Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 kez harddisk 1 kez fan değiştiler ama En son garantiden gelince aradım dedim girin bakın şuan 95 derece video alın naparsanız yapın . Bağlandılar video aldılar yolladım. Valla servis öyle böyle iyi ne. Kronik sorunu var belli servis elinden geleni yapıyor hızlıda ama laptop baştan problemliyse sıkıntı. Şimdi dell alcam inş. servis eline düşmem ama düşersemde lenovo gibi servistir umarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yaşadı mı bilmiyorum ama daha önceki sayfalarda bahsetmiştim. Bilgisayarım daha önce 2 tane ssd 2 tane de hard disk yaktı. Serviste hard diski değiştirdiler gene yandı. En sonunda üstüne basa basa belirttim bu bir çözüm değil diye. Anakart değişti. Bu sorunumu çözmüş müdür sizce?

Ekrandaki yatay çizgi sorununun çözülmesini istedim driverlari güncelledik dediler. Bu yetmez ki. Bu sorunu çözen var mı?

Çok memnun olduğum bir durum varsa servis inanılmaz hızlı. Bir günde Hard disk Anakart değişti macunlar yenilendi kargoya verildi.

• hahahahuhuhu kullanıcısına yanıt
    Bios güncelle ekranda çizgilerin sebebi o.

• quote:

Orijinalden alıntı: perfectci008

Bios güncelle ekranda çizgilerin sebebi o.

Nasıl güncelleyebilirim?

• Lenovo destek sitesine gie lenoco y5070 bios yaz çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: perfectci008

Lenovo destek sitesine gie lenoco y5070 bios yaz çıkar

İyi de bios güncellemesi sadece 1 tane var o da 2015'te. Ben o güncellemeyi yapalı çok oldu bu sorunu yaşayanlar da yapmıştır zaten

• hahahahuhuhu kullanıcısına yanıt
    Ben onu kurunca düzeldi sorun yazılımsal

• quote:

Orijinalden alıntı: hahahahuhuhu

Kimse yaşadı mı bilmiyorum ama daha önceki sayfalarda bahsetmiştim. Bilgisayarım daha önce 2 tane ssd 2 tane de hard disk yaktı. Serviste hard diski değiştirdiler gene yandı. En sonunda üstüne basa basa belirttim bu bir çözüm değil diye. Anakart değişti. Bu sorunumu çözmüş müdür sizce?

Ekrandaki yatay çizgi sorununun çözülmesini istedim driverlari güncelledik dediler. Bu yetmez ki. Bu sorunu çözen var mı?

Çok memnun olduğum bir durum varsa servis inanılmaz hızlı. Bir günde Hard disk Anakart değişti macunlar yenilendi kargoya verildi.

Sağ alttaki pil simgesine sağ tık -> güç seçenekleri -> (kullandığınız planın) plan ayarlarını değiştir -> gelişmiş güç ayarlarını değiştir ->
    işlemci güç yönetimi -> en yüksek işlemci durumu -> ikisini de 90-95 civarı bişey seçip kaydedip sonucu bildirir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

quote:

Orijinalden alıntı: hahahahuhuhu

Kimse yaşadı mı bilmiyorum ama daha önceki sayfalarda bahsetmiştim. Bilgisayarım daha önce 2 tane ssd 2 tane de hard disk yaktı. Serviste hard diski değiştirdiler gene yandı. En sonunda üstüne basa basa belirttim bu bir çözüm değil diye. Anakart değişti. Bu sorunumu çözmüş müdür sizce?

Sağ alttaki pil simgesine sağ tık -> güç seçenekleri -> (kullandığınız planın) plan ayarlarını değiştir -> gelişmiş güç ayarlarını değiştir ->
    işlemci güç yönetimi -> en yüksek işlemci durumu -> ikisini de 90-95 civarı bişey seçip kaydedip sonucu bildirir misiniz?

Bilgisayarım henüz elime geçmedi demeyince söylerim. Dediğiniz şekilde çözüme kavusanlari duydum Fakat bu sorunu böyle halletmek zorunda değilim ki. Yani neden performansı azaltarak sonuca varayım. Yabancı forumlarda bu sorunu yaşayanların cihazları değiştirilmiş.

