Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yapılan iş para için yapılınca, iş de hizmet olunca, esnaf çabuk para kazanma peşinde olunca berberler gibi saç kesimi 15 tl gibi her yerde geçeri ir fiyat olmayınca 100 liraya yaparım demesine sevinmen lazım.

Neden korkuyosunki laptopu eline alıp duvara fırlatmayacaksın sonuçta nazik hareketlerle açacaksın servise vereceğin para ilede en kalitelisinden bir termal macun alırsın. Sonra baktın içini açıp yaptın emin ol canın sıkıldıkça içini açıp
    temizleme gibi bir hobin bile olur
  • 0z59 0 kullanıcısına yanıt
    Hiç kimseyi bekleme.
    Kasayı aç, bataryanın anakarta giren soketini çıkart.
    Açma tuşunu 5sn basılı tut.
    Daha sonra çık dışarı toprağı avuçla.(ciddiyim statik elektrik meselesi)
    Geri gel videodan izlediğin şekilde acele etmeden sök macunu yenile ve yine acele etmeden geri topla.

Not: soğutucu bloğu sökerken, hafif hafif yatay düzlemde ileri geri oynatarak kaldır, daha kolay bırakır kendini.
    Uygun alet edevat (tornvida takımı vb.) edin, vida başları hasar görmesin.
    Senden istediği 100 liranın 40 lirasıyla noctua macun al, 60 lirayı istediğin gibi harca ;)
    kolay gelsin.
    vidaları tekrar takarken aman aman fazla sıkma yerine oturdumu bırak yalama olur sonra
  • Tamamdır bu akşam halledicem. Peki klonlama işini nasıl halledicem takmadan önce? Bununla alakalı bir yazı video var mı bildiğiniz? Kutunun içinde samsung klonlama cdsi var ama, lenovo y50lerde cdrom yok.:)
    Hiç klonlama, sıfırdan kur sistemi, hızı ve stabiliteyi garantiye almış olursun.
  • Arkadaşlar SSD takmak istesek harddiski sökmeden ek bir SSD takabilir miyiz? Bildiğim kadarıyla takamıyorduk ama bunu yapan var mı?
  • efege kullanıcısına yanıt
    Malesef yok.
    Tek bir yolu var. kablosuz bağdaştırıcıyı çıkarıp yerine mSata SSD takacaksın.
    Kablosuzu da usb stick olarak kullanacaksın.
    Diğer türlü takacak yer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaytoksoz

Herkese iyi günler 2 senedir Lenovo Y50 serisini kullanıyorum. Kasasından tutun klavyesine, tuş takımına hastayım ama ne varki şu ekran kalitesine ürünü aldığım günden beri takmış durumdayım. Eşimin Toshibasını kullanıp kendi bilgisayarıma geçtiğimde off poff çekiyorum bu makineye bu yapılır mı diye hep soruyorum. Artık panelimi değişmeyi bile düşünüyorum beni dizüstü bilgisayarımdan soğutuyor. Öneriniz varsa dinlemek isterim.
    Bu arada bunu söylerken alsam yine Lenovo almayı düşüneceğimi belirtmek isterim. Benim için servis hizmeti çok önemli. Ücretli değişim için gönderdiği birkaç tuşunu çizmiş olduğum (Daha doğrusu eşimin LOL oynarken tırnaklarının işkencesine dayanamayan Q ve W tuşları) klavyemi ve harddiskimi ücretsiz değişen LENOVO Servisine buradan teşekkürlerimi tekrar sunarım. Ve son olarak ekran çerçeveleri biraz daha zarif olabilirdi. Gerçi yeni model Y serisinde bunu düzeltmişler. ;) :) herkese İyi forumlar, İyi çalışmalar, İyi eğlenceler....

