Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Y50 yi alallı neredeyse 2 yıl olacak. Cihaz çok güzel. Gayette memnunum. Ancak ekranı gidip gidip geliyor. İlk günden beri 3 kez servise gitti. Hala düzelmedi. İşler yoğun olduğundan garantiye sık sık gönderemiyorum ama. Galiba bu 4. sefer garanti kapsamında değiştirecekler veya ücret iadesi yapacaklar.
  • BayCC B kullanıcısına yanıt
    Ekran gidip geliyordan kasıt rengarenk yatay çıkıp duran çizgilerse güç seçeneklerinden max işlemci kullanımını %95 gibi bir değere düşürüp sonucu yazar mısınız?
  • Arkadaşlar 500gb veya 512 gb ssd almak istiyorum fakat bizim alet ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım ? Ayrıca ssd önerileriniz varsa almak isterim.

edit: bir de alt kapağın ekran menteşelerinin altındaki plastik bölümlerde çatlak oluştu ve küçük kısımlarında da kırıklar oldu, herhangi bir y50 model alt kapak ile direk uyumlu olur mu yoksa model numarası ile mi aratmam gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRCTYLN -- 18 Eylül 2017; 21:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

Ekran gidip geliyordan kasıt rengarenk yatay çıkıp duran çizgilerse güç seçeneklerinden max işlemci kullanımını %95 gibi bir değere düşürüp sonucu yazar mısınız?

Yok hocam bu Tamamen donanımsal. 2. ekrana taktığımda 2. ekranda sorun olmuyor.
  • BayCC B kullanıcısına yanıt
    2. ekran bende de sorun olmuyor, ama max işlemci %100'ken çıkan çizgiler %100'ün altına çekildikçe gidiyor
  • 4gb gtx 860m ekran kartlı lenovo y50 mi, yeni laptop aldığımdan satıyorum, hiç bir sorunu yoktur, pc'nin tek handikapı olan 5400 rpm hdd'yi 500 gb samsung 850 evo ssd ile değiştirdim, şu an pc çok hızlı, son çıkan oyunları high ultra ayarlarda 1080p minimum 30 fps'de oynatmaktadır, kutusu faturası tüm kutu içeriği eksiksizdir, yanında tx ergo dua 5 fanlı laptop soğutucu ve hiç kullanılmamış sıfır 15,6 inç laptop sırt çantası ile yine sıfır microsoft kablosuz mouse hediye edilecektir.

fiyat : 2.750.-TL (Azda olsa pazarlık payı vardır, en kısa zamanda resimleri ile beraber 2.el bölümüne ilanı açılacaktır.)

iletişim için lütfen pm atınız.
  • Beyler yardım lütfen,
    Geçenler Windows kendi kendine güncelleme yaptı ve malum pc cok yavaşlı oyunlarda kasmaya başladı ve ısınma başladı.
    Bende kendi içerisinden sıfırladım aleti dahada yavaşladı.
    Simdide usbden format attım sildim c'yi komple. Bütün driverlerı falan yükledim ama alet hala yavaş, cok ısınıyor ve oyunlarda cok kasıyor. Lolde kasıyor düşünün artık. Nedir bunun sebebi sizce ?
  • Orijinal adaptoru nereden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen hdd arızalanmıştır görev yöneticinden kullanımların ekran görüntüsünü at bakalım
  • issizmanyak kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra biraz zor teknik servis dışında bir yerde sıfırını bulman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkocak06

bu saatten sonra biraz zor teknik servis dışında bir yerde sıfırını bulman
    Orjinale benzeyenler var acaba iyimidir 250 tl civari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • issizmanyak kullanıcısına yanıt
    Input output değerlerine dikkat ederek internet üzerinde bir çok yerde bulabilirsin. Özellikle Eskidji gibi yerlerde kesin bulursun. Hatta orjinal 2. el bile bulman şansın bu tip yerlerde var.
  • SSD önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar ekranın gidip gidip gelmesi acaba kronik bir sorun mu ? Çünkü bende bu modelden ikinci el olarak temiz bir cihaz buldum ve yarın almayı düşünüyorum. Sadece bu sebepten dolayı içime sinmiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzsaka -- 18 Eylül 2018; 0:46:36 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu laptopu ilk çıktığı zaman almıştım. 16 gb olan rami 32 gb yükseltmek istiyorum 2 adet 16 gb olarak. Destekliyor mu?

• efege kullanıcısına yanıt

İşlemci 32GB RAM'i desteklerken, 4x8GB RAM yapılandırması gerektirir. Y50'de toplam 16GB RAM'e kadar destek verebilecek yalnızca 2 SO-DIMM modül yuvası var. Haswell CPU'ları 16GB RAM modüllerini desteklemiyor. Desteği yeni jenerasyonda eklendi - Broadwell (tüm cihazlar olsa onları desteklemiyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 20 Ocak 2019; 9:19:45 >

• arkadaşlar önceden oynadığım pubg yi oynayamıyorum ekran kartı güncel ekran sürekli yanıp sönüyor görüntü vermiyor önceden ekran kartını görmüyor diye sorun alıyordm fakat suan ki farklı sanki ekran kartı çalışmıyor gibi anlamadım
  • Usta bende de oldu simgeye sağ tıkladım özelliklerden çerçevesiz pencere ekranı seçtim düzeldi kasmayi da bıraktı yarın bi daha bakar ayarların resmini atarım sana çok düşük ayarda oynayamiyordum şimdi ortaya aldım gene de kasmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edibb181 -- 1 Mart 2019; 1:4:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edibb181

Usta bende de oldu simgeye sağ tıkladım özelliklerden çerçevesiz pencere ekranı seçtim düzeldi kasmayi da bıraktı yarın bi daha bakar ayarların resmini atarım sana çok düşük ayarda oynayamiyordum şimdi ortaya aldım gene de kasmiyor
    Cok sevinirim hocam

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt

Steam i kapatıp simgesine sağ tıklayıp uyumlulukta yönetici olarak seç nvidia exprience (yanlış yazmış olabilirim) den pubg 'yi çerçevesiz yaparsın o zaman o gidip gelme kesiliyor

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.