Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: edibb181

Steam i kapatıp simgesine sağ tıklayıp uyumlulukta yönetici olarak seç nvidia exprience (yanlış yazmış olabilirim) den pubg 'yi çerçevesiz yaparsın o zaman o gidip gelme kesiliyor
    Cok sagolun hocam deniyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rica ederim inşallah faydalı olur

• quote:

Steam i kapatıp simgesine sağ tıklayıp uyumlulukta yönetici olarak seç nvidia exprience (yanlış yazmış olabilirim) den pubg 'yi çerçevesiz yaparsın o zaman o gidip gelme kesiliyor
    Hocam Allah razi olsun sizden nvidia exprience de çözünürlük dusurdum cerceveli ekran yaptim o gidip gelmeler kapandi ee sorunu neydi ki bunun

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Nedenini anlamadım ama experience bence düşünüldüğü kadar mantıklı bisey değil sanki o kendince ayarlar yapıyor ama güncellemelerle ters tepebiliyor böyle işine yaradığına sevindim

• quote:

Nedenini anlamadım ama experience bence düşünüldüğü kadar mantıklı bisey değil sanki o kendince ayarlar yapıyor ama güncellemelerle ters tepebiliyor böyle işine yaradığına sevindim
    Sagolun hocam chip arizasi dediler banada az kalsin yaptircaktim o zaman chipte sorun yok diye dusunuyorum degil mi sizde de aynisini yapiyordu

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Aynen oyuna girer girmez gidip gelmeye başlıyordu hiç bisey seçemiyordum başım ağrıyordu artık ekrana baktıkça parçayla alakalı olsa başka oyunlarda da yapardı zaten

• Selamlar arkadaşlar, ben de 2017 Ağustos'undan beri Y50-70 kullanıcısıyım. Cihazın işlemci, RAM ve GPU performansından memnunum. Memnun olmadığım 2 yönü var; birisi SSD için harici bir yuva bulunmaması ve diğeri biraz çabuk ısınması. Malum, SSD için HDD'yi çıkarmak dışında çözüm bulamadım ancak ısınma için çok etkili bir çözümüm var: İşlemcinin taban frekansı 2.5 GHz ve Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar çıkabiliyor. Turbo Boost'u kapattım ve işlemci maksimum 2.5 GHz'de çalışınca 70'lere eskisi gibi hemen ulaşmıyor ve bunun dışında bir de her oynadığım oyun için oyunların grafik ayarlarından v-sync'i aktifleştirip FPS'yi 60'a sabitledim. Hem akıcılık konusunda, hem ısınma konusunda size de tavsiye ederim. Sizler de fark ettiniz mi bilmiyorum ama FPS 60'ı geçince oyun sanki kasıyormuş gibi görüntü yırtılmaları yaşıyorum, sanırım ekran panelinin 60hz'de çalışıyor olmasından kaynaklı.

• Merhaba arkadaşlar size bir sorum var ben y5070 i7-4710hq gtx 860m 4gb olan modele sahibim şmdi ana kartımı aliExpres te bulduğum i7 4720hq gtx 960m 4gb olan ana kart ile değiştirmeyi planlıyorum. sorun yaşar mıyım uyumsuzluk yapar mı? Aranızda yapan var mı? sizlere danışmak istedim. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar y50 70 860 ekran kartlı modeli kullanmaktayım. Pes 2019 oynarken takılmalar oluyor , ekranda yırtılmalar felan. normal mi? bi ayar mı yapmam gerekiyor düzgün oynamak için.Özellikleri karşılıyor gözüküyor normalde
  • travellerrr T kullanıcısına yanıt
    screen overclock yapabilirsin. 101hz e kadar çıkar. bozulmalar olursa 80hzde stabil çalışır. bu oyunu daha akıcı ve yırtılmalar olmadan oynamanı sağlar. yırtılmaları durdurmanın diğer çözümü pencere boyutunda oynamak diğer bir çözümü de v-sync açmak. fakat v-sync açıkken max 60fps alabilirsin. pes 2019u bilmiyorum 60 fps yeterliyse sadece v-sync açsan yeter.
  • Arkadaşlar 1 sorum olacak. Bildiğiniz gibi bu bilgisayarda malesef ssd yok. Harddiski çıkarmadan ikinci bir harddisk olarak m2 ya da msata ssd takabiliyor muyuz. yoksa sadece harddiskin yerine 2.5 ssd mi takmak gerekiyor?
    2.5 ssd takabilirsin.m sata girişi yok bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu laptoplarda windows aktivasyon keyi biosa gömülü mü?

• semiforrecon S kullanıcısına yanıt
    yani içindeki harddiski çıkarıp oraya mı takabilirim yoksa ayrı yer var mı?
    Ayrı her yok hocam. Mecbur harddiski çıkarıp ssd takacaksın

• semiforrecon S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.