• Herkese selamlar. Daha önce windows 10 rezervemi yapmış ve yükseltme yoluyla geçmiştim. Ancak HDD şişmeye başlayınca recovery tuşuyla fabrika ayarlarına döndüm, windows 8 e geri dönmüş oldum. Şimdi Windows 10'u temiz kurulumla kurmak istiyorum. Lisans sıkıntısı yaşar mıyım?
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsınız hocam.
    Güncellediğinizde win10 lisans anahtarı bios'a mı bir yerlere kaydoluyor. Aynı şekilde ilk geldiği andaki win8 anahtarı da kayıtlı.
    Yalnız professional falan kurarsanız o anahtarlar işe yaramaz, single language için geçerliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

Yaşamazsınız hocam.
    Güncellediğinizde win10 lisans anahtarı bios'a mı bir yerlere kaydoluyor. Aynı şekilde ilk geldiği andaki win8 anahtarı da kayıtlı.
    Yalnız professional falan kurarsanız o anahtarlar işe yaramaz, single language için geçerliler.

Single Language kuracağım da düşürme yaptığım için sorun olur mu emin olamadım. Bilgilendirme için teşekkürler. SSD'nin yapabildiklerini şimdi tam olarak göreceğiz
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    İlk aldığım da ssd'nin öyle aman aman bir hızını görmemiştim de 1 yıl geçti kurulum yaptığımdan beri, ne programlar/dosyalar yükleyip sildim, ilk halinden azıcık yavaş sadece, basıyorum açıyor. Uzun vadede vazgeçilmez bir donanım.
  • Gibson SG kullanıcısına yanıt
    Ben klonlamayla gectim simdi tekrar yükseltme yapmak istemiyorum bilgisayarda gereksiz seyler doldu onlardan da kurtulmuş olurum.

Su an acilis 11 saniye ortalama kurulumdan sonra hedef 8 saniye

3 saniyede de atomu parçalarız artık

• SSD kullananlar kaç gb kullanıyor ve nasıl yetiyor anlamıyorum bana 1tb az geldi 1.5tb hdd alıp taktım

• quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

SSD kullananlar kaç gb kullanıyor ve nasıl yetiyor anlamıyorum bana 1tb az geldi 1.5tb hdd alıp taktım

3 oyun kurulu + torrent yapmama rağmen 480 GB SSD yetiyor. Yetmese de yapacak bir şey yok HDD işkence gibi geliyor artık.
    2 adet 1TB harici harddisk kullanıyorum ek olarak.
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Dün gece bir sıkıntı olmadan oyun oynuyordum bir sorun yoktu, ardından bilgisayarı kapattım fakat bugün açtığımda klavyenin ışığı yanık halde açıldı ve energy managerin koruma modunu aktif halde kullanıyordum sürekli ve bu da sıfırlanmış pasif hale gelmiş. Ayrıca yüksek performans modunda olmama rağmen oyunlarda oynanmayacak derecede bir fps düşüşü söz konusu ne olduğunu anlayamadım. Yardım eder misiniz ?
  • Sayın y50 kullanıcıları, bilgisayarımın garantisinin bitmesine 1.5 ay kaldı. Allaha şükür şuan pek bir problemim yok ama geçen yaz çok havalar sıcakken oyun oynarken ısınıp kapanıyordu garantiye göndermedim. garantisi bitmeden bakım gibi bir göndereyim diyorum. ilerde hangi problemlerle karşılaşabilirim ? Şikayet olarak ısınıp kapanmasından başka ne yazayım tecrübenize dayanarak soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkaancan

3.0.3 bios güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayar en fazla 20 dakika dayanıyor. Sonra pat yeniden başlatıyor kendini. Yardımcı olursanız sevinirim...

biraz geç oldu ama bendede aynı sorun var yabancı forumlarda sorunun bios sürümünden kaynaklı olduğunu görüp versiyon 3.0 a düşürdüm biosu ve sorun ortadan kalktı bilginiz olsun
  • Bu laptobu 2. El olarak almak ne kadar iyi olur sizce 2 3 milyar arasında değişiyor fiyatları 120 sayfayı tek tek okuyamam kullananlar görüşlerini bildirebilirlermi sıcaklığı çözerim ama diğer sorunları nasıl çözülür bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.