Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bahsettiğin sorun büyük ihtimalle menteşenin kasa içinde bağlı olduğu plastikte oluşan bir çatlaktan oluşabilir. Dikkat edilmesi gerekir oraya bi malzemeyle destek vermek gerekebilir. Bi servise götürmekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ganzili G kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende i5 modeli var gta 5 ve the witcher3 de 85-90dereceleri goruyor islemci sizce bu normalmi sizde kac dercede calisiyor?

• focal_point F kullanıcısına yanıt
    Ayni ssd bende aldım taktım Temiz format attim ama r, Lenovo Settings ve Ses kartı sürücüsü bulamadim yardimci olurmusunuz ?
  • brkman kullanıcısına yanıt
    Doygunluk kac acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exLovee

Ayni ssd bende aldım taktım Temiz format attim ama r, Lenovo Settings ve Ses kartı sürücüsü bulamadim yardimci olurmusunuz ?

Lenovonun resmi sitesinde driverler mevcut

http://support.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/lenovo-y-series-laptops/y50-70-notebook-lenovo
  • Teşekkür ederim ama sadece driverlar orda extra içinde olan proramları bulamadim Lenovo Settings Yüz tariyarak aça vsvs bunları nerden bulabilirim
  • exLovee kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki o konuda hic bir bilgim yok. Zamanında ben de aramıstım ama bulamamıstım.
  • Peki Teşekkürler

Elinde Recovery DVD'si olan varmi bir kopyada bana verebilirmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul206

Arkadaslar bende i5 modeli var gta 5 ve the witcher3 de 85-90dereceleri goruyor islemci sizce bu normalmi sizde kac dercede calisiyor?

Yok mu yardimci olcak biri

• beyler lol de ping sorunu yaşayan var mı veya başka oyunda ? arkadaş ile aynı interneti kullanıyoruz onunki stabil 60 ping benimki ise 75 ila 100 arasında arada sırada değişiyor ama pingim onunkine oranla yüksek .
    wireless a eşit mesafedeyiz 1-2 metre var wireless uzaklıgımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bow Tie

evet hocam broadcom. ben de 1 ay kadar sorunsuz kullandım son zamanlarda başladı bu oyunlarda ani ping artışları oluyor can sıkıcı olmaya başladı

aynen bendede var kardes ya sorunu çözdün mü
  • BEYLER DONANİM DEĞİŞİKLİĞİ TANINDI YENİ BAŞLAT YAPINIZ DEDİ YANLIŞLIKLA DONANINIMI MI KALDIRDIM ACABA RİCA ETSEM BAKAR MISINIZ ÇOK ACİL
     Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri)
  • Ben makineyi yeni aldım işte güncellemeleri vs yaptım. 1 hafta kadar oluyor toplamda 14-16 saat arası kullanabildim.Bu süre içinde sadece 2-3 program yükleyebildim dikkatimi çeken nokta açılma süresinde ve açıldıktıktan sonra birşey yapmaya başlayabilmem için belli bir süre geçiyor yani kasıyor bir nevi bu durum normal midir sadece hdd bu kadar etki ediyor mu çünkü o kadar ram var 6 gb a yakını kullanılabilir olarak gözüküyor.Ben açıldıktan sonra hızlı olmasını beklerdim bilgisayarın bazen not responding de alıyorum windows explorer dan nedir sizce durum?
  • Elinde Recovery DVD'si olan var mi durumum çok kötüde :(
  • win 10'a güncelleyen var mı?Key sıkıntı yaratıyor mu?
  • evet arkadaşlar windows 10'a yükselten varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 30 Temmuz 2015; 8:38:38 >
  • Arkadaşlar y50-70 bilgisayarımda ekran kapalı şekilde iken fan çıkışların orada kasanın al tarafına elleyince gıcırdama oluyor ve ekranın açıp kapatınca çok hafif bir gıcırdama var.sizdede bu durum mevcut mu?Değilse nedeni ne olabilir?
  • Bilgisayarın yanında gelen portatif dvd yazıcıyla sorun yaşayan oldu mu ?

bilgisayara bağlıyorum hem aygıt yöneticisinde hemde bilgisayarım altında görüyorum ama içine dvd koyduğumda durmadan donanım bulunduğunda verilen uyarı sesi geliyor ve sürücü görünmez oluyor arada görünüyor kayboluyor

aynı dvd yazıcıyı diğer dizüstüme bağladığımda hiçbir sorun yaşamıyorum
  • Windows 10'a güncelleyince bulanıklık sorunu başladı yine çoğu yere baktım ama Windows 8 deki gibi yer yok
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.