 numaralı tuşa bas , daha sonra sağ üst köşe x den kapatıp çık.
    Hepsi bu kadar.
    Dediğim gibi, sistemin kilitlenme ihtimalide var, yedeklerini almayı unutma.

• öncelikle s.a arkadaşlar şöyle bi sorum var bf4 de low ayarlarda bile 30 fps alıyorum ayrıca işlemci 90 dereceyi geçiyor gtx860lı model var elimde sorunu bi çözemedi.böyle bi sorunla karsılasan varya yardımcı olursa sevinirim
  • Arkadaslar selamin aleykum iyi forumlar. 1 yilini doldurmamis Lenovo y5070 cihazim var. Bu arada degisimden sifir aldigim 3.cihazim.

Daha demin farkettim alt kasadaki vidanin bir tanesi dusmus. Bu nasil olabiliyor sizce. Cihazin icinden de bir citirdama geliyor elinize aldiginda ufak bir parca cikmis yerinden gibi. O kadar ciddi titizlikle kullanidigim cihazdaki bu sorunla karsi karsiya gelmis olan var mi veya kullananlar arasinda bana yardimci olabilecek bir arkadas varsa cok memnun kalirim cunku Lenovo nun bu tip sorularindan midem bulanmaya basladi cidden

Tesekkurler saygilarimla

• onuraltay67 O kullanıcısına yanıt
    Bir müddet sonra karşısındaki de düşüyor. Vida bulup takmazsan ekranı açıp kapatırken klavyenin üst tarafını kastırmaya başlıyor. Tavsiyem vida tak yada servise götür taksınlar.
  • Beyler herkese merhabalar öncelikle, Lenovo Y5070 20378 laptop kullanmaktayim ve sarj cihazim kayboldu rica etsem birisi sarj cihazinin uzerinde yer alan etiket fotosunu cekip gonderebilirmi (degerlerin ve diger bilgilerin yazdigi) nette arastirma yapmama ragmen birsey bulamadim.

• just_shop kullanıcısına yanıt
    buyrun.

• Cok tesekkurler , sagolun

• Merhaba arkadaşlar. Lenovo Y 5070 de bildiğiniz üzere mikrofon girişi yok. Ve ben de mikrofon var onu kullanmak istiyorum. Bu ses kartlarından(usb harici ses kartı) kullandığınız var mı acaba hangisi kalitelidir ya da başka bi çözüm yolu buldunuz mu harici mikrofon kullanmak için bilgisayarda? Vericeğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • guwenly G kullanıcısına yanıt
    Kulaklık çıkışı aynı zamanda mikrofon çıkışıdır. Mikrofonlu bir kulaklık ( telefon kulaklığı mesela ) kullanırsan, sorunu alletmiş olursun.
    Kolay gelsin.
  • Çok teşekkür ederim drk_m eyvallah.
  • Arkadaslar tekrardan merhaba Lenovo y5070 cihazimla ilgili bir sorunum var, cihaz acilmiyor su an en son bataryasi bitti normal bir sekilde kapanmisti su an sarj cihazini taktim ancak sarj isigi yanmiyor ve yaklasik 1 saat kadar sarjda bekletmeme ragmen nafile hic tepki vermiyor makine onerisi olan veya cozumunu bilen varmi makine henuz cok yeni 2 ay oldu alali, farkli prizde denedim ve sarja takili biraktim power tusuna uzun basili tuttum sonuc yok..

Edit: Servise verdik anakartinda sorun varmis ve degistirildi, su an sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_shop -- 22 Mayıs 2016; 12:25:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.