Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağazalarda maalesef bulamazsın, ama gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerde hem 2. elini, hemde sıfırını bulabilirsin.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Mağaza derken onu kastetmiştim internet mağazalarında. Pek güven olmuyo bu tür ürünler hassaslık gerektiriyorhttp://www.n11.com/arama?q=y50+70+%C3%BCst+kasa
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=y50+70+%C3%BCst+kasa

Hangisi alınır?

servise yollamıştım bir ara model bilgisi olarak şu yazıyo bu olsa gerek:

5CB0F78769 NBC LV Y50-70 UPPER CASE W/KB-TR

uyumlu olur mu bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 20 Ocak 2017; 0:1:8 >

• aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Linkdeki kasa i7 işlemcili y50-70 e ait, diğerleride muhtemelen uyacaktır. Sadece touch yazan uyumsuz olur, onda ekstra bir bezel var o sorun çıkarabilir. 20378 sistem ürün adı i7 li modelin.

http://urun.n11.com/klavye/lenovo-y50-70-20378-klavye-ust-kasa-kapak-P110222217
    Gittigidiyordakiler ucuz oraya güven olmaz mı acaba? Touchpad ile beraber resimleri 150 lira diyor. n11 den mi alayım sizin gönderdiğiniz linktekii?
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Yoo, ben onu örnek olsun diye koydum, gittigidiyor dan da alabilirsin. Touch pade gerek yok aslında, sendekini yeni kasaya aktarabilirsin.
    Ama yinede sen bilirsin.
    İçine sinen yerden al.
    20237 yazan birini aldım hocam yardımlar için teşekkürler gelince bakalım nasıl bişey çıkacak

EDIT: Bu arada almak isteyenler için touchpad de beraberinde geliyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 21 Ocak 2017; 13:44:26 >
  • Bilgisayardan genel olarak memnundum ama HDD problemiyle servise gönderince soğudum ilk format atıp geri gönderdiler bir daha gönderdim HDD değiştiler bu HDD bu laptopa göre çok dandik maalesef.. Bir de sıfır çiziksiz yolladık çizip gönderdiler hepten soğudum..

Daha önce oluyor muydu bilmiyorum da yeni farkettim ekranı oynattığımda klavye kıpırdıyor bayağı..

Bir de malum artık ısınmaya başladı 2 sene olacak alalı şimdilik bir soğutucu alacağım sonra da SDD taktırmayı düşünüyorum bakalım ne kadar ömrü yetecek :)
  • darkroques61 kullanıcısına yanıt
    Ekranı oynatınca klavye kıpırdama olayı çok canımı sıkıyor benim de, bende ekranı açarken Num Lock tuşu ve etrafı yukarı doğru zorlanıyor kırılacakmış gibi oluyor.
  • Birkaç tuş zor basıyor. Tuşları çıkartıp temizlesem sorun çıkar mı? Işıklı olduğu için tereddütte kaldım.
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Dikkatli olursan sorun olmaz. Bende boşluk tuşunu çıkardım, ama tutan ayaklar çok narin ona göre.
  • Son ekran kartı güncellemesinden sonra pcden oyuna girince ekran donup kalıyor sizde de aynı sorun var mı?Oyunlar orijinal.

Edit:Beyler ben şimdilik son sürümü sildim.Eski sürümde şimdilik sorunum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedrak -- 29 Ocak 2017; 18:16:41 >
  • Ekran oynama sorunu olanlar arkadaki vidalari biraz daha sikmayi denesin ben de o sorunu yasamistim bu sekilde çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar.Benim pcde ekranı açarken yada kapatırken menteşe kısmında(ekranın döndüğü yerden) plastik gıcırdama sesi geliyor.Aldığımdan beri böyle.Sizce servise vermeye değer mi?
  • mert102398 M kullanıcısına yanıt
    Bende de bi gicirdama var. Bunun sebebi menteşe sağlam herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • y50-70 için win 8.1 onekey optimizer arıyorum var mı acaba ?
  • arkadaşlar rampage sn r10 kulaklık aldım ama mikrofonu takınca görmüyor ne yaptıysam olmadı bizim bu laptopun kulaklık girişi hem kulaklık hem mic çalıştırıyor ama mic girişi takınca görmüyor ne yapmalıyız
  • Bir de mic içinde lamba yanıyor böyle olan var mı

• edibb181 E kullanıcısına yanıt
    Denetim masası>Realtek hd audio yneticisi>aygıtın gelişmiş ayarları> bağımsız giriş aygıtları olarak ayarla işaretle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

Bende de bi gicirdama var. Bunun sebebi menteşe sağlam herhalde

Tam olarak nerde acaba?Bende elleyince bile ses geliyor:)
    Yaptım olmadı maalesef

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.