şanslısınız bendede problem yok. ekran paneli değiştirelim ben alıcam bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: emregök

quote:

Orijinalden alıntı: oktaytoksoz

Herkese iyi günler 2 senedir Lenovo Y50 serisini kullanıyorum. Kasasından tutun klavyesine, tuş takımına hastayım ama ne varki şu ekran kalitesine ürünü aldığım günden beri takmış durumdayım. Eşimin Toshibasını kullanıp kendi bilgisayarıma geçtiğimde off poff çekiyorum bu makineye bu yapılır mı diye hep soruyorum. Artık panelimi değişmeyi bile düşünüyorum beni dizüstü bilgisayarımdan soğutuyor. Öneriniz varsa dinlemek isterim.
    Bu arada bunu söylerken alsam yine Lenovo almayı düşüneceğimi belirtmek isterim. Benim için servis hizmeti çok önemli. Ücretli değişim için gönderdiği birkaç tuşunu çizmiş olduğum (Daha doğrusu eşimin LOL oynarken tırnaklarının işkencesine dayanamayan Q ve W tuşları) klavyemi ve harddiskimi ücretsiz değişen LENOVO Servisine buradan teşekkürlerimi tekrar sunarım. Ve son olarak ekran çerçeveleri biraz daha zarif olabilirdi. Gerçi yeni model Y serisinde bunu düzeltmişler. ;) :) herkese İyi forumlar, İyi çalışmalar, İyi eğlenceler....

şanslısınız bendede problem yok. ekran paneli değiştirelim ben alıcam bir tane.

panel değişirsen kardesm banada haber ver bakınıorum hala ben :)

• Herkese merhaba. Bende bu modeli 1 yıldır kullanıyorum. Herşeyinden memnununm ama çok büyük bir sorunum var.
    Arkadaşım gereksiz bir hareket yapıp şaka için biosuma şifre koymuş ve koyduğu şifreyi hatırlamıyor. Yüzlerce şifre denedik ama nafile. Laptopa format atmam lazım atamıyorum.
    Garantiyle görüştüm yapabileceğimiz tek şey ANAKART DEĞİŞİMİ dediler. Şok oldum dünyanın parası tutar şimdi o.
    Ne yapacam ben ? Şu öğrenci halimle çok çaresiz kaldım yok mudur bu işin bir çözümü
  • mamakalam kullanıcısına yanıt
    cevap yazmıştım ama silinmiş biosreset diye Google a yazarsanız ve videolarda arar iseniz cevabı bulacaksınız.
  • Bios şifresi unutan arkadaşlar size taviyem unutmayın. Bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm.
    dediklerine göre;
    bu anakrt yeni nesil olduğu için pil sökme işi bunda işe yaramıyormuş.
    Sadece piyasada şifreyi kıranlar varmış bu işlemlerde garantiyi bitiriyormuş.
    Ayrıca lenovo teknik servisinin bu konuda yapabilecekleri tek şek 1.500 tl karşılığında anakartı değiştirmekmiş bilginiz olsun
    pire için yorgan yakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Bios şifresi unutan arkadaşlar size taviyem unutmayın. Bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm.
    dediklerine göre;
    Ayrıca lenovo teknik servisinin bu konuda yapabilecekleri tek şek 1.500 tl karşılığında anakartı değiştirmekmiş bilginiz olsun

O arkadaşına ne yaptın hocam son durum ne
  • hahahahuhuhu kullanıcısına yanıt
    böyle arkadaşlar düşman başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Bios şifresi unutan arkadaşlar size taviyem unutmayın. Bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm.
    dediklerine göre;

Bu bilgi tam olarak doğru değil arkadaşım. Lenovo bu işlemi 200 tl +kdv ile yapmaktadır.Bıos yeniden yazılmaktadır.Anakart sökülüyor tabi bu işlem için.
  • görüntü kalitesini nasıl arttırabilirim? biraz donuk gibi ekran?

edit: 960m olan model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6F6D7D0A -- 11 Ocak 2017; 18:47:5 >
  • Arkadaşlar GeForce Experience'da Game Optimization bölümünde işlemci yetersiz yani sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor. Sizlerde de öyle mi ?
  • Merhaba arkadaşlar klavyemde tuşlarda sıkıntı oldu o yüzden klavye çıkıyor mu yoksa üst kasaya mı bağlı merak ediyorum. N11'e baktığımda klavyenin ayrı satıldığını gördüm de.
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Üst kasaya monteli, fakat monte edilen ayaklar plastik ve işi bilen birisi bu ayakları traşlayıp klavyey değiştirebilir.
    Yoksa full üst kasayı değiştirmek gerekiyor.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    O zaman üst kasayı almak daha mantıklı önerdiğiniz bir mağaza var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.